PČr-rada

prohledat
114 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 10.12.2008 do 14.02.2009, založil/a MATTESS
řadit dle data
15:35:02
27.01.2009
Peca
Tak me napada, je zde jeste nekdo na Virtu policajt? Tedy krome me 4
00:14:43
27.01.2009
Syny
To zase me se povedlo jednou, ze sem jel pres obec pekne 50, zamnou filcka nervozni a za filckou svestky... Mno a hned za vyjezdem z obce rozdvojeni pruhu a kopec (pro znale smer Plzen -> Stribro). Mno padla znacka konec obce, tak sem zajel do pravyho a dal sadine trochu napit abych poodjel tej felicii na narazniku a vyjel ten kopec... Jenze agressor zamnou se jal me vzit leviym pruhem, jenze 5lidi ve felicii a jeden ve 120tce = stejna rychlost. Takze sme cely kopec vyjeli skoro uplne vedle sebe a v levem pruhu (za felicii to pozorovali policiste taktez ve filcce). Nahore na kopci se pruhy slucovali, ale to uz sem byl tak o 2 auta napred, tak sem se zaradil a jel dal, ovsem za kopcem nahoru nasledoval kopec dolu, kde naopak vyhravala felice s 5ti lidma, takze me tak 150tkou predjel. V tu chvili se rozsvitili majacky a predjizdi me i policejni felicie (ja tak 100 tacho). Tak uz sem se smal, ze se mu to moc nevyplatilo, ale k memu udivu svestky vymyskovali predeme a rozsvitili stopku... Tak sem zastavil a ptal sem se co sem proved... To sem se podivil podruhy, kdyz mi bylo receno, ze jsem umyslne zabranoval predjeti. Tak sem jim jako rekl, ze tak byli 2 pruhy nahoru. Nacez divne koukal, tak sem pokracoval, ze to nebylo zadny zabranovani predjeti, nybrz soubezna jizda a ze vic nez zaradit se doprava a uvolnit \"rychly pruh\" jsem udelat nemohl, ze psis nemel co delat ten s tou felicii vlevo... Taky sem se ho zeptal, jestli si vsiml, jakou rychlosti me predjizdela ta felice a ze limit je myslim 90km/h - coz jsem jel realne ja... Soudruh odesel k autu, neco resil s kolegou a pak se vratil, podal mi papiry a jelo se dal... Nejak sem to nepochopil, ale lepic narazniku zustal nepotrestan...
upraveno 1x, naposled 27.01.2009 00:17:57
23:39:58
26.01.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> King: 3 3 koktaviator a certik s placackou ma uplne dostali 3 3 3
upraveno 2x, naposled 26.01.2009 23:40:32
23:35:27
26.01.2009
King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Jak já tuhle stopovací situaci znám :)

Už jsem to kdysi psal, jak se na mě ve městě lepila zezadu tehdy čerstvě releasnutá koktávka - klasika, dva pruhy v našem směru ve městě, vpravo se plazej kamiony,nervozní koktaviátor metr za mojí škochtlí a urychluje mě fotonama z "dálek". Tak jsem řek fajn, kousek dál je takovej šikovnej výklenek v protihlukový stěně, kde čerti rádi měřej a zrovna byl pěknej slunečnej jarní den :) Tak jsem s maximálním nasazením 33kW roztáhnul shade asi na 80 tacho (tenkrát byl obecní limit 60) a hned jak to bylo možný, jsem mu uvolnil pruh a přibrzdil. Koktaviátor pokračoval v akceleraci a když jsem míjel výšezmíněnej "měřící" výklenek, tak tam soudruzi samozřejmě byli :) Asi o 300m dál už vykouk čertík s plácačkou a bylo :)
18:51:25
26.01.2009
Turda
-> Fén - Neznalej a neodborník: 3 3 to máš pravdu, nás celní správa chytla když sme jeli s bratrem a Tampajsem pro oktávku do Hradce...jeli jsme už domu bez dálniční známky 5 3 a Celní správu sme asi ve 150ti předjeli, zajeli na benzínku koupit známku, než jsme vystoupili z auta, pánové už tam byli a šli na bráchu....tak předložil doklady, okecal něco že sme to teď koupili to auto atd atd, na zaplacení pokuty asi (500 kč) neměl, ale známky si chtěl koupit dvě, protože tu první blbě vyplnil....no zážitek nevšední....3 3 tak sme ho s Tampajsem kopali do prdele ať drží pysky, protože by se mohli blbě ptát proč nezaplatí pokutu když na známky má...(samozřejmě neni nutnost zaplatit na místě, ale bylo to divný 3 ), tak nám policajt známku opravil, správně vyplnil SPZ a jelo se dál...ale kluci byli příjemný!! 3 3
18:35:31
26.01.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
- Jinak většina těch ohlasů tady dokazuje, že ne všichni policajti jsou kurvy co se vozej po mladejch klukách za volantem, jak se často tvrdí 4
18:33:51
26.01.2009
RadstaR 15.12.08 07:08:33 napsal:

→ waca 14.12.08 20:30:20: Hezky, jenom ja bych nezastavil a

to by mohli blikat stop jak chteji, hezky az by me predjeli. Aneb jak rika

tatik (byvalej policajt), tak tady nejsme v americe :)
pokud vím tak tě můžou stavět zepředu i zezadu - světelným nápisem nebo jen "kýváním paže nahoru a dolů" z okýnka popř. za tmy s červeným světlem (baterkou). akorát že městská/obecní policie nemůže používat ten světelnej nápis, to ale nevím jestli už jim to tam taky nepřipsali.
11:17:42
26.01.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
No ja som mal vcera takmer pruuuser. Pri pravidelnej nedelnej ceste do BA sa na mna tlacil nejaky stary hrdzavy dechtovy bawor dymil ako lokomotiva, ktoremu svietila len polka svetiel (lepil sa mi asi 2 - 3metre za auto, zhruba v 120kmh), tak som popohnal moju supervykonnu 1,4 xsaru a nechal ho za sebou... potom asi 10 km bolo na ceste v protismete plno, takze nemohol prebehnut par pickupov, co tam sli pomaaaly.... (okolo 70 - 80), takze som ho stratil z dohladu... A potom na jednom stabilnom meracom mieste (5 km rovnej, nestandardne sirokej cesty) bola zase dvojica pojazdny radar + odchytavac...

A nevsimol som si ich..ked som siel okolo nich, mal som na tacho asi 110, tak 10 metrov predomnou ine auto, tiez ta ista rychlost... cize 20 nad limit, tak ako +- vsetci...

Zrazu pred nami majaky, vyskocil na cestu zeleny muzicek, cervena placka vztycena.... auto predomnou islo na brzdy, ja takisto.... a letmy pohlad do spataku, ci mi pri tom prudkom brzdeni niekto neleti na auto... a zamnou stare zname dymiace bawo.... Zeleny muzicek ukazuje autu predomnou, ze ma pokracovat... tak som si pomyslel... pitche, chcu mna.... +20, to bude pekna suma.... us som isiel takmer krokom, ked aj na mna ukazuje, ze mam pokracovat a ukazuje na Bawo, ze postoj, kamarat.....

Som sa naplno rozrehotal v aute, ze konecne chytaju aj nejake popolnice... a predstavil som si toho vodica, ako musi na mna pitchovat... lepil sa na mna, usiel som mu a mna nenamerali, ale jeho, ked ma dobiehal.... mal som stastie, ze islo predomnou to auto.... keby sme aj rychlejsie isli, asi by ma nenamerali, kedze som bol v jeho "radarovom tieni"

PS..... dufam, ze mi domov nepride nejaka pekna fotecka s pozvankou na vysvetlenie 1 1 1 ... ale ved co, auto nieje moje a slnecna clona bola sklopena....
08:00:56
26.01.2009
Mr.Lumpy
-> Fén - Neznalej a neodborník: ale to je pokec na dlouhý lokte 3
23:57:08
25.01.2009
Petkar1
-> kubalundi: Tys měl ještě 5 promile z pátku3
23:43:48
25.01.2009
Fén
-> Nwkt: To mi ještě neřekli co hledaj. :o))
23:38:33
25.01.2009
Nwkt
-> Fén - Neznalej a neodborník: Co hledali? 1 Jestli nepřevážíš číňany? 3
23:37:45
25.01.2009
Fén
Nejlepší pokec je s celní správou. :o)
23:35:06
25.01.2009
Tampajs
No na to že mám řidičák měsíc tak mě PČR stavila už dvakrát a to 6 a 7 ledna.. Jednou sem jel se škodovkou jednou s Octavii.. A probíhalo to naprosto v pořádku.. Přistoupil ke mě povídá at mu dám všechny potřebné doklady k řízení a provozu vozidla.. Tak sem mu to nasázel odešel za auto vrátil se.. Řekl ..vše v pořádku... a já s bubláním výfuku odjel ani ho nezajimala koncovka s průměrem 90mm.. Na druhej den když mě stavěli s oktávkou tak sem otvíral okno ale bylo zamrzlý takže to hezky zapraskalo.. Tak mě s humorem řekl at si to neurvu.. Předložil sem doklady když se snima vrátil tak mi jen řekl v pořádku ale až budete mít chvilku tady si to podepiště (nepodepsaná zelená karta).. Tot zatim moje zkušenosti s PČR tak doufám že na dlouho poslední i když určitě patřila k těm ,v mí karieře řidiče, nejpříjemnějším
23:08:39
25.01.2009
haso
mne sa raz stalo po ceste na zraz, ze sme stali v zapche a asi 5metrov predo mnou bola mala odbocka...za mnou policajna fabia...tak som nervozne pozeral do zrkadla co robia, skontroloval som ci mam zapnute svetla, pasy...a zrazu zapali majaky a hukacku9 tak rozmyslam ze co teraz idu ma zastavit...tak som nejako presiel z tej zapchy na bok ku krajnici a oni odbocili vpravo do tej ulicky...tak som stal asi minutu, dve...nic...nikto ku mne neprichadzal tak som rozmyslal ze naco preboha zapinali tie majaky...tak som sa na nich vysral a odisiel 1
21:53:22
25.01.2009
Petkar1
-> petr s: Souhlas, kdybych se oháněl například tím, že auta starší 10ti let nemusí mít sériový výfuk atd, tak by mi to třeba osolil. Protože příčák je příčák a prostě to duní a v otáčkách řve o dost víc než sériovej vejfuk. Mě se zatím pokaždý vyplatilo jim neodporovat, jinak je akorát pak nasereš, spíš jsem jim vděčnej že přehlídli tu výbavu...
20:22:41
25.01.2009
kubalundi
-> Petkar1: 12 promile? já bych řek že víc pač jenom já sem měl 10 minimálně. podle mě když se nadejchal toho vzduchu co sme tam měli tak měl taky tak půl promile a bylo mu všechno jedno3
16:21:24
25.01.2009
petr s
-> Petkar1: Jo to vždy o tom jak s nima jednáš
15:52:47
25.01.2009
Petkar1
-> Mr.Lumpy: No hodně v pohodě. Je fakt že tam stáli hlavně kvůli alkoholu. Ale jinak mě fakt překvapili, tu povinnou výbavu mi teda odpustil, ale jinak viděli že auto je technicky v lepším stavu než většina škodovek, tak prostě přimouřili očka. Možná byly body pro mně že jsem s nima jednal v klidu a nedohadoval jsem se a když na něco narazili, tak kápnul božskou a podal i nějaký to vysvětlení:)
15:32:59
25.01.2009
Mr.Lumpy
-> Petkar1: takže v poho chlapíci co?
15:03:03
25.01.2009
Petkar1
Tak já přidám taky jeden čerstvej. V noci na dnešek při cestě z diskotéky absolvovala moje pekelná škodovka svoji první silniční kontrolu:). Hoši u nás staví 3km od diskotéky při nájezdu na strakonickou. Tak nás zastavili, zbytek posádky mého vozu mělo dohromady tak 12 promile. Při předložení všech dokladů uložené hezky v pouzdýrku se mu nepodařilo vytáhnout zelenou kartu. Požádal mě o předložení karty a při asistenci jeho baterky jsem ji úspěšně vyndal:) Poté chtěl vidět povinnou výbavu, což byl trochu problém protože od přípravy na Amater rallye v Dlouhé Lhotě jsem vše v rámci odlehčení vyházel a zapomněl to vrátit. No co kápnul jsem božškou a ukázal mu prázdný kufr. Přesunuli jsme se k zadní části vozu, kluci vzadu neměli pásy (mám je vyndaný) to jsem okomentoval slovy že do této škodovky se ještě nemontovali (blbost - ročník 87:)). Na bočních okénkách viděl ještě vylepené startovní číslo (má lenost mě asi zachránila, protože to potvrzovalo mojí výmluvu:)). Vzadu si hezky dírama v kapotě alá LR bohužel ještě bez tahokovu posvítil na Favorita, viděl nezvykle tvarované svody. Mezitím to díky velice nízkému volnoběhu zdechlo:) Přesunul se za vůz, skontroloval SPZ a příčný výfuk okomentoval slovy "Ten vejfuk tam taky nemá co dělat že?". Odpověděl jsem mu že nemá, ale že to není žádnej řvoun jako když si to někdo doma udělá z trubek. Poté se přistoupilo k dechové zkoušce, při které jsem málem vyplivl plíce:) Díky absenci alkoholu v krvi bylo vše v pořádku. Popřáli mi šťastnou cestu, upozornil mě ať si pro příště dám do pořádku povinnou výbavu, že to je až za 2000 a s čistým štítem mě pustili pryč. Rozloučil jsem se, nastartoval, trochu to poškádlil na dvojku a odjel spokojeně k domovu.:)
17:55:40
23.12.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> MATTESS: Ha to sou věci, ale já bych to stejně vohnul a jel domů tak jako Ty :-)) a na relý si vzpomínam jako by to bylo dnes 3
17:44:35
23.12.2008
MATTESS
psal jsem spolužákovi ze střední, který je u PČR:

je to blbé ale pokud už tě policista začal stavět, byť k němu jet nechceš a máš jinou trasu, musíš k němu. Je blbý, pokud stojí na takovém místě kde už se špatně reaguje na vzniklou situaci ale zase místa pro stavění jsou vždycky daná zhůry. Takže i když je to postavené na hlavu, pokud tě policista staví, tak musíš na to reagovat a dojet k němu na kontrolu. Taky by se ti mohlo stát, že naskočí do auta a budou tě pronásledovat a stavět za jízdy, protože si budou myslet že jim chceš ujet. A pak je zbytečný problém.
18:04:30
15.12.2008
RadstaR
-> Luky. 15.12.08 15:36:04: Tak ja bych samozrejme taky zastavil, nicmene poprve a naposled, kdyz to na me takhle zkouseli, tak jsem zrovna jel s tatikem. Jasne me rekl, at jedu dal dokud nas nepredjedou. Mno po chvilce se jim to povedlo (felda jim do kopce moc nzrychlovala) a cekal jsem co bude. I kdyz s tatikem, tak sem mel sevrenou prdel. Mno chtel jen doklady, zkontroloval technickou a nechal me jet. Vubec jsem nechapal co to melo znamenat :)
15:36:04
15.12.2008
Luky
Mé dva dosavadní žážitky s PČR. Poprvé mě zastavili s rapidem (15" ALU, výfuk, světelná rampa, skořepina, 4boďáky, samolepkové stínítko na okně). Naštestí jsem nejel moc rychle (bylo tam omezení, frézovali silnici), takže výfuk asi nebyl moc slyšet, jinak bych v tom místě býval držel roztočenou 4, protože pod kopcem jsem se na tu silnici napojoval. Takže chtěl doklady. Začal jsem se rozepínat z pásů abych mu ty doklady někde u řadičky vyšťáral. Chvilku na mě pobaveně koukal, pak se zájmem obešel auto. Myslím že se mu celkem líbilo že tam nikde nebyly neóny, ledky, přendaná SPZ, koncovka výfuku z roury od kamen, černá okna a podobné fíčury. Prošel papíry a ptá se: "Pane řidiči, vozidlo je v pořádku?" A já něco ve smyslu že tuhle jsem spravoval elektriku v předním blinkru, tak že asi tak nějak jo. Vrátil mi papíry a že můžu jet. Docela jsem měl sevřenou p*del, když jsem se rozjížděl proti mírnému kopci, nechtěl jsem aby slyšeli nějak výrazně ten výfuk a ještě se za mnou nerozběhli. Tak jsem na volnoběh odskákal kousek dál a tam už jsem začal pomalu přidávat 1

Druhý zážitek byl v zimě, když jsem se opět s rapidem večer "otáčel" na zasněžené autobusové točně. Jak jsem tak ve smyku švihnul dálkovýma z rampy, viděl jsem že to auto přijíždějící ke křižovatce z boku je policejní felicie. Velice rychle jsem se zklidnil a "jakoby nic" začal odjíždět směrem k domovu (cca 500m). Oni mě minuli a v zrcátku jsem viděl jak se otočili přes ručku a jeli pomalu za mnou. Chvilku jsem přemýšlel jestli se nemám zkusit ztratit někde ve městě, nebo naopak vyjet ven a zkusit jim ujet. Ale vzhledem k tomu že jsem vlastně nic neproved, risknul jsem to domů. Couvnul jsem na vjezd, oni stáli opodál a nejspíš čekali jestli opravdu zajedu do toho dvora. Když jsem tam couvnul, rychle jsem vystoupil a šel se nenápadně podívat co oni. Co asi - rozjeli se, zabočili do ulice označené zákazem vjezdu a zmizeli 3

-> RadstaR: Taky jsem někde slyšel/četl že tě musí nejdřív předjet. Ale myslím že ve vyhlášce to není(?) upraveno, že je tam jen napsáno čím se zastavuje (plácačka, STOPka, a tak...)
15:03:27
15.12.2008
waca
-> King: Vono ti běhá hlavou hafo věcí od neskutečných kravin po normání věci :-) když vidíš najednou ve zpětným červeny STOP, majáky a houkačku....Nejsem vůl ani žádný silničí pirát abych ujížděl policajtům, to se zase mám moc rád. Musím říct že to bylo první moje taková větší zkušenost s policajtama, nic se nestalo, tak jsem rád že to dopadlo tak jak to dopadlo...Jak si sám řekl, ruku na srdce, pochybuju že bych jim uprchl 6
07:08:33
15.12.2008
RadstaR
-> waca 14.12.08 20:30:20: Hezky, jenom ja bych nezastavil a to by mohli blikat stop jak chteji, hezky az by me predjeli. Aneb jak rika tatik (byvalej policajt), tak tady nejsme v americe :)
01:11:51
15.12.2008
King
-> Zdeněk.: To záleží na tom, jestlis při tom odbočení k viaduktu porušil nějakej zákaz. Jestli je až těsně u viaduktu nějakej zákaz vjezdu s dopňkovou tabulkou, ke kterýžto si ani nestačil dojet, pak ses nechal vykostit zbytečně.

-> Mr.Lumpy: Není to tak hrozný, ale tohle evidentně nebyl žádnej pronásledovací zásah a stačilo jenom dodržovat rozestupy. Jinak hoši se v novejch koktách docela vybarvujou - tuhle to proti mě jeden smažil na tom novým úseku silnice u Častolovic a bez majáčků a v poměrně hustým provozu jsem to šacoval tak 140km/hod. Aneb z filcky rovnou do turbodehtu f plný palbě :)
00:59:51
15.12.2008
Mr.Lumpy
King 14.12.08 21:44:01 napsal:

-> Malebolgii: Inu...PČR je jenom vzorkem populace ČR i co se řidičských (ne)dovedností týče :) Každopádně mě pobavil i ten výkřik adresovanej pobouřené veřejnosti, že viník si to čtvrtmega škody zaplatí ze svýho9 U takový "firmy" bych teda chtěl makat :)

dle mě to jen plácli aby byla veřejnost uklidněna.

Aniž bych se chtěl policajtů nějak zastávat, tak si myslím že na ten počet pronásledování a stíhání atp. to není zas tak hrozný
00:37:41
15.12.2008
Zdeněk.
mám otázečku ohledně jedné příhody s PČR, ve městě jsme měli jeden viadukt, pod kterým se určitý hodiny nesmělo jezdit, samozřejmě, já ještě na malý motorce jsem tudy jel, ale cajti mě zastavili před viaduktem (ještě jsem jím neprojel, pouze jsem k němu odbočil) a začali prudit, teda ten jeden, ať mi dá pokutu min 2000kč, nakonec mi ten druhej dal jenom 100kč, protože jsem řekl, že víc u sebe nemám. Byli oprávněni mi tu pokutu dát, když jsem se vlastně přestupku nedopustil? Nakonec mě ještě donutili, abych motorku pod viaduktem tlačil a nastartoval a jel až za ním8

teďka mě to napadlo a vrtá mi to hlavou, jestli jsem neměl otočit a vysrat se na ně...
22:07:20
14.12.2008
Tampajs
Dneska sem zase potkal jednu z jejich novejch reflexních eses autíček a bylo taky kleplí na zadek.. Fakt dobytci.. Evidentně od parkování :)
21:44:01
14.12.2008
King
-> Malebolgii: Inu...PČR je jenom vzorkem populace ČR i co se řidičských (ne)dovedností týče :) Každopádně mě pobavil i ten výkřik adresovanej pobouřené veřejnosti, že viník si to čtvrtmega škody zaplatí ze svýho9 U takový "firmy" bych teda chtěl makat :)

Ale jak je vidět, berou na sebe různý metry - když se nedávno při noční hlídce zrakvili 2 policajti, když to naprali ve feldě do mostku, tak měli státní funus se všema poctama a pochybuju, že někdo vymáhal škodu na viníkovi...
21:33:12
14.12.2008
Malebolgii
-> King: A u tohohle jsem si já vzpoměl na ty kretény co nabořily nové koktávy v Praze 3
21:02:07
14.12.2008
King
-> waca: "...(v duchu jsem si řekl že bych jim klidně ujel, voni 1.2HTP, ale to bylo takový mžikový)... "

Já teda nevím, ale že by zrovna Fáčko 135tka byla žhavým kandidátem na ujetí policejní haťapce, mno..2 Sice jsem známej svojí skepsí vůči HTP zázraku, ale ta haťapka disponuje aspoň o třídu lepším podvozkem, takže pokud by za volantme neseděl vyloženej mlamoj, byl by ten escape dost nejistá volba4

Nemoh jsem si nevzpomenout na včerejší zprávy, kdy nějakej 17ti letej kretének v shade plný lidí nabyl podobnýho dojmu, že na něj policejní káry nemaj a měl kliku, že to skončilo jenom poškrábanejma autama....
20:43:03
14.12.2008
waca
A když jsme u toho...No 1. den školy, jedem autem do školy, přes prázdniny se začala rozhrabovat silnice u školy kde obvykle jsem stával, parkuju tam kde bylo už jenom jedno volné misto, v duchu si říkám, sakra tady je zákaz stání, ale co, stojí tu 20aut tak třeba zákaz tu už neni(ten zákaz stání se nachází cca 200 od místa kde jsem stál). Po rychlích 3 hodinách v ústavu jdem k autu a co nevidim.Městskej polda u mýho auta už sepisuje pokutu, no teprve to jenom vytáhl, tak se rychle hlásim že to je moje a že už jedu, no polda na mě vytasí že to snad vim že se tam nesmí parkovat, řekl jsem mu že když všude okolo je to zacpany a kde jsem vždycky parkoval, tak tam se už nedá parkovat, a když jsem přijel tak bylo jediné místo široko daleko tam kde zrovna stojím. Měšták říká že bloková pokuta 2000kč!! 9 a to zrovna bylo asi po tejdnu co jsem potkával "sanitku" co jsem tu psal. Já už jsem neměl slov, tak mu říkám že příště to raději dám o půl kilometru dál kde to nikomu nevadí...Štěstí že nezačal psát pokutičku takže jsem zase vyvázl bez újmy. Přede mnou stála vyvoněná 206, ta už tam měla za stěračem lísteček, druhý den jsem se dozvěděl že to je auto kámošky co dostala k 18tinám a poprvé jela do školy svým autem...docela mě zarazilo když mi řekla že za blbé parkování platila 2000kč 8
20:30:20
14.12.2008
waca
Tak já taky přidám něco....Udělali jsme si s dobrou kámoškou pěkný letní večer, rozloučili jsme se a já celý rozzářený jak jarní sluníčko vyjel do mé krásné vesnické vísky, bylo okolo 1 hodiny v noci v neděli. Tak nastoupim do auta, rozjedu se, říkám, nu co je neděle a ještě jsem tam kde lišky dávaj dobrou noc, tak rozsvicuju ve vesnici dálkový a přední mlhovky a trošku víc pravou nožkou stlačim pedál :-), zapnu rádio, hrajou mou oblíbenou tak zesílim a jedu...Proti mě auto, ani jsem nějak už ani nemyslel, tak s rozsvícenejma mlhovkama a dálkovejma pokračuju...auto projede a říkám, sakra to byla asi bílá Fabie...no snad to nebyli benga, v duchu si říkam že jsem zapomněl vypnout ty dálkový a mlhovky(nebyla mlha :-) ). Ani nezablikal, tak mu to asi nevadilo. Přidávám plyn, protože se blížily přehledné zákruty a to já mám rád, tak to tam nějak točim tim volantem a najednou po zákrutách vidim daleko za mnou světla ve zpětným zrdcátku jak se "urychleně" přibližují....no co, tak ještě přidám....najednou maják, ale byl furt daleko, tak si tak říkám, sanitka tak ještě přidám, rychlej blinkr na takový Téčkový křižovatce(kdesi v polích). A maják furt za mnou, tak se ještě kouknu na tu "sanitku" a ejhle červený STOP!....Tak ochotně zastavuju u krajnice a vypínám ty dálkáče včetně mlhovek :-) a čekám až se páni PČR odhodlá přijít k mému vozidlu(v duchu jsem si řekl že bych jim klidně ujel, voni 1.2HTP, ale to bylo takový mžikový) přišel ke mně hodně mladej policajt(20-25let) a rozsvítil tu jeho LED svítilnu do mého ksichtu a začal, docela jsem se i divil jak klidně...Dobrý večír pane, silniční kontrola,Vaše doklady atd...tak jsem mu je dal, zaběhnul do auta, vylezl a už začal-Pane vy vidíte mlhu??a vy nevypínáte dálkové světla když proti vám jede auto?a ještě přidáváte plyn když vidíte maják? Týpek šel k mýmu autu se přesvědčit zda fakt mám vepředu ty mlhovky(mám, ale byli zhaslí)...Tak já mu na to říkám že mi blbne eletrika že je něco s pojistkovkou, a ty dálkový no...na ty jsem uplně zapomněl, vy jste na mě nezablikal...no a proč jste přidával plyn?Tak jsem mu řekl že jsem myslel že to je sanitka 3 Chvilku koukal na mě jak na magora :-) , začal obcházet auto co by ještě našel, prohodil za kolik by to bylo. Já už jsem byl smířen že volám domu aby si pro mě přijeli na policii 1 , už jsem byl i smířen že prachy zase dost dlouho nebudu mít. Tak mi vrátil papíry od auta.Řekl, už jeďte nebo si to rozmyslíme a ať vás tu nevidim, no já štěstím bez sebe nastartoval a jel, sice jeli za mnou ještě kus, ale spadl mi kamen ze srdce že OK. Takový hodně velký štěstí ufff
15:33:19
14.12.2008
King
-> LiMaK: No jo, ale ty máš v podstatě nový auto, to se to machruje :)

Mně udělal podobnou šťáru jeden zmrdeček v uniformě PČR, co mně stopnul u Kácova. Nejdřív se mu něco nezdálo na kartičce o PR od Kooperativy, ale to se mi podařilo nepřímým důkazem ukecat, ale zadělal jsem si tím na podobnou šťáru. A začal velice zkušeně "Rozsviťe mi parkovačky!" - jezdil jsem v tom období denně do Brna po dálnici, takže pravá samozřejmě kaput :) Jelikož to bylo uprostřed léta, tak ani zadní mlhovka se kvůli zoxidovanýmu kontaktu přepínače moc nepředvedla :) pak samozřejmě šťára v celým autě a nakonec vítězoslavně vylovil lékárničku. Kupodivu půl roku proexpirovaná a hned pod víkem se válelo umaštěný těsnění pod víko karbu a zaolejovaná latexová rukavice :)

Kumulativní trest byl 200Kč a jeden frustrátek si udělal zářez na pažbě :)
14:14:28
13.12.2008
LiMaK - 742 forever
-> MATTESS: presne podle tveho planku jsem odbocil, hlidka stojici tak samo jako na tvem planku naskocila do felicie, cumim do zpetaku, fileta zdvihla predni svetla mohutnym rozjezdem....rikam si, ze si pohrajem....byli ode me asi 200m v závěsu,bez majaku--> tak ja ostra v pravo,vlevo vpravo, na parkoviste , mezi ostatni auta, vylezu ven, zapalim cigo,nachystam doklady....v tu chvili kolem me proleti splasena felicie, smyk,piskani gum, zpatecka, blocking meho neboheho vozu težce zezadu...vysledek??

kontrola vseho co jde zkontrolovat, kazdej obvaz 3x, zarovky i jejich vlakna, premereni (placackou) nestandartnich veci(mlhovky od zeme,zasterky)...kontrola kabiny i pod sedadlama,kufru i pod kobercem...

chudak si myslel ze asi neco pasuju a ujizdim jim se 120tkou, tak se snazil NECO najit.samozrejme nenasel jedinou chybu, tak se vzmohl na jedinou otazku: PROC JSTE UJIZDEL....a ja na to...ja jedu k TESCU, takze se nedivte ze jsem pred vami odbocil, tudy se totiz k tescu jede....nikomu jsem neujizdel....hodina casu v prdeli, ale jinak dost dobrá historka :-)
08:48:09
11.12.2008
vaclav785
Taky dám jednu k dobru rok cca 1992 jeli jsme s mámou a tátou nakoupit do samoobsluhy, zajíždíme vedle, otec zaparkoval a cca 10 cm auta už stálo v zákazu stání no ,ale nic za chvíli jsme zpět. Přicházíme k autu a tam už policajt vypisuje bloček naši se to snažili ukecat, ale marnost nad marnost ještě prokezl celé auto (nevypadalo nic moc ale na pokutu to nebylo), takže jenom to parkování. Chystáme se odjet a matka si stahuje okýnko, připásává se a kouká kolik jsme dostali 400Kč!!!!!!!! v té chvíli matka pronáší ČURÁCI, policajt se vrátí skloní se do otevřeného okýnka a říká děkujeme paní a šel.
01:53:48
11.12.2008
colaczech
Taky prispeju veselou prihodou s policajtama.

Asi 4 roky zpatky jsme jeli z z diskoteky v kamosove stovanu. Sobota 2 hodiny rano, mrzne jak prase. Na oknech jsem si vyskrabal pomoci ridicaku tankove pruzory. Okna jsou namrzle i vevnitr tak si ridicak davam na palubovku, abych prubezne sekraboval namrazu, kterou vyrabeji 4 spolucestujici notne posilneni chlastem a vyjizdime.

Zhruba po 6km hlidka. Klasika doklady moje a vozidla. Vsechno mu davam jenom ridicak nemuzu najit ,protože v zatacce nekam zapadl.

Pokousim se vylezt z auta se slovy ze ridicak mam nekde na podlaze, spadl mi tam kdyz jsem s nim skrabal okna a kdyz mi posviti tou baterkou, tak ze ho najdu. Dvere jsou primrzle. Poradne jsem se do nich oprel, povolili, malem jsem s nima plesk policajta. Kdyz policajt vidi jak to vypada v aute tak mi hned dava dychnout.

Polis sviti a ja hledam ridicak, muj navigator s toho ma prdel zbytek osadky vozu nadava ze je jim zima at zavru dvere. Po 5 minutach neuspesneho hledani to policajt vzdava a zacina lustrovat papiry k autu. Auto je kamosovo ktery sedi v zadu, majitel vozidla v technicaku je uplne nekdo jiny a pojistka je na kamosova rodinneho prislusnika. Policajt v tom ma gulas a vola si noveho majitele k podani vysvetleni.

Vsechno se nakonec vysvetluje,jeste pro jistotu kontroluje jestli nam sviti opravdu vsechna svetla a mame dostatecny vzorek na pneumatikach. Technicka obhlidka vozu dopadla dobre. Policajt promlouva ke kamosovi se slovy ze aspon to je v poradku. Na coz mu hrdy novy majitel vozidla odpovida: Ja, ja, das ist erste klasse. Nastesti to vzal sportovne a jeho posledni slova byly -Hosi rychle nalezte do teho auta a at uz vas tady nevidim.

Nastesti se toto nase estrádní vystoupeni se obeslo bez pokuty.
00:19:02
11.12.2008
King
-> Kuladmin: Přesně :)

Na mě takhle nastoupil polopolicajt v Poděbradech - blbě jsem odbočil při hledání kolegova baráku a skončil v nějaký jejich zakázaný zóně. Hned jak to šlo, jsem se otočil, ale už mě stavěl. Vysvětlení nepomoho a hned to samozřejmě začal vypisovat. Jenže pak kouká, jak se z obouchaný hundrtky souká špinavec v roztrženejch teplákách vod Větví a navíc dveřma u spolujezdce. Prej, co to má znamenat? Říkám, že mi to od řidiče nejde zevnitř otevřít - ještě tam začal psát SPZtku, pak si mě změřil od hlavy k patě, zkouknul sociální přibližovadlo, přetrh ten pokutovej papír a s výrazem lehkého pohrdání zavelel: "Jeďte!" :)
20:54:26
10.12.2008
myschaak AZNP K.Hora
-> Kuladmin: 3 můžu potvdit že to funguje...
20:51:26
10.12.2008
Kuladmin
Mam dost podobny - jel jsem shade pro motor s vozejkem ale kamos ho jeste nemel venku tak jsem mu pomohl ven nalozily a spinavej jak dobytek sedl do auta a jel domu cestou me stavely a to jeste tak ze staly v protismeru - uvidely shade naskocily do auta okamzite to otocily predjely me a zastavily. Na vozejku sem mel propadlou technickou - jinak naprosto v poradku jako novej. Dokuj sem sedel v aute uz chtely machrovat ale jakmile jsem vystoupil jak dobytek spinavej tak ted druhej kejvl na prvniho a at radsi jedu a trhal mu z ruky moje doklady a cpal je me 3 takze pohoda neblbly. Pouceny -jezdete jak dobytci spinavy snad se slitujou 3 3
19:24:18
10.12.2008
aceboss
MATTESS 10.12.08 08:46:16 napsal: já jsem odbočil a doprovodili mě domů, naštěstí bez majáčků. Říkali, že nemávají pro legraci. Když jsem se jich ptal, jestli jsem měl změnit jízdu, když jsem měl v plůnu jet domů, to už nic neřekli. A to mi stavěli 3 minuty před tím, když jsem jel z opačnýho směru. Když vylezli u nás doma, řekli:" To jste zase Vy?"

3 3 3 3

Něco podobného se stalo i mě jel jsem od Vyškova do Bučovic(domů) s eRkem tak mě zastavili asi 3 km kod domu proběhla klasická kontrola zrovna jsem něco zkoušel tak jsem vypadal jak orvana špinavá samica a jel jsem domů tam jsem se běhěm 1/2 okoupal oholil vzal felicii a jel do Vyškova svážet lidi na oslavu a co čert nechtěl tak mě zastavili zvovu3,ale to už jsem byl pěkně upravenej a v sáčku.Když mě uviděli tak první co bylo,že prej tak před cca30-40 min zasavili mé ,,špinavejší dvojče''Z čehož jsem dostal takovej záchvat smíchu,že jsem zase rychle zapadlo do sedačky3 3 3 ,ale kluci to na konec pochopil a pustili mě dál bez jaké koliv kontroli3 3 *1*
18:47:10
10.12.2008
King
-> Hydron: Tývoe, to je jak z pohádky :)

Kdo by se chtěl vrátit zpátky do reality, tomu doporučuju článek:

www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...

...ale hlavně komentáře pod ním - to je maso!9
17:35:25
10.12.2008
tunerlada
-> Hydron: škoda že takovýhle nejsou všichni policajti 6 to by je lidi brali vážně a nedělali si znich prdel
16:42:44
10.12.2008
m8rinek
-> Hydron: super 4
16:34:19
10.12.2008
-> Hydron: no to teda koukám... a pak že to nejde, pomáhat a chránit 6
15:30:53
10.12.2008
Hydron
Sice to nesouvisí s tématem, ale mám taky jednu příhodu s pány policajty.Před pár lety si to uháním osmdesátkou po jedné okresce na jižní moravě na jawě kejvačce a vidím u krajnice stavět auta hlídku policie.Akorát jedno, jedoucí přede mnou, odstavovali.Říkám si - výborně, berou toho přede mnou, mě tak nechají jet. Už jsem na jejich úrovni a najednou motor mého jawáckého jednoválce udělá kuck, kuck a zastaví se. Setrvačnosti ještě dojíždím ke krajnici asi 30 m za hlídkou. Ihned se vrhám k motoru a hledám závadu a se skřípěním zubů sleduju jak se ke mě oba páni policajti s úsměvem blíží.Dojdou a hned spustí známou frázi: Pane řidiči, silniční kontrola, předložte doklady opravňující vás k řízení a doklady od vozidla............Vytahu ju papíry, orgáni si je berou a jdou si cosi ověřovat k nim do auta. Já zatím rozebírám zapalování, čistím svíčku a kladívka atd. po chvilce se vracejí, podávají papíry a prý - Kampak jedete pane řidiči, a já nasupeně - Ted už asi nikam, nechce mi to jet. Na to jeden poklekne k mému pekelnému stroji a začne se v tom hrabat, za minutku drží slavnostně v ruce ulomený uhlík dynama a říká - Tak tady máte tu závadu. Já jen kroutím rameny, protože náhradní uhlík samozřejmě nemám.Policajt se usměje vytáhne z kapsy nožík a uhlík šikovně oškrábe vrátí ho zpět a říká - Sedněte na to a my vás s kolegou roztlačíme, protože máte vybitou baterku, dynamo vám nedobíjelo.Ten uhlík by vám měl na dojezd vydržet ale sežeňte si nový. Pak do mě oba strčili, jawka zablafala a rozjela se.Ještě jsem se otočil a pochvalně na ně zvednul palec a uháněl dál.Tehdy jsem opravdu natrefil na policajty, kteří POMÁHALI A CHRÁNILI.:-)
12:55:50
10.12.2008
MOLSO
-> Zdeněk.: pekne 47 ja som isol so škodcom maslovým do mototechny a už som isiel odbocovat, blinker vyhodeny a oni 15m za krizovatkou a mava na mna ako šašo ... s palickou rozmachoval ale videl ze odbocujem ..... reku teraz co zabocim a este mi vypicuje alebo da pojkutu ... tak som smerovku vypol a prisiel k nemu ... (to bolo po spojazdneni zelenej takze vyzerala tak ako vyzerala myslel ze nachyta nieco na pokutku) tak som vypol smerovku a zastavil pri nom ... vybrblal dobrydenpanvodicukaztemiv asOPVPadokladyodvozidla.

podal som mu to prelistoval a vratil... ukaztemipovinnuvybavu - troška problem všetko nahadzane za prednymi sedačkami a k tomu obrovska basa naradia a lehatko a neviem co vsetko ... tak som spoza sedaviek vytahoval ... vsetko nove, 2 tyzden stara lekarnicka ... dobrevporiadkumozeteistst astnucestuuprajem.

tak ale ja som chcel do mototechny ... teraz sa mam otačat ? no to nie tak som išiel na koniec tej ulice kde bol kruhový a tam som sa otočil a chcel zase prejst okolo policajtov a zabocit k vytuzenej mototechne ... a jeho debilny kolega ma zastavil druhykrat po pol minute 47 uz som mu isol vysvetlovat ze som bol prave prekontrolovany a ten povodny policajt zakrici na neho TOHO SME TU UZ MALI 3 tak ma pustil a ja som isol kupit pozdlzne ramena pre kuka a nejake chobotiny pre mna 1
Extreme Tyres