Huceni prevodovky

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 26.09.2007 do 27.09.2007, založil/a Klubko_
řadit dle data
13:11:23
27.09.2007
jate-line
Až si rozebereš 4-5 převodovku budeš v obraze, ale ted bude asi jednodušší tam dát celou nápravu i se skříní. Kámošovi na vlečce podle něj tak strašně hučela skříň, že se s tím víc jak 80Km/h nedalo jet, tak jsme mu ji zrepasovali a prej to trochu přestalo. Já říkám to není možné, vždyť tam máš všechny ložiska nové, vymezené vůle. Tak jsem se s tím jel projet a zjistil jsem že celé jeho hučení v převodovce je hučení ložisek zadních kol.......to on nepoznal....a skříň jsme dělali zbytečně....
22:45:43
26.09.2007
Klubko_
-> jate-line: hučívá ložiskou Núčko? nejak nevim, ktery to je 10 pripadne, jak zjistit esi sou spravne vymezeny ty vule? Prevodovka je asi posledni vec na sade, kterou sem nerozdelaval, takze potrebuju zasvetiti, i kdyz premyslim esi se na to nevysrat, strelit a nacpat tam suchou napravu.
18:58:51
26.09.2007
jate-line
Nejvice co hučívá je soukolí, ale pokud je v pořádku a vše dobře vymezeno, tak ještě hučívá ložiskou Núčko.
15:00:16
26.09.2007
Klubko_
-> petr s: seridit co a jak? nebo kde najdu jak? Anebo no 8
14:39:02
26.09.2007
petr s
-> Klubko_: Seřídit nebo už to má skřin za sebou a nové soukolí
14:34:45
26.09.2007
Klubko_
Mam v aute nove mokrou 5q s puvodnima poloosama, akorat kameny sou z poloos, ktery byly u te prevodovky. No kdyz jedu, tak ta prevodovka huci, jak ve starym autobuse. Kdyz sem ji mel venku, tak sem mel pocit, ze mrkev ma ponekud vuli oproti te 4q. Dela to pri vsech rychlostech. 1. rychlost zaradim jen skoro jen kdyz stoji. Nekdy se ji tam nechce vunec a spadne tam az kdyz trochu opvolim spojku do zaberu. 2. tam jde nekdy hur. Zpatecka nekdy dela to samy, jak 1. Nejvic me sere to huceni. Poradte, co by to mohlo byt, pripadne co s tim. Napadaj me ty velky loziska u diferaku. Anebo spatne vymezena vule tesnenima na prirubach poloos. Spojkovy lozisko je novy.
Extreme Tyres