-> zillo.sk: no vidim ze sa tu chlapci troska trapite tak vam to ulahcim. Pre zastavbu hrebenoveho riadenia doporucujem>
komplet napravu s hrebenovym riadenim, posilovac (pedalovu konzolu) zo skody 120 M, skrateny "kardanovy hriadel", komplet volantovu tyc zo skody 105 - 136, z karoserie skody 105 - 136 vyrezany drziak volantovej tyce
ked mate tieto ingrediencie, tak naprava je plug and play (pripadna GO je na kazdom z Vas), instalacia posilovaca je vec vlastnej fantazie, niekto tam tu plechovu skrinku navari, niekto navari len osadenie a spravi ju montovatelnu (doporucujem), v kazdom pripade je nutne jemne zarezat do karoserie, takze bude potreba trocha remeselnej zrucnosti. Ked toto vsetko mate, tak si pripravte ten vyrezany drziak volantovej tyce, vymontujte staru volantovu tyc a za pouzitia rozumu a zvaracky napasujte drziak spolu s tycou tak, ako vam to vyhovuje (vyska a vzdialenost) - tak ako si to navarite, tak to budete mat a verte mi ze ked to date nakrivo, tak budete potom nadavat ze "preco som si nedal viacej zalezat?" :) tak a ked je tento drziak navareny, namontujte volantovu tyc. Po nasadeni tyce rozrezte kardanovy hriadel karboskou na dve polovice, jednu polku nasadte na volantovu tyc, druhu dole na riadenie a prilozte k sebe. Potom ich skratte tak, aby ste dosiahli potrebnu dlzku, nechajte zavarit "do trubky"skusenemu zvaracovi (ak sa nechcete zabit) a potom uz len VELA STASTNYCH KILOMETROV........dufam ze som to napisal zrozumitelne...ak budu nejake otazky, napiste mi to radsej do sprav bo moc casto to tu uz necitam, nakolko sa tu pisu uz len same kraviny:))) HOWGH