prevodovka Problem

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 28.05.2007 do 31.05.2007, založil/a Matsoft
řadit dle data
16:19:54
31.05.2007
Matsoft
-> Tom.t: no nebyl cas to zatim zkoumat. stejne jde motor o vikendu ven, tak se to zjisti.
16:16:27
31.05.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Matsoft: njn, to jsou ty neproverene vozy z dovozu40 kdyby sis koupil fáčko v AAA auto tak bys tyhle prkotiny nemusel resit1 3 3

a ted vazne4 - muze to byt tou spojkou, ulamany paprsky by mohli byt videt pres ovor ke vypinacimu valecku spojky, stejne se ale takove zavady bez vyndani motoru asi nezbavis4
12:28:18
28.05.2007
ondie
kdysi mi taky takhle poskakovalo auto..při čim pomalejším-táhlejším rozjezdu víc,ale zas to mělo ukrutnej odpich..:-)
byla to spálená spojk.lamela,celá byla hicem jakoby ztvrdlá a sklovatě zahlazená až kopala...dělalo to právě jen v okamžicích,kdy bylo třeba spojku déle podržet-při rozjezdu,při vyšších kvaltech už to nebylo tak znatelný..
01:16:16
28.05.2007
Matsoft
Obcas se mi u kabria pri rozjezdu na 1 stane, ze se mi rozklepe cele auto jako kdybych mel upalenou spojku. problem je v tom, ze pri jakemkoli pokusu o totez pri rozjezdu na 2 to neudela nikdy. tudiz spekulace ze je zlomeny jeden paprsek na pritlacaku jsou zbytecne (asi, ale potesilo by kdyby to tim bylo).
Je to strasne zajimava zavada. hlavne to neudela nikdy za studena. a hlavne to neudela vzdycky.
Tusite nekdo co by to mohlo byt?
Extreme Tyres