skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
alkoholtestr v povinné výbavě....to je konec!
prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 51 až 79) od 30.01.2009 do 07.02.2009, založil/a LiMaK - 742 forever
18:52:16
30.01.2009
30.01.2009

myl@s
-> Syny: tak to by jsi pak mohl vozit prakticky všechno, protože ti může prasknout tohle, rozbít se tohle....
18:20:13
30.01.2009
30.01.2009

Syny
-> myl@s: Ale jo, to si ji klidne nevoz, ale az proletis nekde hlubokou diru, a bouchne te guma a poseres rafek, tak te to mozna bude stvat, ze ji za tim nakupem nemas hozenou...
17:59:44
30.01.2009
30.01.2009

Nwkt
-> myl@s: šak jo, mě ta rezerva pod kufrem chleba nežere tak nemam důvod jí vyndavat 

17:58:17
30.01.2009
30.01.2009

myl@s
-> Nwkt: -> Syny: ale vzdyt nejde o to,ze povinne vsichni vyhazime rezervy a budeme vozit sadu na nouzovy dojeti,ale v pripade treba felicie,ktera ma lpg misto rezervy a jezdim s ni 10 km do prace mi to prijde super vec mit moznost nezasirat si kufr rezervou a moct tam hodit nakup
17:16:42
30.01.2009
30.01.2009

RON
at uz se jdou vys*at... ja si pekne budu vozit rezervu a dle novy vyhlasky ctyri reflexni vesty(kazda v jiny barve, se jmenovkou), v kufru regal na sanony pro pojistovnu, a vedle toho lednicku, abych mohl mit cerstvy rohliky se salamem..., takze pak za sebou budu tahat, karu, abych mel kam dat nakup
a na strese zahradku, abych mel kde vozit stolecek a zidlicku... to bude kurna ekologicka uspora paliva...

16:48:04
30.01.2009
30.01.2009

Nwkt
-> myl@s: Mě je to buřt, třeba pro plynivkáře to bude +, ale když ti někdo to kolo veme kudlou, tak je ti sada na opravu víš k čemu
16:41:53
30.01.2009
30.01.2009

Syny
-> myl@s: a co udelas kdyz te guma bouchne nebo kopnes rafek? Nebo kdyz te vzadu prasknou obe koncovy svetla, nekde v noci na parkovisti si toho vsimnes a nebudes mit za co je vymenit?
16:38:07
30.01.2009
30.01.2009

myl@s
-> Syny: myslim,ze to zavadis do moc velky absurdity, tam nejde o to nahradit nahradni kolo nejakou lepici soupravou,ale jde o to,ze clovek bude moci nahradit nahradni kolo soupravou na nouzovou opravu kola,ktera umoznuje kratky dojeti, takze mi to neprijde zas tak debilni napad, a s tema zarovkama taky souhlasim,kdyz ma auto vepredu xenony a vzadu se ke svetlum nikdo nedostane,tak vozit zarovky je skoro nesmysl
15:15:24
30.01.2009
30.01.2009

Syny
to musi bejt proste naky kraviny... Pasmo at si vozi kdo chce (ja mam 5ti metrovej metr a staci mi). Vesty mam asi 4 (takze pro celou posadku treba :D ). Sprej nevedu, ale mam majzlik a kladivo, tak to do toho asflatu kdyztka vytesam a papiry zadny taky nevozim, leda na prdel, tak ten kdyztak taky poslouzi (az se z toho vseho poseru)...
Jinak zadnou lepici sadu kupovat nebudu, stejne mam gumy s dusema a nahradni dusi vozim s sebou (pro pripad ze pichnu a budu muset do pneuservisu, tak aby ji vymenili kdyby byla stara), abych sundaval gumy na ulici, na to asi nejsem dost velkej magor a uprimne si to ani nedovedu predstavit a je to kravina, kdyz v pnuservisu na to maj pristroje a i tak jim to dela problemy - nehlede na to, ze bezdusaky sou lepeny. Taky by me zajimalo, jestli s sebou musim vozit vyvazovacku, protoze kdyz tu gumu nasadim jinak, tak rozhodim vyvazeni a v neposledni rade s sebou budeme veozit i tu rezervu, protoze kdyz guma bouchne, tak nepomuze ani lepeni, kdyz tam bude dira jak do prdele... Nehlede na koply rafky a tak... Dle me to je nakej blud... Jo a alkoholtester je dobra vec, budem soutezit, kdo jel nejvic nachcanej a dojel...
Nejlepe bez svetel az popraskaj zarovky v 11 vecer a nebudem mit nahradni...
Jinak zadnou lepici sadu kupovat nebudu, stejne mam gumy s dusema a nahradni dusi vozim s sebou (pro pripad ze pichnu a budu muset do pneuservisu, tak aby ji vymenili kdyby byla stara), abych sundaval gumy na ulici, na to asi nejsem dost velkej magor a uprimne si to ani nedovedu predstavit a je to kravina, kdyz v pnuservisu na to maj pristroje a i tak jim to dela problemy - nehlede na to, ze bezdusaky sou lepeny. Taky by me zajimalo, jestli s sebou musim vozit vyvazovacku, protoze kdyz tu gumu nasadim jinak, tak rozhodim vyvazeni a v neposledni rade s sebou budeme veozit i tu rezervu, protoze kdyz guma bouchne, tak nepomuze ani lepeni, kdyz tam bude dira jak do prdele... Nehlede na koply rafky a tak... Dle me to je nakej blud... Jo a alkoholtester je dobra vec, budem soutezit, kdo jel nejvic nachcanej a dojel...

10:40:51
30.01.2009
30.01.2009

Tomaso435
-> vaclav785: jasný kondom navlíknu přez kumu zavážu a jedu
ale fakt,, tohle je už moc co dělaj

10:38:54
30.01.2009
30.01.2009

LiMaK - 742 forever
-> vaclav785: DOKONALOST!!!!
už dlouho sem se takhle od srdce nezasmál :-)

už dlouho sem se takhle od srdce nezasmál :-)
10:36:39
30.01.2009
30.01.2009

LiMaK - 742 forever
-> Tomaso435: presně tak...
pokud je malej defekt....povinne bych mel mit hustilku. kolo dofoukám, a dojedu do pneuservisu....zítra... :-)
pokud rozbiju kolo o obrubník, ci šutr....tak fakt kroutím hlavou na co mi je sprej ??
dycky když sem potreboval rezervu, tak sem ji POTREBOVAL....bo byla díra na pěst.
no jo, ale máme krizi....rezervní kolo je porad v aute a nekdo neví ani kde ho má...
ale...
pokud budeme vozit povinne sprej, tak každé 2 roky budeme kupovat new sprej na kola a new reflexní sprej na cestu.
protože na 100% tam bude doba platnosti jako na lekarničce....
a co to znamená??
když bude celý národ pořád kupovat euro-spreje na cestu za 300kč/kus,
nebo specialní kolo-lepidlo-sprej dle normy 15-WC-00-ko-kot, kterej bude stat 500kč/ks ??
stát dostane daně, výrobci techhle pitomostí si budou mnou ruce a najednou se ukáže, že kvalitní spreje na gumy vyrábí firma slepto.a.s, kterou vlastní poslancův brácha....
pokud je malej defekt....povinne bych mel mit hustilku. kolo dofoukám, a dojedu do pneuservisu....zítra... :-)
pokud rozbiju kolo o obrubník, ci šutr....tak fakt kroutím hlavou na co mi je sprej ??
dycky když sem potreboval rezervu, tak sem ji POTREBOVAL....bo byla díra na pěst.
no jo, ale máme krizi....rezervní kolo je porad v aute a nekdo neví ani kde ho má...
ale...
pokud budeme vozit povinne sprej, tak každé 2 roky budeme kupovat new sprej na kola a new reflexní sprej na cestu.
protože na 100% tam bude doba platnosti jako na lekarničce....
a co to znamená??
když bude celý národ pořád kupovat euro-spreje na cestu za 300kč/kus,
nebo specialní kolo-lepidlo-sprej dle normy 15-WC-00-ko-kot, kterej bude stat 500kč/ks ??
stát dostane daně, výrobci techhle pitomostí si budou mnou ruce a najednou se ukáže, že kvalitní spreje na gumy vyrábí firma slepto.a.s, kterou vlastní poslancův brácha....
10:34:01
30.01.2009
30.01.2009

vaclav785
-> Tomaso435: dáš tam kondom přestříkneš ho sprejem a máš super záplatu a do místa kde bývala rezerva se ti vejde sprej, kondom, alkoholtestr sprej na opravu prasklých žárovek, formulář k nehodě, pásmo, reflexní vesta, rybářská židlička, abys měl dobré prostředí a navíc se ti tam vejde i tužka a rohlík se salámem u kterého budeš muset ovšem vozit papír kdy mu končí životnost jako u lekárničky
10:31:36
30.01.2009
30.01.2009

Tomaso435
-> Syny: jasný tak to nazvaly... prostě jako vždy 3 druhy záplat minutový lepidlo, cihnu na zatížení,, nějakou kurva velkou páku abys tu gumu z toho ráfku sundal,,, pumpičku, kterou si ten nemusel mít protože si měl nafouklou rezervu... noooo už vidim bloncku s nehtama v bílejch pruhlednejch šatech jak si lepí gumu
10:28:50
30.01.2009
30.01.2009

Syny
-> Tomaso435 30.01.09 10:24:39: Lepici sadu?
To jako mas na ulici stahovat gumu z rafku? No to se na to nekdy s radosti podivam teda
Ja zustanu u rezervy 

10:27:43
30.01.2009
30.01.2009

Tomaso435
jinak s tou rezervou,, to je prej kvuly výrobním nákladům,,, aby se ty vraky mohly vyrábět ještě menší ,,, takže když někde najedu blbě na nějakej šutr protrhnu pneu tak mi ten lepící sprej nebo co toje za sajrajt pomuže?? asi ne,, takže z toho vyplívá že tu rezervu budou vozit stejně všichni a v kufru když na to nebudou mít místo..protože tam bude max prolis na sprej
10:27:18
30.01.2009
30.01.2009

Syny
-> james.bond: Urcite to vypadalo nasledovne: "Och, jel sem opily? To je tim, ze jsem v povinne vybave nemel alkoholtester a tudiz si myslel, ze jsem strizlivy a usedl za volant" 

10:24:39
30.01.2009
30.01.2009

Tomaso435
-> LiMaK: rohlík a kemping židličku
ale jako fakt už je ot moc,, sice nemusíš mít rezervu ale musíš mít lepící sadu,,, takže si sebou budeš vozit malej pneu servist a budeš zalepovat duši

ale jako fakt už je ot moc,, sice nemusíš mít rezervu ale musíš mít lepící sadu,,, takže si sebou budeš vozit malej pneu servist a budeš zalepovat duši

10:23:56
30.01.2009
30.01.2009

MATTESS
-> james.bond: jj, je to tak
10:22:26
30.01.2009
30.01.2009

james.bond
BOOOOŽE…
jo a ted mi tchan rika, že to prej vymyslel v hlavě nejaký poslanec a bojuje
za to,aby se to prosadilo, a ten konkretni poslanec(nevim jmeno) prej nedavno
nadychal 2.2promile při nehodě…
to je frajer
jo a ted mi tchan rika, že to prej vymyslel v hlavě nejaký poslanec a bojuje
za to,aby se to prosadilo, a ten konkretni poslanec(nevim jmeno) prej nedavno
nadychal 2.2promile při nehodě…
to je frajer
10:17:00
30.01.2009
30.01.2009

Syny
Ja nevim, ale me zerovky v povinej vybave teda nijak neprekazej a kdyz v noci predni nekde praskne, tak je to celkem neprijenmy a da se to resit hned... Myslm, ze to je vec ktera nikomu neublizi...
Ale naky formulare - na to seru... Stejne kduz nabouram, tak auto bude na odpis a mozna i ja... A pokud budu schopnej vystoupit a resit neco, tak rozhodne nebudu resit to, jakou skodu mam na shnilej skodovce... A pokud si chce druha strana napsat skody, tak at si to vozi on...
Ale naky formulare - na to seru... Stejne kduz nabouram, tak auto bude na odpis a mozna i ja... A pokud budu schopnej vystoupit a resit neco, tak rozhodne nebudu resit to, jakou skodu mam na shnilej skodovce... A pokud si chce druha strana napsat skody, tak at si to vozi on...
10:15:46
30.01.2009
30.01.2009

LiMaK - 742 forever
já už vidím, jak zas do mě někdo bouchne.....a povinně ho budu nutit, aby si dychl....to bych chtel videt.
v prosinci jak mi rozbil ožrala můj stroj, tak se ani neobtezoval zeptat se jestli nejsme zraneni a rovnou odjel z mista nehody....sem zvedav, jak se s takovyma degenama budu hadat, aby si dýchli :-(
DOUFAM ŽE TO NEPROJDE...dalsi v rade totiz muze byt povinny mobil s fotakem, povinny rohlik se salamam....povinny destnik a nebo povinost ssebou vozit kempimk židličku a stolík, aby bylo podle směrnic EU vytvořeno schválené "místo pro vyplnění formuláře"
BOOOOŽE...
jo a ted mi tchan rika, že to prej vymyslel v hlavě nejaký poslanec a bojuje za to,aby se to prosadilo, a ten konkretni poslanec(nevim jmeno) prej nedavno nadychal 2.2promile při nehodě....
v prosinci jak mi rozbil ožrala můj stroj, tak se ani neobtezoval zeptat se jestli nejsme zraneni a rovnou odjel z mista nehody....sem zvedav, jak se s takovyma degenama budu hadat, aby si dýchli :-(
DOUFAM ŽE TO NEPROJDE...dalsi v rade totiz muze byt povinny mobil s fotakem, povinny rohlik se salamam....povinny destnik a nebo povinost ssebou vozit kempimk židličku a stolík, aby bylo podle směrnic EU vytvořeno schválené "místo pro vyplnění formuláře"
BOOOOŽE...
jo a ted mi tchan rika, že to prej vymyslel v hlavě nejaký poslanec a bojuje za to,aby se to prosadilo, a ten konkretni poslanec(nevim jmeno) prej nedavno nadychal 2.2promile při nehodě....
10:12:16
30.01.2009
30.01.2009

james.bond
podle me s tema formularema bude peknej bordel, lidi s tim budou pekne vyjebavat. a ze chtej vyhodit zarovky z povinny vybavy? jedine dobre. stejne na kazdym rohu je benzinka kde si zarovku muzes koupit kdyz potrebujes.
10:06:18
30.01.2009
30.01.2009

vaclav785
-> Syny: zas na druhou starnu fotr má takovej kterej po třech rychle vypitejch pivech naměří tak 0,1 ne že by mu to pomohlo on aby mohl legálně řídit tak musí dva dny nepít protože když po normálním dnu vstane tak nadýchá 1,8
takže toho zas někteří ožralové za volantem budou využívat
takže toho zas někteří ožralové za volantem budou využívat
10:00:50
30.01.2009
30.01.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Syny: Asi zmeral tuzby tvojho podvedomia....
09:31:34
30.01.2009
30.01.2009

Syny
jak je to s tim pasmem a formularem? Nic takovyho nevozim a ani vozit nebudu a ty alkoholtestry, co se prodavaj za 500 me namerili 0,5 promile i pres to, ze sem tejden na chlast ani nepomyslel natoz ho pil...
09:29:14
30.01.2009
30.01.2009

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
i have to go to mexico
i have to go to mexico
it's magic land..
i have to go to mexico
i have to go to mexico
fun power!
i have to go to mexico
it's magic land..
i have to go to mexico
i have to go to mexico
fun power!
09:17:11
30.01.2009
30.01.2009

vaclav785
-> LiMaK: to si děláš prdel ne???????????????????????
??????????????????????????
?
tak tohle je možný fakt už jen u nás a jako další bude ve výbavě náhradní baterie k alkoholtestru a povinná kalibrace každý dva dny
tak tohle je možný fakt už jen u nás a jako další bude ve výbavě náhradní baterie k alkoholtestru a povinná kalibrace každý dva dny
09:11:47
30.01.2009
30.01.2009

LiMaK - 742 forever
Tak jsem dnes slysel v radiu, ze nejakej duchaplnej poslanec, chce povinnou vybavu jeste dale rozsirovat...
tem pitomcum uz nestačí povinný formulář pro pojistovnu,merici pásmo, tužka....ale ten pitomec normálně navrhuje, aby soucasti povinné vybavy byl i ALKOHOLTESTER!!!!!
hlavne ze zrusí žárovky, rezervní kola....tyvole jsou to fakt hlupáci? nebo se mi to jenom zdá????
tyvole ja sem jak v jirikove videní....hlupák mi nabourá auto, a já ještě v šoku, ze se nedejboze nic nestalo budu jak píča lítat po silnici v reflexní vestě, pásmem merit brzdné dráhy....má drahá polovička bude těsně pred psychickým zhroucením zapisovat udaje do formuláře, který je stejně na kokot...a celý proces završím tím, žesi vzájemně dýchnem :-) a reflexním povinným sprejem označíme místo na silnici, kde v tu dobu bude 5ti centimetrová pokrývka sněhu.....
heh tyvole, to snad jako neni možné....a nemůžem už si aji sami sobě dávat i pokuty???
TO SE MI FAAAK ZDAAAAAAAAAAA
mě poser...já fakt emigruji na tu ALJAŠKU.....
tem pitomcum uz nestačí povinný formulář pro pojistovnu,merici pásmo, tužka....ale ten pitomec normálně navrhuje, aby soucasti povinné vybavy byl i ALKOHOLTESTER!!!!!
hlavne ze zrusí žárovky, rezervní kola....tyvole jsou to fakt hlupáci? nebo se mi to jenom zdá????
tyvole ja sem jak v jirikove videní....hlupák mi nabourá auto, a já ještě v šoku, ze se nedejboze nic nestalo budu jak píča lítat po silnici v reflexní vestě, pásmem merit brzdné dráhy....má drahá polovička bude těsně pred psychickým zhroucením zapisovat udaje do formuláře, který je stejně na kokot...a celý proces završím tím, žesi vzájemně dýchnem :-) a reflexním povinným sprejem označíme místo na silnici, kde v tu dobu bude 5ti centimetrová pokrývka sněhu.....
heh tyvole, to snad jako neni možné....a nemůžem už si aji sami sobě dávat i pokuty???
TO SE MI FAAAK ZDAAAAAAAAAAA
mě poser...já fakt emigruji na tu ALJAŠKU.....