Brzdy, ale ted uz opravdu vazne!!!

prohledat
84 příspěvků (zobrazeno 51 až 84) od 07.08.2007 do 30.08.2007, založil/a Syny
řadit dle data
20:42:05
20.08.2007
Syny
-> Trax: snad jo 3
15:04:26
20.08.2007
Trax
-> Syny: Ten pedal mi jde taky ztuha, takze to je asi spravne4
13:20:26
20.08.2007
Syny
-> Gryzly: jo ja vse cho vymenil, jen ten prostredek ne pac nevim jak se vyndava ten ventil... Tak ten sem pouzil z jinyho posiku... Ale jde ten pedal ztuha - oproti tomu predtim... Ale zase to brzdi... Dup sem na brzdu a sel kour od gum...
07:16:45
20.08.2007
Gryzly
-> Syny: Hele Slynty nebudu to číst celý ale ten blbinec na fotce jsem rozdělával asui před měsícem a není to těžký. Z toho černýho bakelitu nwejdřív sundáš memebránu, a to tak že zataháhneš za její venkovní okraj až se vnitřní otvor vyhoupne nad ten okraj a bude vidět a pak to převlíkneš jakoby na té fotce nahoru, prostě to natáhneš a přetáhneš.
z boku toho bakelitovýho komínku je otvůrek a v něm kus železa, musíš zatlačit nebo zatáhnout za ten kov kterej ti leze na fotce nahoru a tím uvolníš to železo a když ten jeho otvorek dáš dolů, a poklepeš ho tak to železo vypadne, je to jebn taková vydlička která to tam drží a ta pružina na to tlačí aby to nevyletělo. Taky tam je někde gufero, ale myslím že je v tom dolním plechovém víku.
22:43:34
19.08.2007
Syny
paaanove jak vam jde pedal brzdy - zlehoucka nebo je tozsi? Me ten posik co mi blbnul sel krasne zlehoucka, tenhel funguje, ale jde zase docela ztuha... A to se menil jen ten ventil v tom plastu co je dole na fotce...
22:21:20
19.08.2007
Trax
-> Syny: Maji jistej odpor, ale nerekl bych z tuha a vraci se
20:38:51
17.08.2007
Syny
mno a jdou ztuha ty pistky nebo zlehka? A vraci se?
15:42:59
17.08.2007
Tuxik
-> Trax: trw by melo byt v pohode, trw je lukas == autobrzdy jablonec
14:49:34
17.08.2007
Trax
J-> Syny: Jinak komplet novy prasatka jsem kupoval novy za 165kc/ks. Sice druhovyroda, ale TRW, tak si myslim, ze to nebude takovej smejd
14:48:40
17.08.2007
Trax
-> Syny: Ted jsem delal brzdy a mel jsem presne ten samej problem, co rikas. Ovzdusnoval jsem a pohoda, pedal tvrdej a pak jsem ho najednou proslapnul a u THV byl slyset vzduch pri slapani. Tak jsem ho vymenil a uz to zase brzdi, ale neni to ono. Asi budu muset udelat gneralku THV a dat ho tam
00:55:25
17.08.2007
Syny
Jen takova otazka - podarilo e mi sehnat 19ky prasatka, ale tak 10let byli ve skrini... Vevnitr sou krasny hladky o to nejde, ale spsi mi jde o to jak moc ztuha maj pracovat ty pistky... Pac nevim jaky ty gumy pouzit... Jedny jdou ztuha jako prase - ze se to nijak nevraci nic a ty novy jdou zase moc zlehka ze mam strach aby to nechclo... Jak to ma jit?
00:10:06
17.08.2007
Syny
-> ondie: jj odvzdusnil - nic...
-> DuriQ: neni to mastny - sem je utiral benzinem stejne jako desticky 8 Taky me to prave napadlo...
Az bude hezky tak kuchnu bubny a posik a uvidim co se bude dit dal...
09:35:51
10.08.2007
DuriQ
ondie: ked ho prelejes 2ma brzdovkamy tak ti garantujem ze ho pretlacis...
Syny: uplne kludne mohol pajst thv ja som v shope kupil novy hodil do auta a nebrzdil... a taktiez bol pekny : ) ak ti ma kto pozicat thv tak si ho zicni vyskusaj a uvidis... pripadne taku strasne blbu otazku ale predsa... nahodou nemas mastne kotuce a platnicky ? toto neni rypizmus len pytam ze ci ciste nahodou... poznam to velmo dobre co je to sa drbkat z brzdami aby boli jak vino : )) btw: moc zaujimavy posilovac alebo si ot nepametam alebo som tam nemal tu plastovu hovadinu ale mne sa tak mari ze som ju tam nemal Oo. mno ale to uz je daky patek co som to mal naposledy otvorene :)
09:00:08
10.08.2007
ondie
hele a když si odvzdušňoval,tak jen prasata a třmeny? ...THV si taky odvzdušnil ???? (musí se odvzdušnit zvlášť,drží se tam vzduch,kterej až do třmenů nedotlačíš)
15:44:55
09.08.2007
Syny
-> VeTëV: mno mam - az ho koupim 3 Jinak ne 8 je mi to fkat divny, apc podle me i prez to ze mam ten posilovac vselijakej by meli ty kola jit zablokovat... Je to divny...
15:43:37
09.08.2007
VeTeV
nemas moznost vzit jinej fcni a nahodit|? myslim THV-> Syny:
15:36:33
09.08.2007
Syny
Tak sem zkoumal to vraceni se brzdovkyzpet a zda se mi ze se ta brzdovka nevraci do ty nadobky zpet, alespon to neni videt... Taky ten valec nijak netece... Ale presto vsechno ty brzdy blbnou... Tak to mi reknete cim to muze bejt... Jestli i prez to ten THV muze bejt nejak v riti? Ja fakt nevim...
15:01:37
08.08.2007
Syny
jo a co sem taky zjistil ze kdyz je vyplej motor a v posilovaci neni podtlak a ja seslapnu tne pedal brzdy tak mi posilovac odfoukne tesnenim pod THV... Jak je nahore u toho trnu v posilovaci... Menil sem ho ale nepomaha to proste to dela furt, ale jen kdyz neni podtlak v posiku tudiz kdyz se tam udela pretlak pri vyplem motoru a seslaplim pedalu... Podle me by to melo ujit tim ventilkem co mam niz ne tej fotce, ale nevim...

Nevite nekdo jak se ta potvora z toho plastu vyndava?
14:00:44
08.08.2007
VeTeV
-> Syny: ano pane presne tak - ja sme malem prisel o zivot s karkuli - sem ji odvzdusnil a rikam si dobry projedu to a kdyz sem brzdil na cest ez kopce tak sem jen slapl na pedla ten zmeknul a nedelalo to vubec nic - zkoumal sem secko mozny az sem zjistil ze i ta vymena vnitrku nepomohla pac se to proste kousalo v tom vnitku - melo to svoje drazky a ty sem holt vymenou gumicek nemohl ovlivnit :-(
13:58:58
08.08.2007
Syny
-> Labros: fakt mno tak to je moznypac jak pisu sem menil pistky a prave kdyz se to pak odvzdusnilo a aj to jel projet tak sem se malem zabil pac mame zahradu v kopci a ja vyjel a jel z kopce a brzdy nebrzdili... Tak sem si hral s pedalem a tim trnem a trochu se to povedlo vylepsit ale nic moc... proste to brzdi an hovno a ted po vcerejsim odvzdisneni se to jeste zhorsilo bych rek...

-> VeTëV: Takze to fakt je raz na raz jo? Zadny postupny zhorsovani?
13:57:34
08.08.2007
VeTeV
-> Labros: taky u spojkovyho se me stalo - ale u bile - pomohlo vymena tech gumicek a maka uz druhej rok :-)) odvzdusnoval jsem spojku a prestalo to proste jit
13:55:30
08.08.2007
Labros
-> Syny: brzdový válce běžně odcházejí při odvzdušňování, protože po nich chceš delší dráhu, než po který normálně běhají pístky.
13:54:15
08.08.2007
VeTeV
-> Syny: no me se to tak stalo teda u spojkovyhop normalne to makalo a na dalnici jsem chtel vyslanout spojku a konec - proste udelal papa
13:53:12
08.08.2007
Syny
-> VeTëV: A to myslis ze proste funguje a nejednou prestane po 2 letech?
13:52:04
08.08.2007
VeTeV
-> Syny: tak to bych taky tipnul na thv - zvlaste ty druhozky jsou neco jako sazka do loterie 8
13:41:30
08.08.2007
Syny
-> Labros: mezi destickama a kotoucem je z kazdy strany tak mm mozna ani ne... A ten valec nechcije ven... Proste se tvari moc pekne a je zanovni, ale je pravda ze tam neni co by to mohlo delat... ale zacalo to blbnout od ty doby co sem vymenil pistky ve trmenech a odvzdusnovalo se to... To se tam neco muselo posrat (mozna prave ten THV) 8
13:38:57
08.08.2007
Labros
-> Syny: ale nejspíš to tak bohužel bude :( protože pokud to nikde neteče a není to zavzdušněný, co jinýho to může být? Ještě bych kouknul na vůle mezi paknama a bubnem a mezi destičkama a kotoučem, všude by měly bejt v podstatě nulový, abych měl jistotu
13:37:08
08.08.2007
Syny
-> Labros: Jestli tim narazis na KO THV tak mozny to je... Nezkousel sem to ale je to dost mozny... Pac me to prijde jako kdyz se ten tlak proste najednou prestane vyvijet a od urcity polohy pedalu at slapnu jak slapnu tak brzdim stejne...8 ale zas je mi divny to ze by byl KO kdyz je tam 2 roky...
13:35:13
08.08.2007
Syny
-> aDAm: to vis ze je! Jakpa jinak bys to repasoval? Ma to normalne bajonetovej uzaver... Sem vsechno vymenil jen tohle ne a to se mi ted vymstilo 8
13:35:13
08.08.2007
Labros
-> Syny: zkous koukat do nádržky na brzdovou kapalinu, když někdo šlape na brzdu, jestli se ti do ní nevrací brzdovka?
13:33:36
08.08.2007
aDAm
-> Syny: hele a posilovac je rozebiratelnej? ja mel pocit ze moc ne
13:31:06
08.08.2007
Syny
Moch by mi alespon nekdo poradit jak vyndam ten ventilek z toho plastu co je na fotce???
11:39:51
08.08.2007
Syny
Dekuji za konstruktivni rady - urcte mi to moc pomuze 8
20:28:30
07.08.2007
Syny
Takze postupne se mi vysiraj brzdy, ale uz to opravdu zacina bejt vo hubu... Pred cca 3ma mesicema sem menil na aute pistky, pac ty moje byli zarezly, po jejich vymene mi prestalo flekovat auto... Proste at em zaslap pedal jakkoliv tak se kola nezablokovali a to pedal nesel az na podlahu... Proste sel jako driv, ale kola nebrzdili na plnej vykon... Vcera sem to rozdelal s tim ze sem urcite neco posral - pamozrejme ze neposral a tak sem to opet (s novejma tesnenickama a prachovkama slozil) - pistky lezou stejne a kdyz je kolo ve vzduchu, roztocim ho a zabrzdim tka se zastavi okamzite, ale za jizdy kola stale neflekujou... Dokonce se mi jeste snizila ucinnost brzdeni nez predim... Takze mi auto temer nebrzdi! A ja nevim proc... 8 Posilovac sem mel rozdelanej ten byl taky zajimavej ale vcera zacal i ten mnou repasovanej sycet kdyz mam seslaplou brzdu... Proste kdyz je pedal brzdy v poloze on, tak to sici... Rozebral sem to znova a vymenil cast co je na fotce (membranu ne - ta je nova) - dal sem tam jinou co mam (puvodni co byla u me v aute) a to byl pedal tvrdej jako sutr ale posilovac neuchazel... Takze mam ted 2 problemy... Uchazi mi ten posilovac kdyz stojim na brzde - na svedomi to ma cast co je na fotce a ja nevim jestli to jde rozebrat bo ne 8 A brzdy pomalu ale jiste ztraci ucinnost 8 vzduch tam neni - padli 2 brzdovky a bez bublinek a THV je starej 2 roky... Prosim poradte mi co a jak delat... Uz mi to auto zacina strasne srat...12
zvětšit Brzdy, ale ted uz opravdu vazne!!! - obrázek od Syny vložen 07.08.2007 20:28:30
Extreme Tyres