-> el.tomas 17.12.16 10:53:56: Může to být kus od kusu. Loni jsem měl na Žlutce MANN a taky to drželo tlak hůře a ten letošní super. Přitom je kupuju v ProTrucku na Borech po 10ti jednou za dva roky a nikdy nebyl problém. Ale pokud by se prokázalo, že sem fakt tahají čínu (to by vysvětlovalo v některých případech lepší cenu než mě dá Jirka za jeho režii) tak by tohle bylo na udání ČOI, protože tohle je fakt nechutný prodávat fake v krabičce vypadající jako origo.
-> Tomaso435 17.12.16 11:03:51: To motáš dve různý věci dohromady a nikdy nevíš jak to vlastně je, protože v procesu výroby a let se to může dost zásadně měnit. Mnohdy výrobce dělá ten samý produkt a jen že ho zabalí do jiné origo VW krabice, tak je díky distribuci přes autorizák dražší. Pak jsou ale případy, kdy opravdu kvalita výroby je jiná pro díl do krabice VW a jiná do krabice té konkrétní značky výrobce součátky. Ale jak píšu, tohle se může v letech měnit a je prakticky bez šance se v tom vyznat a je třeba mít lidi na správných místech. Třeba teď svíčky do O2. V origo balení jsou to NGK a rozdíl v ceně asi 20,- od těch co má na krámu v krabičce NGK. Měl jsem je v ruce a jsou úplně identické, stejně vyražené a oboje made in Japan. Pak ale narazíš na prodejce co má NGK třeba z jiné série a jsou made in France a už stojí za hovno. Takže tady opravdu nejde vinit prodejně, takhle to s dílama bohužel je.
Co je problém je vidět na videu, krabice podobná origu, ale vevnitř čína, která je buďuž na první pohled zpracováním jiná a nebo dokonce vypadá jako origo i s potiskem toho co falzifikuje. Tohle je obrovský problém a je na to na netu řada návodů jak co poznat, ale i tak můžeš naletět a co mě nejvíce štve, tak bohužel už i v ČR. Dokud si někdo fejky třeba kamery SJ dotáhnul z číny a pak brečel nad kvalitou, tak jsem se mu jen vysmál jak je blbej a ať si dál v číně nakupuje, ale v době, kdy jde naletět i českých prodejců, to už je na pováženou a je to něco co by se mělo řešit ČOI! Ne to, že obchodník nechce zkrachovat díky českým nenažraným bankám...