skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Radenie dvojky
20:22:21
16.03.2008
16.03.2008

Kuladmin
Synchrony nebo ted nevim zda to jde ale mam pocit ze ano posunuta vydlicka razeni.
19:55:23
16.03.2008
16.03.2008

Peterr
Asi pred pol rokom som menil prevodovku. Tiez kompletne rozobrana a pretesnena... ja som ju zalozil... vsetko ide v pohode az na 2. rychlostny stupen... ked stojim, ide zaradit bez problemov, pocas rychlosti za studena tam sadnut nechce... ak za studena vytocim jednoutku na 3000 ot, tak ju tam nedam... ale ak zastanem a zaradim 2, tak sadne bez vsetkeho... ked sa prevodovka zahreje... tak ta 2 tam ide tazsie... ale zaradit ide... moze to byt nejako opacne otocene koliesko alebo nezabehnute a ale co mam s tym robit? inak este mavam problem zaradit 1 alebo spiatocku ked stojim, ze musim hodit do inej rychlosti a tak aby si nasla svoje miesto... ale to iba obcas... iba vtedy, ked mi radiaca paka zastane v polke radiacej drahy...je to normalne? tu 2 som neriesil... lebo tatino mi hovoril, ze to od vyroby ide tazsie... ale zaujima ma, ci je to v poriadku alebo co s tym moze byt... Vopred dakujem za prispevky... :-)