Titulky k Divx

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 19.01.2009 do 19.01.2009, založil/a Kloggie
řadit dle data
20:30:06
19.01.2009
Kloggie
V manuálu právě nic není, já sem se tam na to koukal a to je manuál jak pro blbce, tam je jak tam strčit disk, ale o formátu titulků ani slovo.

Teda to koukám že srt a sub jsou jiný formáty, já myslel že je to stejný. Tak to se na to kouknu a dám vědět jak to dopadlo!!

Díky moc!!!
18:38:00
19.01.2009
Pedros
-> Kloggie: podle mě srt a sub má jiné formátování,BSplayer ti to vezme,protože zvládá oba dva formáty..Zkusil bych najít titulky v tom sub formátu,případně jukni do manuálu,co tam píšou zajímacího4
18:33:30
19.01.2009
Kuladmin
-> jerrom: Byls rychlejsi 3 a ja se stim pisu.3
18:32:53
19.01.2009
Kuladmin
je dobre ty jmena mit stejne a koncovky titulku takove jake to umi ale !!! ono nejde jen prepsat koncovku nekdy to mivy hlavicku nebo byva ruzne delane casovani nekdy jsou presne minuty sekundy setiny a nekdy jsou snimky apod. Takze musis vyskouset co jde a co ne a t co nejdou prekopat pripadne stahnout jine ve spravnem formatu.
18:31:04
19.01.2009
jerrom
-> Kloggie: zkus se podívat na strukturu těch titulků, některý titulky jsou psaný tak, že se zobrazují dle sekund a některý dle snímků. Jestli to bude tímto...tak na netu jsou programy, které umí převádět mezi druhy titulků... myslím, že například SubtitleTool
17:26:22
19.01.2009
Kloggie
Máma si koupila nový DVD Hitachi AX-M110E aby si mohla pouštět filmy z netu ve formátu .avi protože to s počítačem moc neumí. Dle prodavače to titulky umí. Ale problém je že u filmu Good by lenin titulky šly dobře. Tak u jinýho filmu ne. U toho lenina to bylo jméno filmu a titulek stejný, akorát to bylo - jménofilmu.CZ.sub

U toho druhýho jsem stáhnul titulky ve formátu srt a přemenoval to na sub a nechodí to, přitom jsem to pojmenoval stejně a v BSplayeru mi to bere i ty přejmenovaný titulky... Já už nevim co s tim mám dělat.
Extreme Tyres