skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ostré řízení -> continue2
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
pokec o vsem je niekde inde
Zastavil:DuriQ
13:28:56
29.05.2008
29.05.2008

havlik
-> Karel.: prosimtě a co by mu na tom firma dělala? v motorexcelu vyjde takováhle hlava na 10tku a víc tak nevim by se mu asi moc nevyplatilo jí kupovat za 10tku a za 3500 prodávat. Jako nevim já mam u sakyho objednaný věci a ne malo a nezbejvá mě nic jiného než čekat a věřit mu že nekecá. Jednaní mě vždycky na všechny zprávy na mail odpověděl krom asi dvou v ID taky a na icq taky. Tak se tim začni živit ty když je to tak jednoduchý a nenáročný a pošleš to do firmy ta ti vyplivne hotovou hlavu a eště na tom vyvaříš mailand
13:26:29
29.05.2008
29.05.2008

DuriQ
TTomas: ako pre mna zamna si to rozdajte spolu aj do analu to je mne jedno...
a to nemyslis vazne ? "naopak Sakyho reakce na to, ze mas 3ot a mene zubu na pastorku mi vtipna opravdu prisla...a ty jsi jako urazene decko hned zacal tlacit na pilu" si precitaj aj prispevky inych... prvy zacali prudit cechacci a nato som tiez daval odpoved, ze pokial chcete byt povysenecky OK np je to vasa vec... ked ti pripadam ako urazene decko tak moj nazor na teba si radsej neham pre seba
a to nemyslis vazne ? "naopak Sakyho reakce na to, ze mas 3ot a mene zubu na pastorku mi vtipna opravdu prisla...a ty jsi jako urazene decko hned zacal tlacit na pilu" si precitaj aj prispevky inych... prvy zacali prudit cechacci a nato som tiez daval odpoved, ze pokial chcete byt povysenecky OK np je to vasa vec... ked ti pripadam ako urazene decko tak moj nazor na teba si radsej neham pre seba

13:26:17
29.05.2008
29.05.2008

TTomas
-> Karel.: ano ruku mel opravdu zlomenou. Sadra je dole, ale hybnost a sila v ruce samo jeste chybi. Takze treba nandat ventilove pruziny bude jeste jiste problem. Saky se timto rozhodne nezivi a kdyby zivil bude si za to uctovat minimalne 2x tolik a furt by byl levnejsi ne srovnatelna konkurence.. Ma normalni praci jako vetsina nas a dela to ve svem volnem case. Ja bych mu poradil at se na lidi jako ty z vysoka.......At si tu hlavu udelaj treba sami. Pochop to..on si za svoji praci, ktera je dle meho na hodne vysoke urovni skoro nic nerika. Dela to jako vicemene jako hoby. Dodaci lhuty jsou jiste delsi a nestabilni, ale zkus si dat skoro kamkoli neco udelat...vsichni miji kamaradi i z moravy maji problem s dodavkama..pokud to chces za rozumenj peniz musis si pockat. POkud na to mas dej to Cepkovi a mas to presne dle dohody, ale za tu praci co dela saky za par tisic si rekne 20 a material samo navrch.
13:21:32
29.05.2008
29.05.2008

Karel.
-> havlik: jenže on ty hlavy nedělá, posílá je do firmy, kde mu je dělaj a to asi nemá co dělat s rukou nemyslíš?Ok říkat může, ale trochu jiným stylem a hlavně slušně, né že se neozve a, že nebude odepisovat a dělat mrtvýho brouka!!
Tak pokud se ti takový jednání zdá v pořádku tvoje věc, ale dle mě to není v pohoddě
Jako promiň, chápu, že je náročný po práci vyřizovat plno objednávek atd, ale když s tím začal tak musel s tím počítat, říkám kdyby se mu ozval a slušně napsal beru, ale tohle fakt ne
čekám kdy mě všichni ukamenujete, protože Saky je the best a kdo ho pomluví je vůl že

13:16:58
29.05.2008
29.05.2008

havlik
-> Karel.: Tak nevim ale pokud má saky zlomenou ruku tak toho asi moc neudělá a asi těžko bude hlavu doma srovnávat a snižovat rašplí. A to že mu to trvá a nedodržuje termíny on sám říká, tak nevim co zase tobě se děje. S náboje je to smolík že ten člověk co to dělá jako šolich nemá teď čas aby to udělal. A navíc další věc on se tim neživí dělá to po práci a ve svym volnym čase.
13:13:11
29.05.2008
29.05.2008

Karel.
-> DuriQ: no on Sakyn je hlavně pěknej kecal. Kámošovu slibuje hlavu, že za měsíc bude a zatím nic a to už je 4 měsíce možná víc a jednu dobu se ani neozýval. A to vím od více lidí, že s ním jsou samý problémy, ale chlapec si asi myslí, že je generál a nejchytřejší kluk na světě, ale lže a nic nedodržuje to už nikdo nevidí ba naopak se ho všichni zastávaj.Nechápu, jo a ještě mu napsal, že má něco s rukou, že nemůže dělat, ale přitom říkal, že už mu to poslal do firmy kde to začli dělat. Tudíž on nic nedělá a jen se blbě vymlouvá, místo aby měl férový jednání, že nestíhá tak je to ok. Ale tohle chování je ubohý

13:11:04
29.05.2008
29.05.2008

TTomas
-> DuriQ: Doolittle me kontaktoval do zprav...chtel si se mnou ty facky vyridit...samo zadnej problem...ale to neni tak horka hlava jak se na prvni pohled zda...a vysvetlit, ze Vase pocinani je teda jako prdel aby se tu neco delo...myslim, ze ty nadavky uz jsou nekdy troku zbytecne urazlive a sproste...a uz mene vtipne...naopak Sakyho reakce na to ze mas 3ot a mene zubu na pastorku mi vtipna opravdu prisla...a ty jsi jako urazene decko hned zacal tlacit na pilu.
13:06:30
29.05.2008
29.05.2008

DuriQ
D00little: omg lol
13:05:08
29.05.2008
29.05.2008

D00little
-> DuriQ: ja sa z teba poserem......:)))) a ked sa to stane hovno nasledne odfotim a dam do vlakna

13:01:16
29.05.2008
29.05.2008

DuriQ
toto je odpoved pre TTomasa
13:00:49
29.05.2008
29.05.2008

DuriQ
-> DuriQ: Tady te treba muzu citovat:
Saky: mno staci sa pozret na presnost tvojich pruzin tak to bude to iste v tomto pripade co s pruzinamy co kus to original... takze by som sa tomu vobec nedivil keby jedno riadenie bolo s 31drazkama a 6 zubama na pastorku a dalsie s tej istej serie 30ti drazkama a s 5,8 zubama na pastorku... u teba uplna klasika takze nic nove
Pokud neberes to, ze kritizujes neci praci bez dukazu(a jsi skoro jedinej) michas paty pres devaty (pruziny,naboje, rizeni...) a pak naznacujes, ze je to u nej klasika..to ja beru jako nepodlozenou urazku...tim spis, ze ti bylo nabidnuto cele vraceni penez, coz ti u pouziteho zbozi ani zakoupeneho v obchode nenabidne nikdo.
mno ty sulin ale ty miesas hrusky s hovnamy... si pozri co som napisal ako prve:
17:53:18 19.05.2008 DuriQ
Eidy: mno vyskusaj kolaje ako sa ti to bude spravat a pod. inac cim sirsie kola tym viac musis drzat volant :P inac sa s tym jazdi dobre ale ja to mam na 3otacky dalsi to tu ma na 2.7 hmm tak to je dobre mam taky pocit ze co kus to original 3
all: oproti serii je to znacny rozdiel... jak v jazde, tak tuhosti riadenia, je to dan za tu ostrost ale neni take strasne :) rozhodne lepsie ako sneg :)
nato pan uzasny odpovedal:
07:34:22 20.05.2008 Saky
-> DuriQ: ty mas totiz slovenskou verzi.. pro cechy vyrabim to s 31drazkama pro bezproblemove nasazeni do volantove tyce a se 6ti zubama na pastorku coz pri poctu cinnych zubu na hrebenu vychazi onech 2,7.. a slovaci maji verzi s 30ti drazkama aby to neslo nasadit a s 5,8 zubama na pastorku pro vetsi prevod-)
tak neviem kto tu zacal prvy ? potom sa to uz viezlo ... ale stale neviem cim som pomlouval ? nejak mi to nedoteka
Saky: mno staci sa pozret na presnost tvojich pruzin tak to bude to iste v tomto pripade co s pruzinamy co kus to original... takze by som sa tomu vobec nedivil keby jedno riadenie bolo s 31drazkama a 6 zubama na pastorku a dalsie s tej istej serie 30ti drazkama a s 5,8 zubama na pastorku... u teba uplna klasika takze nic nove
Pokud neberes to, ze kritizujes neci praci bez dukazu(a jsi skoro jedinej) michas paty pres devaty (pruziny,naboje, rizeni...) a pak naznacujes, ze je to u nej klasika..to ja beru jako nepodlozenou urazku...tim spis, ze ti bylo nabidnuto cele vraceni penez, coz ti u pouziteho zbozi ani zakoupeneho v obchode nenabidne nikdo.
mno ty sulin ale ty miesas hrusky s hovnamy... si pozri co som napisal ako prve:
17:53:18 19.05.2008 DuriQ
Eidy: mno vyskusaj kolaje ako sa ti to bude spravat a pod. inac cim sirsie kola tym viac musis drzat volant :P inac sa s tym jazdi dobre ale ja to mam na 3otacky dalsi to tu ma na 2.7 hmm tak to je dobre mam taky pocit ze co kus to original 3
all: oproti serii je to znacny rozdiel... jak v jazde, tak tuhosti riadenia, je to dan za tu ostrost ale neni take strasne :) rozhodne lepsie ako sneg :)
nato pan uzasny odpovedal:
07:34:22 20.05.2008 Saky
-> DuriQ: ty mas totiz slovenskou verzi.. pro cechy vyrabim to s 31drazkama pro bezproblemove nasazeni do volantove tyce a se 6ti zubama na pastorku coz pri poctu cinnych zubu na hrebenu vychazi onech 2,7.. a slovaci maji verzi s 30ti drazkama aby to neslo nasadit a s 5,8 zubama na pastorku pro vetsi prevod-)
tak neviem kto tu zacal prvy ? potom sa to uz viezlo ... ale stale neviem cim som pomlouval ? nejak mi to nedoteka

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
pokec o vsem je niekde inde
Zastavil:DuriQ