skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
centrál z Ob autodílu
12:31:48
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
-> Kuladmin: ted sem mu volal , a vrátí mi prachy,,,ale znamená to zase cestu tam :(
12:30:02
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
-> Kuladmin: všechno mám povolený promazaný a tak,, a prostě to s tim ani nehne,,,, vubec 

12:28:25
13.12.2008
13.12.2008

Kuladmin
Pokud to mas na spravnem miste a vse je promazane a beha volne - tak jedine vratitt a omlatit o hlavu - ted vis proc byl tak levnej 

12:20:49
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
kuci potřebuju help..,, dostal se mi do rukou centrál z OBautodíllů značky JOM.... přední dveře,ok jakš takš to zakne ale stejně budu ještě ahat po klikách prtožoe tomu nevěřim,,,,
ale ted nastal proíblém u zdaních dveří,, moturek zaprví neá obsolutně sílu a ani dostatečnou dráhu vysouvání na to aby vubec pohnul s mechanizmem zamikání............ ptám s e je tohle vubec možný? když je to psaný na jejich webu že je to centrál přímo na favorita:? kdyžoturek odpojim od echanizu ano á dráhu výsuvu asi 1cm možná o kousek víc,,, ale jak dám před něj prst tak do mě moc ani nezatlačí.... zkušebně sem to dal i do našeho formana ale ani tam s tím nehne :( máte nějakej fígl jak to zprovoznit? krom vrácení peněz a koupi jinde jinýho? dík
jinak ted si zase mužu auto poskládat zpátky
ale ted nastal proíblém u zdaních dveří,, moturek zaprví neá obsolutně sílu a ani dostatečnou dráhu vysouvání na to aby vubec pohnul s mechanizmem zamikání............ ptám s e je tohle vubec možný? když je to psaný na jejich webu že je to centrál přímo na favorita:? kdyžoturek odpojim od echanizu ano á dráhu výsuvu asi 1cm možná o kousek víc,,, ale jak dám před něj prst tak do mě moc ani nezatlačí.... zkušebně sem to dal i do našeho formana ale ani tam s tím nehne :( máte nějakej fígl jak to zprovoznit? krom vrácení peněz a koupi jinde jinýho? dík
jinak ted si zase mužu auto poskládat zpátky