skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nejde zadna lava brzda
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyriesene - vadný regulator brzd
Zastavil:mirco
21:14:52
02.09.2015
02.09.2015

StepaNoFUN
-> mirco: Omezovač brzdnýho tlaku...
20:55:41
02.09.2015
02.09.2015

mirco
Chcel by som sa opýtať či sa už niekto s tým stretol, že mu nešla odzvdušniť zadná ľavá brzda. Je to fabia r.v. 2002, vzadu má bubny, nové valčeky, trubky idú pekne prefuknúť, keď som ich odpojil, hadička na trubkách je nová, ale kvapalina mi dozadu netečie a ani keď našlapem pedálom - brzdovým, tak neurobí ani tlak, keď sa povolí odzvdušňovací ventil. Neviete čo by to mohlo robiť, mám dve podozrenia: 1. mohol by byť zlý hlavný brzdový valec, 2. mohol by byť zlý regulátor tlaku na brzdovej trubke, lebo tento typ má dva na každú jednu brzdovú trubku dozadu.
Neviem čo by to mohlo z tohto byť, nechce sa mi ísť metódou pokusu, lebo ani jedno ani druhé nie je také lacné a z vrakoviska je na tento typ ťažké niečo zohnať, lebo to nemá ani ABS a ani posilovač a valček je tam iný.
Neviem čo by to mohlo z tohto byť, nechce sa mi ísť metódou pokusu, lebo ani jedno ani druhé nie je také lacné a z vrakoviska je na tento typ ťažké niečo zohnať, lebo to nemá ani ABS a ani posilovač a valček je tam iný.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyriesene - vadný regulator brzd
Zastavil:mirco