Kotouce

prohledat
43 příspěvků (zobrazeno 1 až 43) od 05.01.2008 do 29.02.2008, založil/a Řízek
řadit dle data
10:40:44
29.02.2008
Labros
-> Saky: Tak mi řekni rozměry a na jaký auto to má bejt a kolik za ně dáš :) ovšem překupník nejsem jsem programátor
12:02:09
28.02.2008
Pilot 105
Saky 28.02.08 07:10:27 napsal: -> Pilot 105: no ono i kdyz mas slevu treba 20pct (coz uz je celkem dost na ELIT) a musis je presoustruzit, prevrtat udelat propojky atd tak stejne zjistis ze se ti to nevyplati..

Souhlasím.....
12:00:59
28.02.2008
Pilot 105
-> Labros: Nevím jak to chodí ohledně slev v Elitu, nenakupuji tam.
11:26:22
28.02.2008
Tomicraw - zrušená registrace
-> Saky: No vím moc dobře jak to ohledně dílů chodí, proto se vůbec divím, že to tady někdo řeši. Stejně mě to levněj jak u tebe ve finále nevýjde.
10:20:59
28.02.2008
Saky
-> Tomicraw: no to mas sice pravdu.. ale pro bezneho smrtelnika prodavaji za jejich cenu a smuvnim partnerum davaji slevu 10-30pct a kdyz neni jinej prodejce Bremba tady tak ti stejne nezbejva nez koupit u nich a pak je velikost slevy samozrejme dulezita.. a nebo snad nekdo znate nekoho jineho kdo prodava Bremba levneji nez ELIT? jina vec je treba kolbeni s pistama ty maj katalogovou cenu treba 1000 za kterou prodavaj vsem, kdo se ozve dostane slevu 10-15pct hned a neni dulezity jestli je prodejce nebo koncak.. pokud kupujes pravidelne tak se dostanes na slevy az 50pct.. ale u toho elitu je to trosku jinak a s beznejma koncakama se nebavej.. a maly servisaci maj tak 15 Stagl coz je velkej kseft ma 25 na kotouce..
10:02:54
28.02.2008
Ono je jednoduchý si na kotouči nahodit 75% marže a pak dát slevu 30% a budete dobří 1
10:01:39
28.02.2008
Saky
-> Labros: ale kdyz myslis ze je sezenes levneji tak me je sezen klidne je budu brat od Tebe, nebo od nekoho jineho.. faktury nechci tak vydelate DPH..
10:00:02
28.02.2008
Saky
-> Labros: no jenze je sleva a sleva na jednotliv sortiment se slevy lisi.. a ver tomu ze na Brembo kotouce vetsi slevu jak 30pct nesezenes ani kdyz budes Stangl a podobnej..
09:56:31
28.02.2008
Labros
-> Pilot 105: -> Saky: no a servisy mají v Elitu slevy cca.50% takže stejně jakejkoliv nákup v Elitu je pro tebe předraženej.
07:10:27
28.02.2008
Saky
-> Pilot 105: no ono i kdyz mas slevu treba 20pct (coz uz je celkem dost na ELIT) a musis je presoustruzit, prevrtat udelat propojky atd tak stejne zjistis ze se ti to nevyplati..
01:33:11
28.02.2008
Pilot 105
-> Martin120L: Neboj, přišel, ale pokud nemáš slevy v Elitu, tak kus přijde na 1668,- Kč, takže se vyplatí je koupit od Sakyho......
21:39:36
27.02.2008
Martin120L
-> usama: To by mě zajímalo kdo Ti nakukal, že ty kotouče od Sakyho praskají? V provozu? Jestli si myslíš,že jsou nekvalitní ,tak si ty kotouče dojdi koupit ke Kábrtovi a pak mi napiš jaký jsou. Ty kotouče vydrželi sotva 2 roky a to jsem moc nejezdil jo a 2 x 45 min na okruhu v Brně. A... bylo po nich, začali drnčet a ve vysoké rychlosti to bylo hodně nepřijemný, hlavně když opřeš ručičku na kolíček z druhé strany. Ty mi budeš říkad jak je Saky nekvalitní. Hlavně si kup od Kábrta AL 4 píst. brzdiče, tečou jak necky, tomu říkám nekvalitní zboží. Nikdo z Vás nepřišel na to, jaké Bremba tam pasujou? Tak buď te rádi , že máte Sakyho.
21:25:51
26.02.2008
Saky
-> usama: kovarina je pro me neco kde milimetr zadna mira..
jinak ono je to trosku jinak.. nejde o to delat sam nebo nedelat sam a nechavat delat nekde jinde.. proste proste me pripada usmevne tvrzeni ze je neco blbe nebo ne tak presne protoze sem to delal sam doma na koleni.. ja mam pristup takovej ze delam co umim a co neumim nebo nemam prostredky a nebo to na co nemam cas a nekdo udela levneji proste necham udelat.. pak si muzu diktovat kvalitu a ne si rict neco v tom smyslu ohnul sem to ve sveraku lip to nepujde a je to dobry.. ja bych si treba netroufl prodat napravu kterou by varil nekdo bez svarecskeho prukazu, svarenec by byl pak vyzihan atd..ano muzu to svarit i ja a usetrit treba 1000kc za vareni, ale nebude to tak kvalitni (i kdyz by to stacilo a neverim tomu ze by se to roztrhlo) ale proste me to nestoji za ty pochyby a ani za muj cas.. radsi vezmu napravy odvezu je ke svareci (profikovi co vari kazdej den X hodin)a je to kvalitne.. a tak je to se vsim, se soustruzenim frezovanim atd.. v tom je totiz ten straslivej rozdil pokud nekdo neco na kseft /tak ojebe vetsinou co se da a dela sam aby eml ten zisk co nejvetsi) a nekym kdo to dela jen tak aby se zabavil..znam spoustu upravcu, kteri si s nicim nelamou hlavu a taky to funguje.. proste vezmou nejakej plech a varej jak je napadne mnohdy to drzi jen silou vule... ale mas napravu ses spokojen tak bud rad... ono by bylo smutne pokud by clovek neco koupil a nebyl spokojen-) a kdyz neni jina alternativa tak se neni cemu divit..
21:08:16
26.02.2008
usama - zrušená registrace
Možná máš pravdu.Ale já mám od něj kompletní celou nápravu na autě i stlumičema které sou stavytelné jak v předu tak i vzadu co ktomu do dává a nemohu si stěžovat vše sedí a funguje jak má,Tak kde je ta kovařina co jsi psal.No a další věc je ta že něco jiného je to že když to člověk vyrábí sám a něco jiného je to když ti to vyrábí někdo.Hm to se pak diskutuje.Ale tady něco rozebírat to stejně nemá cenu.Každej je chytrej jak Napoleon.
18:56:52
26.02.2008
Saky
-> usama: to mluvis o me? co jsem kde uvedl nepravem? narozdil od tveho tvrzeni ze moje kotouce praskaj? pokud vim tak Molcanovo jmeno jsem uvedl jen jako priklad upravy zadnich kotoucu a ze je to predrazene.. jestli je to ci neni predrazene muzeme polemizovat, ale kdyz zajdu za beznym frezarem tak tech osm der vyvrta a vyfrezuje ty dva drzaky tak za dve hodiny..a to beru 100pctni kvalitu na NCcku kde hodina strojniho casu stoji cca 1000kc kdyz to bude delat nekdo na klasice udela to pri kusove vyrobe za podobny cas ale za tretinovou cenu strojniho casu.. takze davat za to 3500 je podle me silenost.. o tom jestli to praska nebo nepraska to je kazdyho vec, koho to zajima at si to namodeluje v ansysu a zjisti si to sam.. a koho to nezajima a to reseni ma at si to radsi nezajima nebot kdo nic nevi je spokojenejsi.. Jinak pokud chces slyset muj nazor na Molcana tak ackoliv ho osobne neznam a vydel sem jen par jeho del tak se strojarinou nema nic spolecneho to je proste kovar.. i kdyz uznavam ze se posledni dobou dost vylepsil.. mam tady treba jeho drzaky na LRovou napravu ktere jsem kdysy koupil nebot me chybely moje, ale tem lidem sem se je bal dat.. co kus to original ohejbane ve sveraku (soudim tak podle otisknutych ctverecku z celisti a pomlacenych ran kladivem z druhe strany.. ) s presnosti do pul cm.. ano sice nekdo muze tvrdit ze se to na naprave ztrati, ze stejne varenim se to nekam posune kastle je kriva atd a vse se to nejak doeliminuje ve stelovani.. ALE.. proste kdyz neco delam tak at to nejak vypada.. ale debata se zvrhla uplne nekam jinam.. bohuzel je to tak jak sem si myslel... z nejake pomluvy je nejaky kamarad jmeno nesdelime a jsme v anonymite.... jinak kotouce o kterejch mluvil asi Dlouhej byly ode me a pravdepodobne to byly jisteho pana Horecneho z Prahy, a Dlouhej mu delal cele auto.. tak pred tremi lety.. cele auto bylo na predelanejch nabojcich na 100kovou roztec a dlouhe srouby se opreli o kotouc a vylomili ho.. a zeptej se Dlouheho kdo tam tenkrat ty kotouce montoval? kdyz ode me si je ten pan odvezl v krabici a cele auto se stavelo v Ledci? a taky se zeptej jak sem se ja zachoval? ackoliv to nebyla moje chyba tak sem mu ty kotouce vymenil.. a od te doby se o tom vi a upozornuju na to kazdeho.. ackoliv bych vubec nemusel, nebot to jsou kotouce urcene na skodovku ktera ma stefty a nic takoveho nehrozi.. a stale si myslim ze je to problem mechanika nikoliv muj.. proste se u vseho musi premejslet... a kdyz to nekdo neudela tak za to muzu ja?
17:31:55
26.02.2008
Ole koukám že jsem se dotknul nečího ega.??
Jmeno zdělovat nebudu jen že je od Ostravy.Vím jací jsou tady lidi.!! A proč to všechno,jde oto když už někdo chce někoho pomlouvat tak at je to právem ane že ho hned budou všichni kamenovat.Neprávem
11:44:46
26.02.2008
-> Saky: To my znalejší samozřejmě víme a dokážeme to ocenit, tak jak tvoji práci! Bohužel se najdou i Ti ostatní, ty nebudu ani komentovat, nemá to cenu.
09:00:13
26.02.2008
Saky
jinak k tem prednim Brembum.. ukazte me jeden jedinej kotouc, s kterym by byl problem (kdyz opomeneme spatnou montaz)? a i kdyby byl tak za to muzu ja? ja ty kotouce nedelam dela je Brembo, ja jen predelavam uchyceni ktere na funkci kotouce nema zadny vliv.. a Brembo jsem zvolil proto, ze si myslim ze z dostupnejch jsou nejlepsi. .jinak se ty same kotouce daj sehnat i od Pilongy ATE a jeste nejake noname ..ale cena je do 500 stejna.. a kazdej si je muze koupit sam a budou to porad ty same co mam ja.. sam si je muze predelat atd.. jina z ceho ty kotouce jsou jsem tady nekolikrat zverejnoval a kazdy ma moznost nahlednout do katalogu a najit si je, moc jinejch podobnejch tam neni.. taky si je kazdej muze koupit.. mimochodem MC cena samotnych kotoucu v ELITU /dovozce Brembo) je cca 3250,- kazdej si musi zvazit sam jestli si je koupi, pripadne jakou slevu na ne bude mit, zda se mu vyplati delat si rozperky,predelavat kotouce nechavat k nim valcovat srouby atd. .nebo jestli si je koupi u me ..
08:50:35
26.02.2008
Saky
tak sice uz tady bylo napsano vse.. ale takove shrnuti.. kotouce na LRu se vyrabeji.. bylo to tak ze jsem jasne rekl ze vyroba bude pouze pokud se sezene dostatek lidi kteri je budou chtit.. a to takovejch, kteri zaplati zalohu nebot clovek co neco chce a clovek co da zalohu a mysli to vazne je silenej rozdil..pak se udelal nejaky termin vybraly zalohy a teprve od te doby se zaclo mluvit o vyrobe, nebot uz bylo jasne ze se to bude delat.. a jestli jste nekdy nekdo neco objednaval tak asi vite jak to chodi.. na vse jsou dodaci doby v radech mesicu (treba hradecka kovarna ma na vykovky termin pul roku!!!, pruzinarna dva mesice atd ) a jak jiste vsichni vite cela republika je plna slevaren ktere vam udelaji takoveto mikrozakazky, vsechny NCcka maji prazdne stroje a cekaji pouze na Vas kdy prinesete Vasich 50kotoucu aby mohli prenastavit linky atd. ... takze si nekdo vzpomene zitra ma model pozitri odlitek a koncem tydne hotovy zabaleny kus.. zkuste si to nekdy tak to skutecne funguje-) ale musite jich chtit milion pak Vam naslibuji hory doly a vse ostatni jde stranou.. pokud jste ale na druhe strane jako ja a chcete mikro zakazku.. tak Vas vetsinou uz vysmejou na vratnici.. ze se zabyvaji obchodem a ne sluzbami.. a kdyz uz Vas vezmou do poradniku.. tak se muzete jen modlit jestli neprijde nejaka velka zakazka, ktera takove firmy zivi a ktera vsechny takoveto malozakazky posune zas o tyden dva mesic dal.. a s tim vsim proste neudelate vubec ale vubec nic.. ano muzeme to dat nejakemu joudovy kterej doma na kalsickem soustruhu po praci udela nejaky ten kotouc a pak co kus to original.. a nebo to muzeme delat na urovni.. jinak termin byl uveden konec brezna takze jeste je vic jak mesic casu tak opet nechapu proc se to resi.. jinak jednodussi je samozrejme nedelat nic a jen pomlouvat nebo si koupit nove auto na ktere bude mit clovek jistotu ze sezene dalsich Xlet ND to je proste pohoda..
22:05:14
25.02.2008
Bery
možná je to ochutnávka konkurenčního boje..
a co na to Usama...že by ticho...
15:29:03
25.02.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Nwkt: JJ vím, ale měl obyč kotouč, to se Sakym nemělo spoječnýho už vůbec nic.4
15:16:05
25.02.2008
Labros
-> usama: Bremba nejsou na fiaty, dávají se z prvovýroby na různá auta, např. Maseratti. Jsou to jedny z lepších kotoučů.
14:56:42
25.02.2008
havlik
-> Nwkt: ale borin měl obyč kotouče a upravovaný náboje doma ale výsledek ten samej
14:40:47
25.02.2008
Nwkt
-> Tuner#2: A Borin to samý 47
13:56:08
25.02.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> usama: To jsi slyšel kde? Jedna paní povídala? Jediný o kom vím byl Duriq, ale to bylo delšíma šroubama a všichni se z toho poučili a je klid. Pokud máš jiný případ konkrétní s fotkama, tak sem s ním...
20:57:00
24.02.2008
TTomas
-> usama: Tak nam ukaz co jsi si koupil at vime co je to nejlepsi. Treba se neco i priucime a nebudeme pro nic za nic slozite vyrabet maloserii Treba i psat a bouchat se poradne do hlavi:)

Ja (a urcite nejen ja) ty predni kotouce spokojene jezdim a naprosto bez problemu.

Jinak co se kotoucu tyce vsichni zajemci jsou o prubehu informovany(nikdo si doposud nestezoval a pokud ma potrebu nam rict, tak prosim kontaktovat primo mne nebo Sakyho) a znate to kdo si pocka... Jakpak se ten tvuj kamad jmenuje?
18:14:46
24.02.2008
havlik
-> Borin: tak na tebe sem si ani nevzpomněl3
18:11:34
24.02.2008
Borin - Král tuzerů
-> havlik: To odněkud znám 3 3 3
14:29:57
24.02.2008
havlik
-> usama: praskají když tam napereš delší šroub než je náboj a projde ti to až do kotouče
14:00:24
24.02.2008
Haha nevím kdo se bouchnul do hlavi více.Mám to potvrzené přímo od Dlouhého který mně prodával zadní kotouče.
A myslím že ta vaše výroba trvá nějak dlouho.To sem taky slišel že to už má bejt hotové.Kamoš si to u vás objednával a nevím jestli to vubec bude ještě mít.1
12:36:28
24.02.2008
TTomas
-> usama: co to meles? Jak praskaji? Ses asi bouchnul do hlavy ne?

No a zadni kotouce jsou ve vyrobe...kazdopadne tobe jako cloveku co si neobjednal nic to muze byt ale uplne jedno.
10:48:30
24.02.2008
No jak to čtu tak se tady jen pomlouváte.Saky Molčana a atd.. Mohu uvest příklad Saky sliboval zadní kotouče typ LR ale zatím nic nikde není no a jeto tady.? To mně připadá jako Dlouhej z Ledče slibuje akde nic tu nic.

Saky -- Jinak sem slišel že tvoje Kotouče na předek taky praskají.!! Když to deláš z Bremba na typ auta Fiat.
23:27:41
19.02.2008
Saky
-> Martin120L: jak sem psal ze ti to neprasklo to bud jen rad.. znam takove kteri takovy stesti nemeli... jako me je to jedno davejte si tam co kdo chcete.. na jednu stranu chapu kdyz si to nekdo udela doma sam s nulovyma nakladama.. ale blazna co za to nekomu zaplati treba 3000 a i vic viz Molcanova nabidka proste nechapu..
22:51:36
19.02.2008
Martin120L
-> Saky: Nikdy jsem stím neměl žádný problém navíc mi to Radek zakolíkoval a když to vydrželo Brno... a že jsem mu tam dával co proto.
10:16:08
03.02.2008
Saky
-> Martin120L: jo nejjednodusi to je, ale jen cekas kdy ti to kde uleti (resp roztrhne se nabojek, kterej na to neni dimenzovanej) a kde si rozbijes v lepsim pripade jen auto.. to ze se Ti to nemuze stat si klidne mysli a preju ti to, ale znam nekolik pripadu kdy se to roztrhlo a takhle dopadlo..
23:42:57
02.02.2008
Martin120L
Nejjednoduší je dát origo přední kotouč Š 130 a svrtat ho s nábojem kola Š 130 a přišroubovat ho ze zadu k náboji. Držák na 4píst jsem měl od Molčána a fungovaloto. Více na Skoda 110 r vaše erka skoro na konci Martinův mazánek tam to máš nafocený. Martin.
18:46:18
06.01.2008
Řízek
-> Bagrr: ok dik
23:56:27
05.01.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Řízek: Mno teoreticky plecháč nejde nanda alepoň podle mně při použití převlečnýho kotouče díky tomu že 4.p jsou zhruba zároveň s jeho hranou.. Chtělo by to podom alespoň 5mm podložku... Ale jistej si tim nejsem.. Zkus napsat Sakymu, ten ti poradí co a jak eventuálně ti navrhne jak a za kolik by ti to udělal...
10:26:06
05.01.2008
gabo000000 - zrušená registrace
-> Řízek: je to mozne...
02:53:09
05.01.2008
Řízek
-> Bagrr: A videl sem i ze mel jeden clovek kotouc pred nabojem a roztec 4x130 a origo kolo mu tam neslo , protoze mu vadil ctyrpist
02:51:30
05.01.2008
Řízek
no idealni by byla 4x130 aby mi tam slo origo kolo , jinak mam podlozky se zmenou roztece tak jiny kola mi nedelaj vetsi problem
02:40:46
05.01.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Řízek: Záleží jakou rozteč chceš pro kola? Pak jestli chceš použít origo přední kotouč, vyrábět nový unašeč atd atd... Více viz Sakyho stránky.
02:39:04
05.01.2008
Řízek
cau lidicky , potreboval bych poradit z ceho mam dat na uhlovku kotouce a jak vymyslet drzaky na ctyrpisty a jestli je lepsi mit ten kotouc pred nebo za nabojem , dik za rady
Extreme Tyres