moje brzdy uz po x-te

prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 28.05.2007 do 12.06.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
13:15:44
12.06.2007
DuriQ
Gryzly: jj to testnem tiez ale brzdy vyzeraju byt oK ale neni nad to preverit to je pravda...
15:04:41
11.06.2007
Gryzly
-> DuriQ: tak to by sis mohl ověřit na těch válcích co tu někdo vzpomenul. zajed nekam do servisu a uvidíš.
10:16:15
11.06.2007
DuriQ
Gryzly: po asi 200km co som za vykend nabehal : ))
som dospel k zaveru ze brzdy su OK problem je s geometriou proste to neni absolutne nastavene a uz vobec ne na tie siroke kola proste to ovplivnuje nerovnost vozovky... pokial je panensky rovna cesta tak auto ide rovno a brzdi rovno ale ako nahle je tam daka nerovnost tak to je katastrofa :)) treba cely cas dobre drzat volant...
20:22:56
10.06.2007
Gryzly
-> DuriQ: už to tu řešil nějaký slovenský bratr loni a nívim kdo to byl. ani nevim jak to dopadlo. Ale radil jsem mu postupně měnit věci mezi lovou a pravou stranou, nejdřív destičky, když to bude stejný, tak kotouče. Taky se tu jednu dobu někdo zminoval o tom že koupil nový hadice na brzdy a v jedné zustal nějaký sajrajt po výrobě a byla přicpaná, a sice to odvzdušnil, ale brzdilo to slabě.
13:16:28
10.06.2007
gabo000000 - zrušená registrace
-> mig 125: prepojky ..ma ich zopar ludi a vravie ze je to good ..su tusim na predaj na 110r com alebo niekde na dajakej skodovkackej stranke
11:39:10
10.06.2007
mig 125
sorry ze sem zamiesam svoju otazku: kamos vravel ze existuje taka vec cez ktoru sa daju zapojit 4-piesty na origo 120 rozvody - nejaky medzikus co sa da medzi koniec trubky co vyustuje pri kolese a medzi hadice co idu k brzdicu, a proste to rozdeli kvapalinu do oboch hadiciek z jednej trubky...bude to fungovat normalne ked sa to tak zapoji? alebo to musi ist vyhradne tak ako to ma 130? diky
20:38:12
08.06.2007
D00little
-> DuriQ: som ti zabudol este dnes ked sme boli spolu povedat jednu vec co ma napadla v suvislosti s tymto problemom... skus prehodit fakt tie trubky na tom brzdovom valci opacne a uvidis co to spravi.... ten brzdovy valec by mal nejakym sposobom rozdelovat mieru brzdnej sily (tusim :) a ak to mas opacne, tak zadok brzdi viacej.... skus7
02:13:12
08.06.2007
DuriQ
D00little: dooolinko dovolim ti sa do toho miesat pretoze ide hlavne o moje blaho : )) ale dovolim si mysliet ak mi to vobec tvoja ctenost dovoli : )) ze zrovna tym to nebude vies ono pokial je nieco blizsie tak hydraolikus sa tomu prisposoby reps. mala by sa : )) ty si nemal problem zo subeznostou ale s mekkym patalom pokial si dobre pamatam : )) mno ako ked si to vezmem realne a fakt ze sa moc snazim nad tym rozmyslat tak my neprixadza na um nic ine len ako ta kocka nic ine zle byt nemoze si zober ze su nove rozbody poopravoval som ploxy po ktorych sa relativne nazfime to klllllllzu platnicky uplne vsetko je new ma to max 30km tak co tam moze byt na picu ? sliiiize starej mamy ???

ja som s toho uz uplne mimo a nemusim ist s tym ani na valce aby som zistil ze LP kolo brzdi jak diva P... : ))
23:59:57
07.06.2007
D00little
-> DuriQ: prepac ze sa ti do toho miesam..... mne to robilo neplechu, ked som nemal dobre vystredene brzdice4
13:06:16
07.06.2007
DuriQ
MiroJ: robilo to zo starymi dostickami to iste aj s novymi dve balenia aliasz ferorodo : )) jedny v pred a jedny vzad : )) platnami to zrejme nebude a presiel som snimi max 1km : ))
Vita ze Sudet: v podstate ked to zapojis tak ako na serii malo by to ist uplne v pohode... ofsem ak neni daky pes zakopany v zapojeni tej 4dier kocky ... :))
12:04:52
07.06.2007
MiroJ
ja len s takou blbou otazkou , nepravdepodobne , pouzil si dosticky na kazdej strane a naprave rovnake ? rovnaky vyrobca a tvrdost dosticky ?
09:25:41
07.06.2007
Vita ze Sudet
Kdyz uz sme u toho. Jake je podle vas nejlepsí zapojení a rozvedení v případě 4x kotouč (4x čtyřpíst)????? Laboruji ted nad tím8
08:57:10
07.06.2007
DuriQ
D00little: ty si s tych najsam inteligentnejsich ktory to bude zrovna vedet 333
07:14:26
07.06.2007
D00little
-> DuriQ: 21
00:40:50
07.06.2007
DuriQ
mam taku blbu otazku : )) hosi je jedno ako sa zapoji ta kocka zo 4 vyvodmi ? mna nenapada iny problem resp. ina moznost chyby... mam podozrenie na tu kocku ak je to v nej, pretoze zadok my tiez brzdi silnejsie ako predok predok mi doslova len hladka a na zadnych kotucoch je vidno, ze to dostava mnamku : )) a keby to nahodou bolo v tej kocke viete mi povedat ako to ma byt zapojene : ))
11:23:17
29.05.2007
Saky
pancerovy hadicky prodava spousta firem hlavne ty co se zabejvaj motorkama.. me ted zrovna nikdo nenapada-) ale na skodovku je to zbytecnej drahej luxus rekl bych.. zvlast k seriovejm brzdam..
10:53:23
29.05.2007
kury
-> Saky: -> DuriQ: Kde se daj sehnat ty panceřový hadičky?
10:47:38
29.05.2007
DuriQ
Saky: hadice su nove na 130cku ale rozmyslam nad kupou pancierovich... jedine ze by sa nafukovali nesumerne a jedna by strana by drzala a druha ne : ))
Martin: jj to mi je jasne ale ono to brzdi tak silno na tu L stranu ze ked ides napr. 40km/h pustis volant a prudsie slapnes na brzdu tak sa ti normalne sam od seba strhne do L a nakolko mam ostre riadenie tak to celkom huste bere do L : ))
10:20:31
29.05.2007
Martin
-> DuriQ: Dojeď si někam do servisu na válcovou zkušebnu brzd, ať alespoň zjistíš, jak ti které kolo brzdí, takhle to budou stále jen dohady a pocity.
10:16:13
29.05.2007
Saky
no ne pises ze to predtim brzdilo a ted ne.. to predtim je teda s kratsima 130kovejma hadicema a to potom je vymenou za 120kove delsi? to aby to bylo hadicema to bys musel mit jednu stranu(tu co min brzdi nejaky gumovy nafukovaci hadice-) podobnej stav totiz zazil kamos kdyz menil pancerovy hadicky jednu stranu uz nevim procnejak skurvil a nesla pouzit. jestli strhnul zavit nebo byla kratsi to je fuk.. tak vymenil jen jednu stranu a druhou nechal origo gumovou hadici a taky to brzdilo dost nesoumerne to by clovek nerekl ze se ta gumova hadice tak nafoukne a zvetsi objem.. pak vyenil i druhou stranu za pancerovou a zas to bylo OK.. ale to nebude asi tvuj pripad..
09:24:57
29.05.2007
DuriQ
Saky: je to zapojene podla klasiky (serie), jediny rozdiel je v tom ze predne trubky su zo 120ky a nie zo 130ky tie 120ve su trochu dlhsie... ale kapalina ide z kazdych odvzdusnovakov skoro rovnako tlak som nemeral lebo nemam ako je to len odhad, mno a odpoved ze preco som nekupil trubky na S130 uz niesu na sklade :( v SR
COL: vsetko je nove okrem brzdicov ale tie boli dokonale ocistene a nanovo repasnute odvzdusnovaky gumicky piestiky oblozenie mno vsio... a oblozenie pouzivam Ferodo na seriove brzdy jak v predu tak v zadu ... ja tym brzdam uz nerozumiem :(
22:48:48
28.05.2007
COL
Zapojenim by to bej nemelo. Vsude by mel byt stejny tlak. Leda by bylana jedne strane jedna nepruchozi z prednich trubicek nebo brutalne zarezle pistky.... A nejni na jedny strane zesklovatela desticka nebo kotouc nebo smejdska desticka?

Mne, kdyz to zaslapnu to jde malinko do prava, ovsem prvni kolo, ktere zacne vzdy blokovat je leve - taky zvlastni :o)...
22:38:57
28.05.2007
Saky
jak ze to mas zapojene? resp predtim ti to fungovalo jak a etd to mas jak?
14:26:50
28.05.2007
DuriQ
Nwkt: mno jedine ze by som bol saxana : ))
Luděk: mno predne kocky mam zapojene tak ako je na obr. v literature a zadne tak istlo proste jeden vystup L a R a druhy vystup L a R + vystup na zadok... mno pre istotu si to pojdem preliest este raz a pripadne aj dvakrat za sebou to zapojenie... ale malo by to byt vsetko spravne

kto zvas tu ma kotuce na oboch napravach a funguje mu to uno tuti mne to tak kedysi fungovalo ale to som mal original S130 rozvody ze by to bol taky rozdiel ked som supol dopredu trybky zo 120cky ???
12:30:05
28.05.2007
Nwkt
Tak to si podej ruku se Synym 10 tomu to taky táhne doleva
12:28:51
28.05.2007
Luděk
-> DuriQ: a nemáš to špatně zapojené?
12:27:18
28.05.2007
DuriQ
geoskou to neni robilo mi to este aj na starych napravach ...
12:26:23
28.05.2007
DuriQ
hosi ja uz som v koncoch co sa tyka mojich brzd... pre objasnenie xladaky v predu a obyc kotuce v zadu... nikde to netece je to odvzdusnene, uplne vsetkok nove... trubky kocky hadicky valceky v prasiatkach gumicky HBV proste co vas len napadne... problem je v tom ze ked dupnem na brzdu auto zacne brutalne tahat do L ale brzdi to krasne skoda ze mam pocit ze mi brzdi len lava strana ... co s tym ja uz som v koncox 7
Extreme Tyres