asi sem zas naletěl

prohledat
131 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 17.02.2009 do 22.12.2009, založil/a JoseA
řadit dle data
16:19:22
02.03.2009
JoseA
-> Syny: to bych se taky nedivil. Ale všechno nasvědčuje tomu, že je to podvodník, proč by si jinak měnil adresu? Ještě sem si vzpoměl, že mi přišla sms o zmeškaném hovoru dne 3.2.2009 z čísla +37866321923, to sem nechápal co je to za mezinárodní předčíslí a až teď mě napadlo, jestli ten debil nevolal třeba z Francie ? Jak zjistím z kama je to hovor?
16:07:52
02.03.2009
Syny
-> JoseA: Zajit tam, zjistit jestli tam bydli a poprosit ho o zapozovani 3 Jako na zvonky tam mrknu az budu pobliz, ale nezarucuju, ze je tam vubec maj 47
16:05:44
02.03.2009
JoseA
-> Syny: Jo dík, sem kurevsky poučen. Ale stejně bych si přál adresu a fotku toho člověka. Jestli totiž letos budem pokračovat v poznávací dovolené po ČR, tak bych si tam zajel osobně (i s tím cepem)
16:03:01
02.03.2009
Syny
-> JoseA: Jako ja az pojedu kolem Bendovky, tak te tam na zvonky klidne mrknu, ale kdy se tam budu pohybovat to nevim... Kazdopadne ses poucen a byt tebou tak elektroniku kupuju jen osobne...
15:59:53
02.03.2009
JoseA
-> Syny: Blbé je, že mezi takové špíny ani nikdo nepujde zjistit situaci, jestli tam ten člověk vubec bydlí. Tak mě ještě napadá, že pedros slíbil nějaké očmuchání situace a zatím se ani neozval, tak hlavně jestli ho tam ty lůzy nesežraly.
15:58:37
02.03.2009
bflm
-> JoseA: Nic ve zlém ale zaplatils mu výlet do francie a pokud tam zůstal tak jedině dobře
15:55:40
02.03.2009
JoseA
a nejvíc mě sere, že sem si zaplatil luxusní mobil a mám žebráka, který sotva vydrží dva dny a na druhý pořádný už nemám prachy
15:55:29
02.03.2009
Syny
-> JoseA: No ono cely to centrum Plzne je takovy vselijaky - a Vinice a Petrohrad a vlastne cela Plzen kdyz nad tim tak premejslim... Ale tam kolem ty Skodovky to je fakt takova cast, kterej se v noci vyhejbam...
15:54:52
02.03.2009
bflm
-> JoseA: ten internet nebude mět doma to bude někde z kavárny
15:54:16
02.03.2009
JoseA
Kua ani nevíte jak mám chuť mu rozbit hlavu ocelovým cepem co sem si svařil 37
15:53:19
02.03.2009
JoseA
-> Syny: Do prdele to je pech na kofoly. Právě sem mu poslal výhružný mail, ale popravdě už nevím co dělat. Ve středu asi zajdu na policii hodit to trestní oznámení.
15:50:09
02.03.2009
bflm
-> Syny: Lepší prodávají telefony horší si chodí pro dávky
15:45:50
02.03.2009
Syny
-> JoseA: Bendova? No tam je to taky sama kofola...
15:42:02
02.03.2009
JoseA
Dobrý den,

dnes jsem byl podat trestní oznámení a taky jsem včera zjistil možnou adresu prodejce Petra Časty od kupujícímu , který s ním byl spokojen .

Adresa : Petr Časta , Bendova 16 , 301 00 Plzeň Hodně štestí Malík
15:40:13
02.03.2009
JoseA
Tak nová informace od dalšího poškozeného: Prodejce Petr Časta si zřejmě po prvních "poctivých" obchodech" změnil adresu na aukru. Otázka ovšem je, jestli byla některá vůbec platná (kvůli registraci by asi měla) a která. Zde je mail od dalšího poškozeného s kterým jsem v kontaktu:
22:49:27
26.02.2009
JoseA
-> Pedros: zatím žádné info?
21:59:54
22.02.2009
JoseA
-> Pedros: super 6
21:32:25
22.02.2009
Pedros
-> JoseA: zítra nejdýl v úterý Ti to zjistím
19:37:52
22.02.2009
JoseA
a číslo stále " v tuto chvíli nedostupné"8
19:35:47
22.02.2009
JoseA
Zatím se pořád neozval ani prodejce ani aukro 10
00:04:18
21.02.2009
JoseA
-> Syny: No počkej, ale on psal že se vrací 14. února z lyží, a mobil sem kupoval 17tého ledna, to si pamatuju, bo sem si chtěl udělat radost na narozky. Ten druhý podvedený, co sme si psali maily mi napsal, že si od něho taky koupil mobil na narozky, takže to máme super dárky oba.
23:59:51
20.02.2009
Syny
-> JoseA: Ja nevim, pokud je ale na lyzich a psal vam to, tak bych pockal jeste chvili... Treba je v zahranici a volani by se mu prodrazilo - bere vas jako informovany a ze teda pockate... To jestli poverl nekoho s odeslanim je vec druha, otazkou je jestli na to dotycnej nezapomel nebo se na to nevysral...
upraveno 2x, naposled 21.02.2009 00:00:21
23:55:42
20.02.2009
JoseA
-> Syny: No já to dneska ještě psal tomu druhému člověku, co dal negativní hodnocení. Ptal sem se ho, jestli mu taky psal, že jede na 2 týdny na lyže a prej jo, uplně to samé co mně, takže možné to je. K tomu ještě napsal, že se mu to nechce věřit, aby se vůbec neozval nebo nevrátil a já s tím vcelku souhlasím, ikdyž možné je i to. Psal sem mu, že se nemůžem spoléhat, že aukro bude něco řešit kromě odstavení účtu uživatele. Tak počkám jestli něco pedros vypátrá, jinak bych mohl ještě zkusit poslat dopis na jeho adresu, ale zase jestli není doma, tak to asi nikdo nevyzvedne.
23:25:37
20.02.2009
Syny
-> JoseA: Hele a neni mozny, ze on je opravdu pryc a nemohl ty telefony zaslat a ten koho poveril se na to vysral? Pac ty negatyvi dostal hned po sobe a pokud je v zahranici, tak se nedivim ze nezveda telefony a nepise mejly...
18:32:20
19.02.2009
JoseA
Zároveň bych mohl hodit třeba i tady do větru, že koupím podobný mobil jako sem vydražil a zaplatit, ale z finančních důvodů si budu moc dovolit spíš levnější, nejlépe N95 8GB
18:22:02
19.02.2009
JoseA
Mám tam chybu, ten můj dotaz byl na první mail (poškozenému). Tomu druhému sem psal jenom dotaz, jestli byl opravdu spokojen s obchodem.
18:19:11
19.02.2009
JoseA
Tak mi přišly dva maily, jeden od dalšího okradeného je zde:

Zdravim,

ano jsem taky jeden z těch blbců , co se nechali nachytat. Aukru už jsem napsal a příští týden to bude těch 30 dnů , tak půjdu podat to trestní oznámení . Už mě nenapadá , co jiného bych moh ještě podniknout . Máte nějaké zkušenosti s tím programem na ochranu kupujících ???

Zdravim Malík

-Další e-mail

(můj dotaz):

Zpráva:

Zdravím Vás pane. Jak sem si všimnul, jste taky jeden člověk, co naletěl podvodníkovi na aurku jménem Petr Časta. Rád bych se spolil s co nejvíce poškozenýma lidma a domluvil se co budem dělat.

odpověď:

Dobrý den , zpětně jsem se díval co to bylo za zboží a na emaily které mezi mnou a Petrm Častou proběhly . Byli to mobilní telefony , které s manželkou stále používáme , takže jsou v pořádku . Byly zaslány na dobírku a dokonce jsem pozapomněl hned napsat komentář , tak Petr Časta se emailem optal jestli telefony dorazily v pořádku a poté jsem vystavil komentář . Takže obchod , který jsme měli dopadl opravdu v pořádku . Bacil75
00:01:00
19.02.2009
Syny
-> Pedros: Si pis :) Tady to je vono www.mapy.cz/ Primo v tej ulici... Tam sem nekolikrat byl v tom klubu autem a muzu rict, ze sem mel bobky abych mel zase cim odjet...
23:04:43
18.02.2009
JoseA
-> JoseA: Jo, to už je vcelku fuk jestli dobírka nebo platba předem. Spíš bych řekl, že u dobírky je větší problém. Tam se bude těžko dokazovat, že ti někdo poslal opravdu krabici s cihlou a ne mobil. Fotkou nic nedokážeš a pořád bude varianta, že sis tam tu cihlu dal sám a snažíš se o podvod. Kdežto já mám důkaz, že sem peníze zaslal na účet, který musí někomu patřit a ten člověk se tímto nějak bezdúvodně obohatil. A že mi nikdy nic neposlal by snad šlo taky potvrdit tím, že na poště neexistuje žádné potvrzení o převzetí zásilky od člověka, kterému sem zásilku zaplatit. Aspoň tak si to já myslím.
22:59:46
18.02.2009
JoseA
Chtěl sem tedy říct, že posláním na dobírku nic nevyřešíš, pokud chceš balík rozbalit, musíš zaplatit a podepsat převzetí a když najdeš něco, co nečekáš, si ve stejné pasti.
22:59:09
18.02.2009
ZbyŠek
-> JoseA: nj ale kdyz to zaplatis predem, tak ti pak muze taky posla cihlu.....( ale jinak jak rikas jde o to na jakyho vola narazis )
22:56:59
18.02.2009
JoseA
-> ZbyŠek: placení předem je v pohodě, jenom musí být seriózní lidi, už sem tam přes aukro udělal přes sto obchodů (z toho dvě auta) a toto je druhá špatná zkušenost, první moje ztracené peníze přes aukro. Když něco kupovat přes net bazarově, tak rači platba předem přes aukro, než dobírka přes nějaký bazar, kde ti může přijít místo mobilu třeba sáček s pískem.
22:42:20
18.02.2009
ZbyŠek
Ja osobne aukru neverim ani spinavej spendlik......A kdyz neco kupuji pres net tak urcite nebudu platit predem !!
upraveno 1x, naposled 18.02.2009 22:52:33
22:38:39
18.02.2009
JoseA
-> Nwkt: No čumím, najednou je odstavený, ale podle hodnocení nechápu proč, třeba nedostatek peněz na aukro účtu nebo jiné problémy. Napsal sem tedy aspoň tomu bacilovi vzkaz, jestli mu opravdu ten Petr Časta poslal vše v pořádku.

www.aukro.cz/show_user.ph p?uid=168954...
22:33:20
18.02.2009
JoseA
-> Pedros: taky si myslím že měl tuhle taktiku. Zmrd si fakt vždycky najde způsob jak někoho obrat.
22:22:00
18.02.2009
Nwkt
-> Pedros: Jeden co mu dal pozitivní komentář tak má zrušenej účet
22:21:04
18.02.2009
Pedros
-> JoseA: je to nahovno,já radši nic přes Aukro nekupuju,je vidět,že zmrd si vždy nějakou cestičku najde.. On podle mě postupoval tak,že si udělal dobré hodnocení,dvakrát vše poslal,bylo vše OK,dostal kladné hodnocení a pak začal prodávat mobily za x tisíc,bohužel fiktivní :( No hele já Ti mrknu,jestli ten zmrd tam bydlí a uvidíme..Adresa sedět musí,pokud je ověřený uživatel..
22:08:58
18.02.2009
JoseA
-> Pedros: jj, mrkni na jeho jodnocení, snad to jde i bez registrace:

www.aukro.cz/show_user.ph p?uid=916075...

Měl sem z toho trochu strach když měl v době mojí koupě jenom dve hodnocení, ale obě pozitivní, tak sem se díval o co šlo a vím že tam prodával nějakou elektroniku a hodnocení v pohodě, jeden kupující tam má asi jenom 20 kladný, ale druhý skoro 200, tak si říkám, ten asi nebude domluvený na falešný obcho a bydliště má taky jinde, takže prostě jenom začátenčík nebo člověk co na aukru zas tolik neobchoduje a má jen dva kšefty, tak sem odkliknul. Můžu kdyžtak poslat maily a veškerou domluvu s ním. Už sem si to všechno vytisknul, včetně mailu, kde mi poslal číslo účtu k zaplacení a výpisu z účtu, kde je platba potvrzena, číslo účtu souhlasí, peníze mu přišly. Zatím sem kromě napsaní na virt nic neřešil ani se s tím nikde nechválil, kromě hodnocení a napsaní ostatním poškozeným. Musím se s někým poradit jak pokračovat, páč když podám trestní oznámení, pak mu někdo rozbije držku, tak budu jedním z prvních podezřelých, ale přínos z toho trestního oznámení pro mě bude počítám opět jenom lítání po policajtech a soudech8
22:00:29
18.02.2009
Pedros
-> JoseA: hele a koupil od něj někdo něco vůbec? má nějaký kladný hodnocení? Jako ono je to docela problém,vím jaký to je něco z někoho vymáhat,mám na mušce jednoho panáčka co dluží někomu 5 tisíc,a prakticky nic nezmůžu..jen zjistit přes kamaráda adresu,ale rozbít tlamu mu nemůžu,nic nemůžu (nebo můžu,ale nesmí mě nikdo vidět)
21:45:11
18.02.2009
JoseA
-> Pedros: Psal sem ostatním lidem, co mu dali negativy vzkazy (než mu blokne aukro účez a nebude možné ani zjistit kdo od něj co koupil), aby sme se nějak domluvili jak to budem řešit. Já bych osobně nejrači přes někoho přes net domluvil nějaké lidi, co by byli ochotní třeba za nějaké peníze navštívit toho člověka. Třeba by stačilo pohrozit, když ne, tak připlatíme za další služby, ale to asi není vhodné veřejně psát.
21:13:22
18.02.2009
stana1
-> JoseA: no to je pech.... vůbec ti tuhle situaci nezávidím, já když kupuji na aukru nějaké věci tak pokud prodejce nemá víc jak 15-20 pozitivních komentářů tak si zásadně nechávám vydražené předměty posílat na dobírku.

Nedávno jsem kupoval kámošovi kameru na tem aukru a po vydražení jsem se nemohl dohodnout s prodejcem co mě k ní pošle a kolik to bude nakonec stát, nakonec mi přišel e-mail že mu mám poslat moje telefoní číslo že mi zavolá jeho zákoný zástupce3 nakonec jsem přišel na to že borcovi je 15 let ale balík dorazil bez problémů tak jsem to neřešil ale byla to zábavná skušenost s tím že i 15ti letí mohou nakupovat na aukru,a pokud to nejsou nějací parchanti vychcaní tak je v tem podporuji protože sám jsem začal obchodovat na aukru v 16ti4 ale to je zas uplně mimo téma...
21:04:58
18.02.2009
Pedros
-> Nwkt: 3
18:35:51
18.02.2009
Nwkt
-> Pedros: Kousek tam bydlí mladá 3
17:49:26
18.02.2009
Pedros
-> JoseA: zjistím Ti k němu víc,alespoň tu adresu,zda tam fakt je..Kámoš už říkal,že můžu počítat s krumpáčem :)

-> Syny: Mrkni na mapy.cz a dej si leteckou dělostřelců..Osobně vím,že jsem chrápal v autě o 150 metrů níž (u těch domků v Jeřabince) a bylo tam pár hnědočechů..Od Dělostřelecký kousek nalevo bydlela ta kráva,za kterou jsem párkrát byl a tam to bylo černý,docela jsem měl bobíky,když jsem šel v půl dvanáctý večer domů na vlak :D
upraveno 1x, naposled 18.02.2009 17:52:46
16:16:14
18.02.2009
JoseA
-> Pedros: super, kdyby aspoň tvůj kámoš zjistil jestli ten člověk existuje a bydlí na zadané adrese, tak to bude úspěch. Asi mu ty maily psal nějaký kámoš, nebo je lepší kofola, vcelku maily vypadaly inteligentně a bez pravopisných chyb. Hodnocení sem už přidal, napíšu i na to aukro stížnost, ale oni mu akorát odstaví účet a pak až po nich bude chtít policie veškeré data, tak jim to dají, jinak si myslím, že nic nebudou řešit, ale podle mě by mohli, myslím, že mají dost zaměstnanců a z poplatků taky dost peněz na to, aby podobné podvidníky řešili, stíhali a tím zamezili okrádání dalších lidí. Jakmile to vezmou policajti do rukou, tak musí mít dostatek důkazů a ty než nashromaždí, tak ten podvodník podvede dalších 500 lidí a tři roky tak bude fungovat, pak pujde k soudu a dají mu podmínku nebo rok vězení, ale nikomu nic nevrátí, takže na tom bude pořád relativně dobře. Tak sem to pochopil ze soudního jednání, kterého sem se musel účastnit jako svědek z podobného důvodu.
15:14:45
18.02.2009
Syny
-> Pedros: Delostrelcu? Tyjo tam sem jezdil s kamosem (s tim Petrem co je DJ) hrat do klubu :) Tam to je samej kofolak :) Teda myslim, ze to bylo tam...
09:16:40
18.02.2009
Pedros
-> JoseA: bydlí kousek od kámoše,zhruba 200metrů,tak uvidíme

Ptal jsem se ho,nezná ho,to sídliště je takovej mix cofola/běloši,spíš tam bydlí sociálně slabší.. Až tam pojedu,juknu se Ti,ale kamarád prodával Fakera a to samý,adresa Dělostřelců a nikdy tam ten člověk nebyl
upraveno 1x, naposled 18.02.2009 09:26:11
08:56:06
18.02.2009
Jožynek
-> JoseA: ja ked som kupoval new phone, SE k610i, to uz bude cez 2 roky dozadu, pac uz mam na nom druhy pausal, tak sa mi asi po 3 tyzdnoch posral, proste zhasol a nic....tak reklamacka, 30dni, SE nema vraj servis na SK tak to slo do Prahy, po 30 dnoch volali, ze to je ako auto, nevies na aky kus natrafis, a miesto opravy mi poslali druhy telefon....ten slape stale, a zatial ani nemam chut menit, pac mi postacuje uplne...

A len tak na okraj, nikdy si uz nekupim boty ADIDAS, som mal a original, som vystriedal asi 3 pary, (furt nieco prasklo, potrhalo) a na 3 krat reklamacka mi uz len napisali ze nevhodne som pouzival vyrobok3
23:11:08
17.02.2009
Syny
-> JoseA: Zvastni, vsechno co sem reklamoval zatim vzali a bud opravili nebo vratili penize... Ted se mi trebo posrala mys (takova ta co meni barvy - tak uz je nemeni), tak tam s ni zajdu tedko nekdy. Ale tam neni debat o tom ze to je vada vyroku... Mys je 2 mesice stara, jako nova a proste prestala svitit barva v diode... Ale to uz sem nekde zase uplne jinde... Jen chco rict, ze bych si asi nelajznul si kupovat takovouhle drazsi elektroniku pres aukro...
23:03:43
17.02.2009
JoseA
-> Syny: Já bych to snad ani nerozebíral, mobily sem dřív kupoval taky nové a po tom, co mi jeden přestal fungovat během noci na stole, dal sem ho reklamovat a za 30 dní mi napsali, že v něm objevili neznámou tekutinu, tak bych se vysral kupovat nový. Samozřejmě na stole žádná tekutina nebyla. Už sem o tom mluvil s hoooodně lidma a všichni říkali, že reklamace elektroniky je často problémová a většinou to svedou na špatné zacházení apod. Řešil sem tu třeba toho einhella, po chvilce svařování se ti urve hadička, budeš to posílat složitě na reklamaci a čekat 30 dnů na vyřízení a svařovat ničím, nebo ji vyměníš během pár minut a jedeš dál? Za pár dní se stejně posere neco jiného. To ale nemá s mobilem nic společného, ale poslední dva mobily sem měl použité přes aukro a šlapaly v pohodě, když se objevil problém třeba odešel mikrofon, tak sem dal mobil kámošovi opravit, pučil mi náhradní a druhý den sem měl svůj za pár korun nachystaný a opravený a než bych ho posílal na reklamačku a měsíc volal z okna nebo z komínu a pak mi přišel dopis, že sem s mobilem nejednal podle podmínek a našli v něm prach (což je logické při práci svářeče), tak to rači nic. Ještě bych zpoměl jednu zkušenost z nedávné doby, kdy sem potřeboval do dílny prodlužku a zrovna sme měli cestu do zlína asi (40km od mého bydliště). Tam sem ji koupil, doma zapnu a jedou jenom dvě zásuvky ze čtyř, tak nasraný, za nějaký týden teda jedem znova, dám jim tam prodlužku, sepíšu reklamační list a prej do 30ti dnů vyřídí a mám se občas stavit, tak sem myslel, že jim tím kabelem z prodlužky vyliskám, protože tam jezdím vyjímečně, tak oni že zavolají. Jasněže nikdo nevolal ani po měsíci, tak sem se nasral a jel si tam, naštěstí byla nachystaná, tak sem je zmrdal, proč mi nevolali, samo že kecy prej volali několikrát atd..... Příště bych si ty zásuvky zapojil rači sám záruka nezáruka. Stejnou zkušenost měl kámoš s foťákem za 12 tis. Nejaké problémy, reklamace a neuznali, prej nebyl užíván v souladu se záručními podmínkami 8
Extreme Tyres