chcem tu rozobrat temu, ktora bola malo kedy rozobera a dufam, ze prinesie uzitok pre viacerich z nas
ake mate skusenosti s nastavenim odklonov na prednej naprave, ako sa prejavili na tieto zmeny na jazdnych vlastnostiach, ked mozte udajte aj rozmer kolies, to iste aj o zadnej naprave, pripadne, ci niekto skusal laborovat, ze v predu nastavil Acka vzadu I I, pripadne I I vs I I, alebo A vs A, beriem to tak, ze sa tu nedozviem nic ine, ako len subjektivne pocity, ale z nieco vychadzat musim

zaujima ma hlavne, ako nastavit geometriu pri lahkom predku a sirokych gumach aby to neplavalo v kolajach, ked som zatazil predok na svojom pekaci tak som mal v predu porovnatelny odklon, ako na zadnej naprave, auto krasne drzalo na ceste, je mi jasne, ze to bolo prevazne sposobene tou vahou, ale osobne si myslim, ze tam hrala velku ulohu aj zmena geometrie ktora, nastava pri zatazeni prednej napravy... ja osobne mam obutie 7JxR13/175/50 ET25 a rozsireny rozchod naprav o 1,5cm na napravach priamo uz v nabojoch...to len ako doplnkove info...
dik za reakcie dufam, ze sa dake najdu