Problém s brzdama

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 23.10.2007 do 24.10.2007, založil/a Kalibán123 - zrušená registrace

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Kalibán123 - zrušená registrace

řadit dle data
11:22:52
24.10.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
Hotovo vyřešeno prase chčije jak já po několik pivech. Ale že tak najednou to mi vrtá hlavou
22:36:12
23.10.2007
Hoši tak už asi tuším odkud fouká lépe řečeno teče zadní prase bych řekl na 90% ted jsem to byl ještě projet a probrzdit a už začíná mizet brzdovka předtím nádobka plná ted už jí ubylo takže jsou možnosti jedině na zadním okruhu jelikož přední je všude nový vše měněno a když jsem měnil bubny tak jsem si všiml že jedno prase je nějaké vlhké
22:11:44
23.10.2007
zdenekz
-> Kalibán123: no..v hlavním brzdovým válci jsou taky gumičky,ktrý oddělujou okruhy.Jestli některá neni v riti a teče,takže netlakuje okruh.
22:03:09
23.10.2007
Kuladmin
Tezko rict co to dela ale kdyby si mel nekde diru ci unik tak proslapnes pedal az na podlahu a nebud brzdit a potece to dokud nevytece vse. Takze todle to nebude. Tipuju to na nejakou chybu v hlavnim brzdovem valci.
20:50:26
23.10.2007
Mám problém s brzdama na mém fáčku jel jsem dnes dom a nějak divně moc šel stlačit pedál ani by se něco dělo a i po našlapání to bylo pořád stejné napadlo mě buď v ř*ti válec nebo někde utíká brzdovka tak jsem jak to šlo koukl na nádobku ale brzdovky tam bylo pořád stejně takže asi díra není co teď válec je nový doteď brzdil skvěle docela se i bojím sere mě že odpoledne furt pršelo takže ani nemůžu pod auto zkontrolovat jestli to přece jen někde neutíká protože mě napadlo třeba prase to vím, že bylo při kontrole jakési vlhké ale to by zase ubyla brzdovka. Fakt nevím co myslíte jedině asi válec co? Po určité době jízdy to pak už bylo ok.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zastavil:Kalibán123 - zrušená registrace

Extreme Tyres