--> no mi se prave karb na kadetu zdal hezčí a jednodussí jak u 105/120 :-)
a to prosim sem ho(kadett) mel rozebrany.......rozborky sedrů nepocitam, neb takova cislovka by se tu nevlezla.
--> mel by tam byt predchudce toho piera, trosku jinej.
--> prvni co zkoukni, zdali nekde jak se napojuje lanko od plynu, tak jestli nekde poblíž není nejaky sroubecek, kterej by s necim hybal.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Karburátor
14:01:10
22.01.2009
22.01.2009

Bagrr- máma mele Emu
Mám za to že by tam měl bejt karbec pierburg obdobnej jako má fanouš... To jediný vím:-) ale to je ti asi prd platný:-)
13:39:35
22.01.2009
22.01.2009

vlk
Zdravím, potřebuji poradit ohledně kerburátoru na Opel Kadett E r.v 88 motor 13N. Vím že řada z vás má s oplama jisté zkušenosti tak prosim o radu.
Potřebuju zvýšit volnoběžné otáčky. Vím že u škodovek byl ladící šroubek, ale na popisu od opla jsem ho nenašel. Ještě nejdřív ho chci vyndat a vyčistit. Je v tom nějaký problem. Čistil jsem parkrát karb. z š120 a tam je to celkem jednoduchý, ale tady u tý mrtvice si nejsem vůbec jistej.
Děkuji
Potřebuju zvýšit volnoběžné otáčky. Vím že u škodovek byl ladící šroubek, ale na popisu od opla jsem ho nenašel. Ještě nejdřív ho chci vyndat a vyčistit. Je v tom nějaký problem. Čistil jsem parkrát karb. z š120 a tam je to celkem jednoduchý, ale tady u tý mrtvice si nejsem vůbec jistej.
Děkuji