-> Kaňa: no je to vyriesene. oni pohli dvere, takze dufam ze uz sa to nebude robit.. a ja si to dam spravit. neni to moc oplieskane, takze asi sa na to vyserem a len to dam prelakovat...
inak stale si myslim ze by bolo fer keby to opravili oni, ale na druhej strane keby ich mam k tomu nutit, tak vysledok by mohol byt horsi ako ked si to spravim po svojom
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
rada pri reklamacii noveho auta
23:38:59
29.01.2009
29.01.2009

Staf1221
21:56:56
29.01.2009
29.01.2009

Kaňa
osobne neverim, zeby si to vyreklamoval po takom case, aj ked je to samozrejme vyrobna chyba ( zle dopasovane dvere - staci spravne poposuvat zamok ). je to celkom bezna zalezitost a malokto si to vsima.
23:00:45
28.01.2009
28.01.2009

Mishoooo
-> Staf1221: rataj s tym ze nepochodis... popravde by to bol zazrak keby ti vyhoveli a opravili to na ich naklady... to uz ani nehovorim o vymene auta...
Obmedzuje to dako pouzivanie auta...? jeho funkcnost? nie! a zhodoou nahod je to na exponovanom mieste a po pol roku pouzivania im mozes hovorit co chces ze si za to nemohol.. to je tvrdenie proti tvrdeniu.
to ze ti povedali aby sipriel je ich ustretovy kruk aby si zachovali dobre meno a nie ze si tym automaticky uznavaju reklamaciu.. No ale urob to takto:
1, v kazdom pripade treba reklamaciu podat pisomnou formou s kopiou dokladu o nakupe a nechat si potvrdit prevzatie.
do par tyzdnov dostanes vyrozumenie s najvetsou pravdepodobnostou v zneni... bla bla bla ked sa jedna o bezne opotrebenie pouzivanim auta tuto reklamaciu neuznavame. ak by ti nedali vyrozumenie do 30dni potom ich uz mozes natahovat ale na to si oni daju bacha...
potom mozes skusit este odpovlanie proti rozhodnuta ziadost o presetrenie opodstatnenosti reklamacie ak nepochodis je na tebe ci na to pojdes natvrdo a budes ich ziadat o zanlecky posudok ktory podla mna asi bude aj tak na nic.... takze vela stastia...
Obmedzuje to dako pouzivanie auta...? jeho funkcnost? nie! a zhodoou nahod je to na exponovanom mieste a po pol roku pouzivania im mozes hovorit co chces ze si za to nemohol.. to je tvrdenie proti tvrdeniu.
to ze ti povedali aby sipriel je ich ustretovy kruk aby si zachovali dobre meno a nie ze si tym automaticky uznavaju reklamaciu.. No ale urob to takto:
1, v kazdom pripade treba reklamaciu podat pisomnou formou s kopiou dokladu o nakupe a nechat si potvrdit prevzatie.
do par tyzdnov dostanes vyrozumenie s najvetsou pravdepodobnostou v zneni... bla bla bla ked sa jedna o bezne opotrebenie pouzivanim auta tuto reklamaciu neuznavame. ak by ti nedali vyrozumenie do 30dni potom ich uz mozes natahovat ale na to si oni daju bacha...
potom mozes skusit este odpovlanie proti rozhodnuta ziadost o presetrenie opodstatnenosti reklamacie ak nepochodis je na tebe ci na to pojdes natvrdo a budes ich ziadat o zanlecky posudok ktory podla mna asi bude aj tak na nic.... takze vela stastia...

21:56:12
28.01.2009
28.01.2009

Staf1221
-> Crestik: presne tak. utopene dvere. len je otazka ci su utopene dvere, alebo ci blatnik vytrca viac ako ma :)
ak su to tie dvere tak to sa da posunut, ale bolo by podla mna korektne keby opravili aj ten lak ktory bol poskodeny tou chybou. alebo toho ziadam privela?
ak su to tie dvere tak to sa da posunut, ale bolo by podla mna korektne keby opravili aj ten lak ktory bol poskodeny tou chybou. alebo toho ziadam privela?
21:50:38
28.01.2009
28.01.2009

Crestik
vidím to na moc utopené dveře...původně jsem taky tomu nevěřil, ale první díl ve směru jízdy musí jakoby o kousek čouhat ven proti tomu ve směru dozadu
20:58:09
28.01.2009
28.01.2009

Staf1221
-> Bazmek130RS: uz okolo pol roka. tu je ciste otazka toho ze ako sa postavia k reklamacii. inak dnes to vyzeralo nejak takto:
S: mam tento problem s lakom
K: na tomto miete je to uplne normalne
S: mne to nepride take normalne, na druhej strane to nie je
K: na druhej strane nie je tolko strku
S: alebo skor na druhej strane ten lem tak netrci
K: hmm.. s tym ja nic nespravim, to je od vyroby
S: tak to je od vyroby zle!
K: ...kratka pauza... pridte zajtra. skusime s tym nieco spravit
S: ok, zajtra som tu :)
ja ich chapem ze si nepotrebuju robit starosti s par cm na mojom laku, ale ja som si zas nekupoval auto s tym ze je na tom nejaka nezrovnalost vdaka ktorej mam po pol roku omlateny lak az na plech!
S: mam tento problem s lakom
K: na tomto miete je to uplne normalne
S: mne to nepride take normalne, na druhej strane to nie je
K: na druhej strane nie je tolko strku
S: alebo skor na druhej strane ten lem tak netrci
K: hmm.. s tym ja nic nespravim, to je od vyroby
S: tak to je od vyroby zle!
K: ...kratka pauza... pridte zajtra. skusime s tym nieco spravit
S: ok, zajtra som tu :)
ja ich chapem ze si nepotrebuju robit starosti s par cm na mojom laku, ale ja som si zas nekupoval auto s tym ze je na tom nejaka nezrovnalost vdaka ktorej mam po pol roku omlateny lak az na plech!
20:52:13
28.01.2009
28.01.2009

Jožynek
-> Bazmek130RS: to uz ho ma dlhsie, pokial viem...
20:43:14
28.01.2009
28.01.2009

Bazmek130RS
A ako dlho mas auto???Niesom si isty ako je to s autami ale ked napriklad si kupis nejaky spotrebny tovar tak ho mozes do myslim 28 dni vratit bez udania dovodu.
20:42:12
28.01.2009
28.01.2009

Staf1221
-> Mishoooo: no kedze som na to prisiel vcera tak som este nestihol. aaaale. osobne si myslim ze ked povedali ze s tym mam prist, ze to skusia napravit, tak tym vlastne uznali ze to nie je OK. ako je to drobnost, cize sa moze zdat ze je smiesne cakat vymenu auta .. ale minimalne by mohli ten lak opravit oni na ich naklady..
20:25:30
28.01.2009
28.01.2009

Mishoooo
co tak to nafotit.. tazko povedat ci je to opravnene alebo nie... kazdy na to moze mat iny nazor...

19:32:28
28.01.2009
28.01.2009

Staf1221
vcera som umyval auto a ostal som velmi nemilo prekvapeny. ako je prechod medzi zadnymi dverami a blatnikom (vid. obrazok: img401.imageshack.us/img4
01/.../50198617vb6.jpg ), tak na tej hrane blatnika je riadne oplieskany lak od kamienkov. je tam sice ta ochranna nalepka, ale toto je obuchane aj este dost vysoko nad nou. pozeral som aj druhu stranu, ale ta je bez jedineho poskodenia. ked som porovnaval strany tak som si vsimol ze blatnik a dvere poriadne nelicuju a hrana blatnika vytrca nad uroven dvier a prave tam dochadza k tomu poskodeniu.
dnes som bol u predajcu, najskor tvrdil ze to je prirodzene ze sa tam nici lak od kamienkov, potom ked som nedal pokoj tak uznal ze to nie je az tak v poriadku a vraj mam zajtra prist a ze mi posunu dvere (zamok) o nejaky mm smerom von. to ale podla mna zas moze sposobit ze dvere nebudu tak dobre dosadat/tesnit ako doteraz a aj tak to neriesi uz oplieskany lak (ale vraj neni problem, ze mam prist na ja a ze mi to spravia.. samozrejme na moje naklady)
ako by ste radili aby som postupoval?
dnes som bol u predajcu, najskor tvrdil ze to je prirodzene ze sa tam nici lak od kamienkov, potom ked som nedal pokoj tak uznal ze to nie je az tak v poriadku a vraj mam zajtra prist a ze mi posunu dvere (zamok) o nejaky mm smerom von. to ale podla mna zas moze sposobit ze dvere nebudu tak dobre dosadat/tesnit ako doteraz a aj tak to neriesi uz oplieskany lak (ale vraj neni problem, ze mam prist na ja a ze mi to spravia.. samozrejme na moje naklady)
ako by ste radili aby som postupoval?