Co za olej???

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 16.06.2007 do 18.06.2007, založil/a angello
řadit dle data
08:20:17
18.06.2007
Reeaper
-> angello: papírově do rapidu SAE 80, 2,3l ojele (převodovka+rozvodka)
07:56:51
18.06.2007
Kuladmin
-> angello: Tak jestli tam bylo dost castecek hlavne prohledni v nich jestli tam nebyli i zuby!!! eventuelne teda byt tebou tak bych ji rozpulil pozor na vsechny vymezovaci podlosticky - pamatuj si kde jaky a prohledl vycistil - vytrel a pretesnil tmelem aspon hned nepotece a mas to jisty. Kdyz ji slozis tak jak byla nemuzes nic pokazit.Takze se nemusis bat. a rozhodne doporucuju nez ji das do auta vyskoset aspon takhle nasucho vsechny rychlosti jestli jdou a jestli se tocej hridele. Sem takhle taky jednu dostal a 3 bala jako neutral ani jeden zub. Nastesti byla zadara. A samozdrejmne sem to zjistil az kdyz byla na aute ale aspon sem to zjistil driv nez sem dal i motor.
19:52:44
17.06.2007
angello
Já jsem tu převodovku koupil z vrakáče a nevim co s tim kdo dělal. Zátky jsem vyndal a bylo tam celkem dost těch částeček tak jsem myslel, jestli by to nějak nešlo propláchnout.
10:21:46
17.06.2007
Kuladmin
Proc proplachovat?? dole by meli byt zatky s magnetama takze je vysroubuj a pomalu vytahuj a pokud tam neco mas tak to pujde za nimi jak had. Poradne je pak zbav vsech tech castecek a muzes rovnou nalit new prevodovy olej. Cislo nebo znaceni ti ted nereknu ale klasickej prevodovej v prodejne budou vedet.
23:16:56
16.06.2007
angello
Mam dotaz. Jakým olejem můžu propláchnout - jako projet převodovku v rapidovi a pak jaký se tam leje nový a kolik?
Extreme Tyres