Bylo tam ex ducato a po roce kdy se to jen uhejbalo aby nepřekáželo mrtvola... Bylo tam zetorácký a 5o makalo na pár jízd a po zimě to přestalo.
Takže ne e
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Renovace dílů - Renoli.cz
18:32:47
15.08.2025
15.08.2025

Tomaso435
06:27:07
15.08.2025
15.08.2025

StepaNoFUN
-> Tomaso435 14.08.25 22:14:24: Tak to je fakt divny. Ja s Rasoskama taky mam jen dobry zkusennosti.
Jen jednou nam bagr po montazi repasovanyho cerpadla nechtel jet (bylo to bez vykonu). Ale pak si mechanik od JCB vzpomel, ze u tehlech masin se pri predprodejnim servisu muselo neco udelat. Volal kolegovi, co ty predprodejni servisy delal a ten mu hned rekl, ze tomu musime pridat. Vyrobce mel ty cerpadla z vyroby uskrceny jako prase, takze to nebyla chyba opravy. Nastavili ho podle vyrobce.
Jen jednou nam bagr po montazi repasovanyho cerpadla nechtel jet (bylo to bez vykonu). Ale pak si mechanik od JCB vzpomel, ze u tehlech masin se pri predprodejnim servisu muselo neco udelat. Volal kolegovi, co ty predprodejni servisy delal a ten mu hned rekl, ze tomu musime pridat. Vyrobce mel ty cerpadla z vyroby uskrceny jako prase, takze to nebyla chyba opravy. Nastavili ho podle vyrobce.
22:19:08
14.08.2025
14.08.2025

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Tomaso435 14.08.25 22:14:24: Tyjo, to je nějaký divný. Rasošky byly vždy top servis, ať z pohledu vstřikování, tak z pohledu mechaniky motorů. S mladym Rejchrtem a panem Pomeznym jsem se něco naobchodoval a to jako dodavatel i odběratel.
22:14:24
14.08.2025
14.08.2025

Tomaso435
Ja když slyším Rasošky, tak nechápu že to ještě dělají. Dvě čerpadla, obě na hovno.
20:16:19
08.08.2025
08.08.2025

michalpodhajsky
Vyhni se jim co nejvíc to jde, jsou to fušeři zkurvi mi prevodovku i predni napravu,
19:35:42
15.01.2025
15.01.2025

Hurdis
Na základě prezentace stánku RENOLI na podzimní Retro burze v Lysé nad Labem jsem v kontaktu s pány z Vrchlabí ohledně repase skladových zásob - primárně suchých převodovek na 742.
Zatím dojednáváme osobní převzetí agregátů a skladových dílů k přesunu na dílnu.
Máte také někdo s těmito pány kontakt nebo zkušenost k doporučení?
www.renoli.cz/
Momentálně jdu do prázdna, ale mám zájem to vyzkoušet.
Také jsem koncem roku s kamarády řešil vytažení palet ze skladu s motory 742.136 pro udělání alespoň jednoho do stavu nového kusu. Zde bych nemusel asi chodit daleko, kamarád, který je zodpovědný za to, že nemám kde parkovat a každý rok přistavím parkoviště nebo garáž nabídnul tchána, který v režimu původního stavu (žádná 1,4 MPi, nebo favo) pro relax může postavit 742.10...12,13.... ve svém království Opravárenství Rasošky.
www.opravarenstvi.cz/
Já na motor do Rapida na sklad nespěchám, mám jeden po GO, trápí mne převodovka. Takže kdyby měl někdo zájem, případně přenechám pořadí. Po dobré dohodě.
Zatím dojednáváme osobní převzetí agregátů a skladových dílů k přesunu na dílnu.
Máte také někdo s těmito pány kontakt nebo zkušenost k doporučení?
www.renoli.cz/
Momentálně jdu do prázdna, ale mám zájem to vyzkoušet.
Také jsem koncem roku s kamarády řešil vytažení palet ze skladu s motory 742.136 pro udělání alespoň jednoho do stavu nového kusu. Zde bych nemusel asi chodit daleko, kamarád, který je zodpovědný za to, že nemám kde parkovat a každý rok přistavím parkoviště nebo garáž nabídnul tchána, který v režimu původního stavu (žádná 1,4 MPi, nebo favo) pro relax může postavit 742.10...12,13.... ve svém království Opravárenství Rasošky.
www.opravarenstvi.cz/
Já na motor do Rapida na sklad nespěchám, mám jeden po GO, trápí mne převodovka. Takže kdyby měl někdo zájem, případně přenechám pořadí. Po dobré dohodě.