Pistaa bude robit napravy :-))

prohledat
110 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 10.03.2008 do 14.03.2008, založil/a pistaa
řadit dle data
21:04:55
12.03.2008
Syny
-> Tuner#2: Kdyz se ptaj oni - to je v poradku - na to pozor! Oni muzou...
Kdyby tady radili skoro kazdymu a uz jim to lezlo na nervy se opakovat, tak nereknu ani prd... Ale skutecnost je trochu jina...
21:01:29
12.03.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> minno: Přesně tak...

a sorry za ty chyby v předchozím příspěvku, nepíšu na svém PC.
20:53:33
12.03.2008
minno
Keď už tak chcete mazať alebo blokovať duplicitne založené témy, prosím ozrejmiť, aké pravidlá majú platiť pri rozhodovaní sa, ktorú tému bloknúť a ktorú nie. Rovnako ako sa riešilo skladanie náprav, sa tu už stokrát riešila generálka motora, odporúčania olejov, generálky prevodoviek, vhodné kombinácie bŕzd, znižovanie, dobré nátery, postupy vyvárania....atď. Či mazať len tak podľa nálady? Aaa niekto zas založil novú tému skladania náprav, to bloknem....Hm, teraz niekto založil opakovane tému vyztužovania ramien....to nechám tak, to sa to ešte až tak veľa krát neriešilo....51
Kamaráti, toto je voľné fórum, témy si zakladajú sami členovia....tak prosím pokiaľ sa neporušujú pravidlá, prispievajte, čítajte tam a to, kde vám a čo vám len srdce ráči a nechajte prispievať a čítať v rovnakom duchu aj ostatných4 A nepruďte kvôli takýmto malichernostiam, akoby neexistovali iné a oveľa podstatnejšie problémy v živote, ktorými sa oplatí zapodievať a znervózňovať sa pre ne omnoho viac52 4
20:49:16
12.03.2008
-> pistaa: -> D00little: -> DuriQ: Pánové napřed si zameťte před vlastním prahem, není to tak dávno co tu třeba DuriQ řešil sbíhavost a souosost a přitom je to taky přesně popsané v Andrtovi... Pokud nechci, tak ano nemusím přispívat, já už taky nereaguju do sekce audio na všechno a něco prostě nechám plynout, neb je to tu z mého pohledu po ¨desáté, ale prostě přišel nový člověk, tak to holt musíme tolerovat/ignorovat. Já jsem např. chtěl poradit do lejt do mého motoru za olej - kdo z Vás mě tam něco kloudného napsal? Takže bych tady nesoudil, každý nemůže znát vcšechno.
19:18:43
12.03.2008
Milos
pravdu povediac, vascina je pekne popisana v knizkach, myslmi ak sa bude clovek drzat toho, tak nemusi zakladat kadeco. samozrejme, neni nad prakticku ukazku a radu skusenejsieho,
19:04:55
12.03.2008
DuriQ
pistaa: ale mam napad mozme spravit vlakno s nazvom... naprava pre napravarov alebo ako ma retard skladat napravu... vis ze by sme im to pofotili spravili screenshotovy manual a tak... vis aby nemuseli silno myslet no... ale mam pocit ze chlapci z teplych gargamelazi by potrebovali vyklad aj k tym obrazkom vis jak ze tu uvolnit, tu jebni kladivom a tak... ale to neviem ci by z nich potom nerobilo silnych nad retardov vis ako vyssiu rasu a tak...
18:55:03
12.03.2008
DuriQ
doolitle: napodobne ale ja sa sem pridem pobavit aspon sem tam na niekoho ucet...
pistaa: akoby som to napisal ser na nich su to povetsinou este deti ako ten typek na jihomoravaku...

ale ja sa rad pobavim na debilite inych...
18:35:30
12.03.2008
David29
-> Syny: Kuwa...zase s etam obejvuje můj nick 1
Ale já o tom nic nevim...asi vir 40
18:28:13
12.03.2008
Syny
tady prosim hned jedne krasnej pripad... skoda-virt.cz/cz/.../7917 0-stahovak-na-bubny-s120 A porad se tu budou resit naky napravy... To me teda vadi vic tohle...
18:25:56
12.03.2008
Syny
-> pistaa: To turbo sem nahodil z duvodu ze vim, ze ty se o to zajimas a ja ne... Nic vic v tom nehledej...
18:22:47
12.03.2008
pistaa
-> Syny: Neviem ci to ej vhodne a ci nei ale dozralo ma to uz...sorry
Co sa temat TURBO tyka ani jedno nebolo mnou zalozene..pokial pamat sluzi.... a ty co to maju (zakladaju) sa zvecsa na 98% toho hned vzdaju.

-> rolls: TAK TAK keby bolo keby....

-> D00little: I to je moznost , zatim ju nezvazujem a snad ani nebudem ale ak ma to nasere skoro sa tak stane...
18:02:37
12.03.2008
Syny
-> Tuner#2: Presne... A nechapu co je za problem kdzy do toho tematu kouknu, zjistim ze me to nezajima, se do nej priste nedivat... Ja taky plno temat preskakuju - akorad tu kolem toho nedelam furt rozruch... Jestli nekdo chce mit stranky s obsahem co zajima jen jeho, tak mu nikdo nebrani si je udelat...
17:59:09
12.03.2008
-> Syny: -> rolls: Aha, tak to je pravda. taky jsem hledal jestli je tady něco o olejích, ale samé bludy, takže jsem využil prostě debatu s novým obsahem. Já v tom problém nevidím, pokud se řeší něco kloudného a žádný učený z nebe nespadl.4
17:56:07
12.03.2008
D00little
-> pistaa: ja som koli takymto zvyklostiam tu na virte davno skoncil s prispievanim....7
17:52:21
12.03.2008
rolls
popripade keby sa dalo vybrat kde presne to ma vyhladat....v ktorej sekcii...tak by odpadlo kopec balastu
17:51:26
12.03.2008
Syny
-> rolls: vyhledavani funguje, ale nez se prohrabes tim co te to vyplivne, tak to by ses dozvedel to co potrebujes (a to jeste mozna) tak za 2 dni...
-> Tuner#2: diky 4
17:51:03
12.03.2008
rolls
-> Tuner#2: jj ked presne vies ako sa to volalo tak no problem...ale ked si das napriklad vyhladat modely tak v clankoch ti vyhodi vysledky aj zo sekcie inzeraty aj fora, neda sa vyhladavat vo vlastnych prispekvkoch...aspon som neprisiel na to ako
17:48:55
12.03.2008
-> rolls: Teď jsem dal do vyhledávače: "nově otevřené studio" a hned mě to našlo příspěvek, který jsem sem dal před 3 roky při otevření naší poslechovky, tak nevím co nefunguje?
17:44:50
12.03.2008
rolls
-> Tuner#2: keby aspon vyhladavanie fungovalo normalne kua
17:42:16
12.03.2008
-> Syny 12.03.08 17:38:58: Souhlasím, je tu ve fóru 90% nesmyslů a Tvoje téma zrovna mezi ně dle mě nepatří. já taky když mám problém a nevím si s ním rady, tak zkusím hledání, tam nic nenajdu, tak ho sem dám. Od toho to fórum je. Horší jsou témata jak na turbo do škodovky, který je tu snad každý týden a další halda nesmyslů.
17:38:58
12.03.2008
Syny
-> pistaa: jenze pri montazi se vyskytnou asi kazdymu jiny problemy... To se muze rovnou cela sekce "podovozek a prevodovka" smazat, pac se to vsechno tma tyka podvozku a prevodovky...
Proti tobe vubec nic nemam, nic zleho o tobe nerikam! Jen sem rek ze se mi nelibi kdyz nekdo treba vi, neporadi a pak kritizuje... To ze si mi tma neporadil, to te nijak nezazlivam a ani sme to po tobe nechtel - je tvoje vec kam napises neob ne, ale proste me vadi ze se tady kvuli podelanymu tematu s napravama bude delat afera... Myslim ze je tu mnohem vic temat ktery by potrebovali zmoderovat... A taky myslim ze se nedela to, abych nekomu zacal psat svoje problemy s napravou do jeho tematu... Neprijde mi to moc vhodny...
17:33:29
12.03.2008
pistaa
-> Syny: JJ ak som neporadil...je to mozne ale asi si poradit nechcel..a napis sem i to aby si ma nevykresloval v ZLOM svetle..opis to realne...

jj tyka sa to naprav a problemov ako sa skladaju... dla mna to je to iste..
17:17:34
12.03.2008
Syny
Smutny je ze plno lidi to pochopilo a par jedincu to proste nechape a chapat nechce... Na tom tematu s napravama byl duplicitni akorad tak mozna nazev - jinak kazdej resil neco jinyho! Doufam ze ste si to vsichni dukladne procetli kdyz chcete tvrdit ze to sou vsechno duplicitni temata...
17:13:46
12.03.2008
Syny
-> pistaa: me osobne si neporadil ani prd... To jestli radis jinym je vec dalsi, o tom ja nepisu...
16:36:27
12.03.2008
rolls
-> pistaa: moj nazor je, ze je to na moderatoroch ktory tu ani niesu, preto riadenie tohoto kolosu je obtiazne. na druhej strane virt je iny ako vetsina for, to musis uznat, ludia sa tu hlavne zabavaju a nemyslim si, ze sa tu nedaju najst odpovede na kopec otazok. horsie je, ked sa stale zaklada jedno a to iste tema o tom istom, najlepsie by bolo, keby boli frekventovane temy defaultne v popredi, prisne strazene z ohladom na konstruktivne otazky a odpovede na riesenie problemov. v pripade ze sa vyskytne duplicitna tema, tak by bola surovo vymazana bez upozornenia. otazne je, ci to stoji za to. osobne mi je to jedno lebo tiez citam len to co chcem a na viac mi cas neostava, ale ked by niekto potreboval pomoct tak tiez nemam problem. ale kvoli tomu tu nebudem citat vsetky clanky5
15:37:44
12.03.2008
pistaa
-> rolls: som kludnylen i vyvoj tu by mohol malo napredovat a byt lepsi ea lepsie..a i v forme inteligencie a pridavania prispevkov do fora.. a ked niekto napise ne neradim a nepomaham....tak kapitullujem a zacnem sa spravat tak, ako sa to tu o mojej osobe pise a ako to o sebe citam... budiz
14:48:16
12.03.2008
rolls
-> pistaa: ale klud pistik4
14:39:36
12.03.2008
pistaa
-> Syny: ok majte sa tu radi a chcete to take ako mate...a nic lepsie....
13:43:19
12.03.2008
Syny
Ja to nemam za potrebi se tu hadat... Uz nekolikrat sem to tu psal furt dokola... Jestli to nekdo pochopil sem rad, jestli to nedo chapat nechce - jeho boj... Mozna by zdejsi aktivisti mely vyrazit do boje i proti tematum s "ackama" - tech tu je do mesice tak 5... Pokud bude kritizovat me konkretne nekdo kdo me poradil, nebo se snazli pomoct, tak to beru, ale to tady z vas nikdo neni... 4
12:03:56
12.03.2008
pistaa
-> petr s: ja to mam zrusene uplne a citam si ako a naco mam chut..
11:37:27
12.03.2008
petr s
-> minno 12.03.08 10:17:28: Nebo když mají 80 nečtených o ničem tak dají smazat nečtené
10:17:28
12.03.2008
minno
-> pistaa: no to mas tak....niekedy sa spytas blbost a poradia ti hned desiati, inokedy sa mozes pytat kolko chces a neporadi nik.... bud nik nie je ochotny, alebo je to specialny individualny dotaz, alebo ten kto by aj vedel poradit sa nedostal k danemu vlaknu....tvoja otazka na riadenie bol ten pripad, malokto ma presne sumerne nastavenu zbiehavost tak aby bola na obidvoch tyciach riadenia rovnaka vzdialenost a este by aj mal moznost to zmerat.
09:59:09
12.03.2008
Milos
-> pistaa: pistinko, tu aj tak nic nevyriesis, a tymto sposobom aj keby si sa rozkrajal, mozes na to poukazovat, mazat, presuvat, to je jedno, aj tak kazdym dnom toho pribuuuuuda,
blbcov bolo, je a bude stale viac
09:52:52
12.03.2008
pistaa
-> minno: Ved prave ...nemam problem pomoct ale toto ma dakedy zere.....kua je to normalne? ale asi hej ale potom si tu pripadam ako medzi debilmi a ked som chcel pomerat jednu hodnotu na riadeni nik mi to nezmeral .... cest 2 vinimkam..... ze BERY a este neviem kto ....
09:46:04
12.03.2008
minno
-> D00little: klub nespravodlivo plesatych po rozculovani sa nad virtom?3
09:20:07
12.03.2008
D00little
-> pistaa: vitaj v klube...4
09:12:03
12.03.2008
minno
-> pistaa: no pocuj, viem ze ty pomozes ked mozes...aj mne si velmi pomohol vtedy...ved vies....za to ti dakujem. Ale tak zase forum je na to, aby sa pisalo, aby sa riesili problemy...keby si vsetko kazdy sam hladal v andrtovi alebo v inej knizke a vsetko nechaval na seba, ze to nejako zrobi, forum by tu ani nemuselo byt. Preto suhlasim so Synym. A co sa tyka tych duplicitnych temat, tak je pravda ze kazdy riesi nieco ine a svojim stylom....Mne tie 3 ci kolko ich tu je, tie aktualne temy o napravach nevadia a rad si precitam vsetky....V kazdej sa dozviem nieco zaujimave....Ked ti to vadi, tak ich necitaj...citaj a prispievaj tam kde chces a mas pokoj4
09:03:56
12.03.2008
pistaa
-> Syny: ked to tak vidis je mi ta luto lebo s mojej strany to tak nevidim... a avto nemam poskladane...a vzdy ak som bol poziadany tak som poradil.......
-> minno: ty moc neprikyvuj lebo neviem ako komu/comu prikyvujes.....

Ono staci malo pohladat a najdes to hned a nemusis zakladat nove tema..... napr Andrt-a precitaj a tam je X veci popisanych..... a ja osobne som sa ucil na vlastnych chybach.

ale asi sem prestanem prispievat bo ej to tu cim dalej vecsia banka debilov co maju stale tie iste problemy a chcu vymyslet daco vymyslene a poradit to co uz bolo poradene....
08:35:00
12.03.2008
minno
-> Syny: 52
15:12:30
11.03.2008
Syny
-> pistaa: Nevim, neco se o turbu nekde resilo, jestli si to zalozi bo ne nevim... Ovsem to je uplne nepodstatny... Ja tim chtel rict, ze to co nezajima tebe zajima treba me a opacne... Proto nechapu proc tady zakladat naky tema ze tamten a tamten zalozili podobny temata a me to vubec nezajima... To je trochu ujety... Misto techle absolutne zbytecnejch stiznosti kdybys mi tam treba poradil, tak bys me pomohl a bylo by secko fain... Ja sem proste resil svoje problemy pri stavbe a ostatni si resili svoje, dle me to je normalni a prehledny... Stejne si myslim ze sme kazdej resili uplne jiny veci pri tej prestavbe... Nejhorsi sou lidi kteri to vi, neporadi a jeste si stezujou... Kez by takovy taky neco potrebovali vedet a vsichni se na ne vykaslali a jeste jim vynadali, ze se ptaj na foru urcenym pro dotazy... Pokud nekomu z vas vadi to ze na foru urcenym pro dotazy a problemy se nekdo pta jak nakej problem resit, tak nevim proc sem chodite... Takhle kdyby se tu objevilo tema "heuadlasdk" a zjistilo se ze to zalozil nekdo kdo se vratil s 5ti promilema z kalby, to by bylo ok a vsichni by se strasne smaly... Me proste prijde, ze vsici so uz maj auta hotovy nebo vi co a jak, tak tady akorad prudi ty co se chtej neco dozvedet... Peace
14:58:56
11.03.2008
pistaa
-> Syny: pokial mi pamat sluzi tak si nepamatam o zakladani temat s TURBO podtextom.... ty hej???? nacri v pamati a daj mi o tom vedet
14:02:16
11.03.2008
Syny
-> pistaa: jasny, takze misto toho aby ste poradili, tak tu budete zakladat 10x tema jak je to k hovnu a co se tu deje... Nebejt par lidi, kterych si moc vazim a sem rad ze tady sou a poradi (pilot105, petr s, gabriel, pavel p, vetev, labros atak dale...), tak se tu clovek dovi akorad to ze zalozil tema co uz tu je, ale to ze je o uplne jinejch problemech je jedno... Proste nechapu co je tak tezkyho na tom bud poradit a nebo drzet klapacku... To tema je dobre umisteny a ma spravny obah... Kazdej z nas zkouma neco jinyho... Me taky nezajima naky turbo ve skodovce a zakladam temata ze se mi to nelibi? Fakt nechapu vo co vam de chlapci... A kdyz uz chces rejt... Tak taky nezakladej tema ktery uz bylo zalozeny :)
10:01:42
11.03.2008
pistaa
-> gabo00000: ako vidim vecsine tu by to bolo treba
09:18:01
11.03.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> pistaa: nie kazdemu sa treba uvedomit
08:21:46
11.03.2008
pistaa
-> Syny: aby sa na to malinko viacej upozornilo a ludia sa malo uvedomili
23:18:19
10.03.2008
Syny
-> pistaa: treba toto tema :) Uz podobny pred tebou zalozil DuriQ, tak proc sou tady dve vlakna na stejny tema? Hmm? U naprav te to vadi a u tohohle ne?
23:12:48
10.03.2008
pistaa
ale ako sa sem pise sa mi paci..... a neviem nemam pocit ze pred prahopm mam bordel.......-> Syny:
skus priklad uviest
22:06:47
10.03.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Syny: ani mna..kusa ma duriq nastval minule ale teraz mu kaslem na to..mas pravdu4
20:57:32
10.03.2008
Syny
-> pistaa: BTW mas docela postreh, pac ty temata sou to nekdy od rijna myslim...
20:56:24
10.03.2008
Syny
-> Nwkt: Asi...
Ja nevim co je tady za zvyk, ze kdyz se nekomu neco nelibi - jak neco nekdo nekde zalozil - tak hned zalozi svoje tema kde si stezuje... A nejenom, ze se zalozi jedno takovy stiznostni tema, ale ono se jich hned zalozi vic :)
Panove, pokud chcete tedy kritizovat, tak si zamette nejdriv pred svim prahem... Ja sem tema zalozil pac sem potreboval rady, ostatni myslim z toho samyho duvodu (nevim proc by sme si meli psat do jednoho tematu a tim to vzdycky tomu co se ptal na neco prevest jinam), kdezto tohle tema je uplne k hovnu... :) Takze jak se rika - "kdo nejvic krici, od toho to fici"...
Extreme Tyres