-> Borderer:
Bekas je fakt dobrý; také jsem u něj skončil po zkušenostech s níže uvedeným přípravkem ... Neudržel tvrdé trubky (subjektivně - fakt nevím jestli auta s ESP systémy mají něco tvrdšího )
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brzdy - nářadí
-> Jakub05: Už sem to slyšel z více stran. I nevhodnost toho uni držáku trubek. Nakonec sem pustil chlup a objednal tohle: www.bekas.cz/detail-zbozi
/sada-combi-10081-22493064
6
Tak doufám, že to bude fungovat. Hlavně s tím půjde dělat i autě.
Tak doufám, že to bude fungovat. Hlavně s tím půjde dělat i autě.
Doporučuju toto téma skoda-virt.cz/cz/.../1942
03-pertlovacka-brzdovych-t
rubek Podobnou sadu jsem na začátku koupil a rozumný pertl nevyrobil, tuším, že někdo říkal, že je to dobré tak na měď.
Ohybačku mám stejnou jako www.profiobchod.eu/ohybac
ka-trubek-rucni-vt04048m-p
4034 a spokojenost.
-> Borderer 27.04.25 21:06:46: od BGS bych se asi nebal...
tahle sada funguje, klidně kup
Ahoj,
dnes sem ležel pod Šmoulou u zadních kol je brzdové potrubí shnilý, že už s tím bojím nechat ženu jezdit...jenže vedení od LZ kola dopředu je naprost netknuté (pod podlahou). Vzhledem k tomu, že bych nerad rozlámal veškeré držáky a měnil trubky jako celek, rád bych si pořídil:
- pertlovací sadu
- ohýbačku trubek
- řezák trubek
Pokud jsem dobře hledal, tak felda by měla mít holendry M10x1, v případě ABS M12x1 a to jen pro zadní kola. Typ F?
A teď to hlavní, jsou takové sady k něčemu? www.aretacni-pripravky.cz /pertlovaci-a-rezaci-nastr oje/bgs-70221--pertlovaci- souprava-s-rezakem-trubek- 10dilna
Nerad bych šetřil, ale zároveň bych nechtěl vyhazovat zbytečně peníze za něco, co použiju spíše sporadicky.
Díky moc za rady a postřehy.
dnes sem ležel pod Šmoulou u zadních kol je brzdové potrubí shnilý, že už s tím bojím nechat ženu jezdit...jenže vedení od LZ kola dopředu je naprost netknuté (pod podlahou). Vzhledem k tomu, že bych nerad rozlámal veškeré držáky a měnil trubky jako celek, rád bych si pořídil:
- pertlovací sadu
- ohýbačku trubek
- řezák trubek
Pokud jsem dobře hledal, tak felda by měla mít holendry M10x1, v případě ABS M12x1 a to jen pro zadní kola. Typ F?
A teď to hlavní, jsou takové sady k něčemu? www.aretacni-pripravky.cz /pertlovaci-a-rezaci-nastr oje/bgs-70221--pertlovaci- souprava-s-rezakem-trubek- 10dilna
Nerad bych šetřil, ale zároveň bych nechtěl vyhazovat zbytečně peníze za něco, co použiju spíše sporadicky.
Díky moc za rady a postřehy.