furt sa to sere...

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 29.10.2007 do 05.11.2007, založil/a sliwowitz
řadit dle data
10:11:13
05.11.2007
llukass
-> sliwowitz: taky mám feldu a nejaky problemy stim uz byly. co se týče koroze je třeba to pořád brousit,zatírat jinak brzy by tam byla díra. Brzdy by se měli nejlépe po ujetí 15tis kontrolovat namazat plovoucí čepy, vyčistit dosedací plochy, po ujetí 30tis. zadní brzdy rozdělat vyčistit... Pokud se ti to sjíždí jen na jedné straně, tak na druhé máš asi zarezlej pístek.
já už taky hromadu věcí měnil, a snažím se dávat originál díly nebo značkový výrobce,protože vydrží víc, dílu vyrobených neoriginál se snažím vyhýbat, - hlavně mám na mysli manžety na poloosy, gufera, a výfuk vydrží taky víc. Ale pořád ty díly jsou o hodně levnější než na jiný auta, kamoš teď třeba bude dělat spojku na oktávce Rs a jenom díly prej stojí kolem 25tiskč.
20:36:45
30.10.2007
Meilo
-> bitmap: Tak až se ti rozletí homokynet a zůstaneš někde viset tak nebreč.
08:48:45
30.10.2007
bitmap - zrušená registrace
Ja bych to tak nehrotil. Jezdim uz rok a pul bez vazeliny v levym vnitrnim a pravym vnejsim kloubu a vubec nic se nedeje, jen ze se pozvolna na vnitrnim kloubu zvetsuje vule, Vnejsi je Ok uplne. Jen doufam, ze to jeste pul roku vydrzi tak hezky fungovat, nez nahodim ty fungl novy poloosy, co se mi tu od patku valej 2
07:22:43
30.10.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> sliwowitz: vymenit nez dojebeš klb4
16:02:47
29.10.2007
sep
-> sliwowitz: :viděl jsem provizorně omotaný vnitřní kloub na feldě tím způsobem že tam byl tuk,následně omotané potravinářskou smršťovací folií a přes to upravená manžeta na poloosy ze 120ky.Vydrželo to cestu z Chorvatska domů,pak už se to řešilo normálním způsobem,což bych být Tebou udělal hned teď,vytáhnout poloosu není zas taková hrůza.
15:07:39
29.10.2007
sliwowitz
tak som na spotrebaku (fe 1,3 mpi) prezuval na zimne a z toho co som videl je mi do placu...
vyteceny zadny tlmic(25tkm/2roky po vymene), dorazy tlmicov rozdrobene na prach, roztrhnuta manzeta riadenia(25tkm), na jednej strane zodrane predne brzd. oblozenie (povodne-100tkm, ale preco len na jednej strane???), o hrdzi pod menenym blatnikom a na spodku prahov ani nehovorim(zatial len povrchova), 100x zvarany vyfuk je zase prasknuty- ten material sa normalne zacina sam od seba rozpadat, a co je asi najhorsie- prasknuta manzeta na vnutornom homokinetickom klbe(rovnako 25tkm/2roky)...

pred mesiacom, ked som menil tesnenie pod hlavou a termostat, som si hovoril ze uz len vymenit chladic ktory tecie a do jari na to nemusim sahnut... nemozem si pomoct, ale so 6rocnou feldou mam viac roboty nez v dobach ked som kazdodenne jazdil 40 rocnou skodovkou... vykaslat na prachy co do toho nacpem, to zas az tak vela neni, ale jednoducho na to nemam cas... tie brzdy- to je rychlovka, ale vyberat poloos jednoducho nemam kedy... a davat to do servisu kde mi to nejaky kreten odflakne tiez nemienim... posledna vec ktoru som dal robit v servise (u znameho!!!) bola GO brzd na favorite, po ktorej asi po mesiaci vytieklo prasiatko, ktore dotycny nevymenil, lebo mu nesli povolit sroby...

existuje nejaky sposob ako zaplatat ten homokinetak tak aby prezil do jari (to uz bude viac casu aj lepsie pocasie na taketo roboty) bez toho aby som musel vyberat poloosu z auta??? nieco take ze napatlat to vazelinou a na to nejaku zmrstovaciu manzetu alebo take nieco???
alebo to mam dat do servisu s tym ze to na jar aj tak budem muset cele rozobrat a spravit na novo???
Extreme Tyres