Vibrace

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 09.02.2008 do 09.02.2008, založil/a Vrba
řadit dle data
19:05:15
09.02.2008
Vrba
-> Jakub M.: To jem zkontroloval jen pohledem a matka byla zajistena,takze by volna byt nemela,navic pri volne matce to cvakne pri rozjezdu na zpatecku a pak rozjzdu dopredu.Nenasel jsem nic volnyho,a navic to dela od zacatku co jsem to slozil.Kamos mi rikal,ze jak jsem ty klouby repasoval,tak ze v jednom vnejsim byla vazelina uplne cerna a hnusna,a ostatni v pohode,tak mam podezreni na pridrenej ten kloub a jak se to pri prujezdu zatackou propruží tak se to pod plynem zacne nejak pricit a dela to ten jev.Kazdopadne mam v planu zkusit klub vymenit,tak uvidim no.Jinak me nenapada co by to mohlo delat.Vsechno je v pohode na pohled.
18:48:37
09.02.2008
Jakub M.
-> Vrba:
předpokládám, že jde o vlečku, napadl mě vyymačkaný tisícihran na hřídeli pravého náboje,protože na pravé straně se kolo při jízdě dopředu otáčí ve smyslu povolování matky, následkem toho mohlo dojít k jejímu povolení, a poškození té hřídele - to by totiž nemuselo být poznat při "běžné" jízdě, jen když se do toho opřeš... ale je to jen spekulace....
15:43:50
09.02.2008
Vrba
-> pyroman: to je jiny problem
15:34:05
09.02.2008
pyroman
-> Vrba: taky by mě to zajímalo... mám stejnej problém, akorát mě to dělá jen když spadnou otáčky na 1500 a mám tam trojku a projíždím levotočivou pravoúhlou zatáčku a nebo křižovatku
15:21:13
09.02.2008
Vrba
Vsiml jsem si že pri průjezdu levotočívé zatáčky jdou citit vibrace z pravého zadního kola.Dělá to jen pod plynem.Mam podezření na kloub, pneumatiku nebo geomku.Měl tady někdo podobny problém?Je to citelné jenom pri prujezdu ostřejší zatáčky pri vyšší rychlosti pod plynem.Jinak je klid ve všech režimech.
Extreme Tyres