vyzna se nekdo v tavriich?

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 24.01.2009 do 25.01.2009, založil/a Jaktak
řadit dle data
10:29:46
25.01.2009
Jarda - zrušená registrace
-> Jaktak: je to auto pro kutily jeste mnohem vic nez 120ka :), daji se na to roubovat dily ze skudky, kdysi jsem uvazoval o koupi a jsem rad, ze jsem to neudelal, zivotnost polovicni nez 120ka a poruchovost dvojnasobna :)

bydlet na ukrajine, tka by byla situace jina

zazclub.kvalitne.cz/

www.auta5p.eu/katalog/... /zaz.htm

bych na bezne jezdeni radeji volil slusneho favorita BMM (konfort i spolehlivost je uplne nekde jinde :))))))))
23:29:09
24.01.2009
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
to vypadá jako zfetovanej favorit
21:46:19
24.01.2009
Jaktak
Aha tak ho pustim, tady je inzerat kdyby nekdo chtel www.sauto.cz/car_detail.p hp?filter_car...
20:59:34
24.01.2009
LiMaK - 742 forever
dedek to kdysi mel od novoty....taky to po 6letech prodal...

uz jak prijel z autosalonu pred barak ,musel nastavit zrcatko, bo se vetrem za jizdy pohlo a vysledkem bylo to, že mu zustalo v ruce....to samé s páčkama u volantu.....se vsema dalsíma heblama....

prvnich par let mel klid, teda kdyz pominu vsudypritomne povrzavani vseho, trepotani vsech dilu....nedolehajici veci....jedine co bylo dobre byly plechy a lak...porad pekne leskle...

ale kdyz se zacala srat...bylo to o nervy....pro díly jezdil zasadne jen do polska,kde toho bylo víc, jinak na severni morave jedna prodejna s ND.

pak se toho zbavil a vubec nelitoval.

rekl bych ze je to o dost horší nežli oltcit....

jak je to u toho s ekodaní? plná palba :-) euro -3 :-)

pokud ti to nekdo chce pordat, chtej po nem jeste doplatek 10tku na prepis a 10tku na díly, neb pro ne asi pojedes na ukrajinu....at ti dá auto, 20ku k tomu a jeste ti bude delat 5 let mechanika, bo zblbnes.

takovou mrdku leda jako pomstu :-) ... to už si kup radeji MB 1000 a renovuj do originálu...to bude jednodussí a ucelnejší a spolehlivejsi :-)
20:09:52
24.01.2009
petr s
-> Jaktak: I zadarmo je to drahé Je to horší jak oltcit Prostě auto na celý život už se ho nezbavíš
19:57:44
24.01.2009
Jaktak
Nepotesil jste me Marecku6 . Ale co jsem prochazel net tak jsem nasel ty samy nazory, hlavne je problem sehnat nahr. dily.
19:34:19
24.01.2009
havlik
Mam zkušenosti takový že ho měla macecha a sralo se to víc jak škodovka nic se na to nedá sehnat. A to s tim jezdila párkrát za měsíc a pokaždý se na tom něco vysralo tak to urychleně prodali jinak to je už tak 10let zpátky tudíž ted veřim že to bude eště mnohem horší se všim
16:57:11
24.01.2009
Jaktak
Pardon motor je 1,1
16:56:41
24.01.2009
Jaktak
Zdravim, mam moznost koupit tavriu 1,3 37 kw. Auto ma najeto 33 tkm a nejezdilo 5 let. Auto bude teda potrebovat asi vycistit karburator a seridit motor, ma prasklej vyfuk. Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi jak je to u tohohle motoru s ekodani a jestli ma nekdo s timhle autem zkusenosti tak bych se rad podelil, melo by slouzit vylozene jako spotrebak takze od toho nechci moc.
Extreme Tyres