jak na opravu?

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 29.05.2007 do 01.06.2007, založil/a T
řadit dle data
09:06:38
01.06.2007
T
ale napada me cim odstranit vsechno z podlahy? je tam i natrnej asfalt trosku :-(
09:20:37
31.05.2007
T
už vim jak :-) jelikož bych rád jeudil tak sup na kolibku,osetrit na podlaze co pujde.....to samz pak zevnitr.....zbytek kastle a jezdime :-) no a na zimu vyndam napravy,prevodovku a motor :-)
20:07:36
29.05.2007
m8rinek
-> T: já chtěl jen trochu poladit No2 na STK tak jsem totalně vykidal interier a vycistil, tim jsem našel pár špatných míst, odstrojil jsem předek a očistil podběhy, vyměnil vaničku kufru a vyvařil podlahu z interieru + vyvařil podbehy, na podlaze jsem jsem to ze spodu zatřel barvou na spodky aut + jsem dal nový nátěr podběhům, sundal jsem zadní blatníky, očistil a vyvařil podběhy a zase natřel....na motor je zatím čas ten půjde ven až po STK, teď musím nahodit přední nápravu po GO a nastrojit + připravit na lak, ale já si vybral erko bez úprav a žádný úpravy nekonám takže asi v tomhle to mám jednoduší, tobě doporučuju se dát podobnou cestou, každopádně něco odstrojit je hned ale nastrojit to je horší kor když chceš, aby to bylo 1A i tam kde to není vidět4
15:58:57
29.05.2007
m8rinek
-> T: já chtěl jen trochu poladit No2 na STK tak jsem totalně vykidal interier a vycistil, tim jsem našel pár špatných míst, odstrojil jsem předek a očistil podběhy, vyměnil vaničku kufru a vyvařil podlahu z interieru + vyvařil podbehy, na podlaze jsem jsem to ze spodu zatřel barvou na spodky aut + jsem dal nový nátěr podběhům, sundal jsem zadní blatníky, očistil a vyvařil podběhy a zase natřel....na motor je zatím čas ten půjde ven až po STK, teď musím nahodit přední nápravu po GO a nastrojit + připravit na lak, ale já si vybral erko bez úprav a žádný úpravy nekonám takže asi v tomhle to mám jednoduší, tobě doporučuju se dát podobnou cestou, každopádně něco odstrojit je hned ale nastrojit to je horší kor když chceš, aby to bylo 1A i tam kde to není vidět4
13:46:23
29.05.2007
T
p.b. : bych nerad aby se mi to rozpadlo pod nohama voe 3
13:40:06
29.05.2007
p.b.
-> T: neopravovat, jezdit .)
13:38:40
29.05.2007
T
tak už mam doma to moje éro a přemýšlim čim začít a myslel jsem že nejelepší asi bude vyndat motor,soupnout to na kolibku a venovat se podlaze co? a az bude hotova tak to polozit,sundat napravy,doosetrit to pod nima a asi tak...nebo jinak? 131
Extreme Tyres