Pustil jsem se do restaurování mého auta a rozhodl jsem se osadit na auto sportovní podvozek HP Sporting. Nerad bych něco podcenil a tak bych rád obnovil kompletní uložení náprav. Spodní čep ramene je "legrace", ale i když se za sebe trošičku stydím, tak za ta léta, co se v autech s tátou vrtám, jsem neměl tu čest měnit přední a zadní silentblok předního ramene (asi se vás budu v budoucnu ptát i na silent. u nápravy zadní - ale o tom "až to bude aktuální"). Četl jsem "návod" v knize JAK NA TO, ale tam je to popsané velice stroze. Proto jsem se raději obrátil na vás, lidi, co s tím nějaké zkušenosti určitě mají. Už i u výběru vhodných dílů se nedokáži jednoznačně rozhodnout. Určitě bych rád pokud možno prvovýrobu nebo kusy se kterými máte dobré zkušenosti. U toho zadního se nabízí další otázka....koupit pouze kulatý silentblok a přelisovat ho do starého domečku nebo nahradit celý domeček včetně silentbloku? Teoreticky by mělo být jednodušší nahradit celý domeček. Nebo (zase řeším kvalitu) jsou samostatné silentbloky kvalitnější než ten "kompletní set"? Proč by se to jinak prodávalo samostatně? Všechno je o zkušenostech. V této problematice bohužel já žádné zkušenosti já opravdu nemám