skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blok motoru 130 a 136
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Hotové vyřízené :-)
Zastavil:Discovera
-> Discovera: Taky musíš zažádat
-> petr s: a co když mám výmaz motoru..co pak...taky zažádat o číslo? S touto variantou sem nikdy nepočítal tak nevím co pak....
-> Discovera: budeš si ho muset nechat přidělit že jsi dal nový blok
-> petr s: no právě...já tu 105ku právě mám:-( teď jen otázka, zda se na to hledí že to nebude mít číslo když je to ND....
-> Discovera: Tak do 105 by byl dobrý - nemá číslo motoru
-> petr s: no jo...jenže skládám 130ku chápeš...ikdyž každý řeší 136ku..no počkám na konec na kolik se to vyšplhá a podle toho to zkusím přebít...ale sem zvědav...
-> Discovera: Ale za to už seženeš 136 blok
-> petr s: uf:-) už sem se lek, že blbě vidím
no možná 2000 bych dal...ale to pak jen lítají prachy a motor není složený...ale vypadá dobře....

-> Discovera: To byla poslední cena v obchodech
-> petr s: já vím kdo to je....ale adresu nechce dát...asi zjistil, že se to dá dobře prodat...
-> petr s: no cena na příhoz je 820Kč....nestraš že to je na 5500?....to bych musel být blb....je nový, ale snad ten blok nemá cenu 5000...?
za 3500 ho někdo nabízel v chotusicích
-> Discovera: zjisti si kdo to je máš to kousek
-> petr s: Není a ani nebylo
-> Discovera: není tam kup hned ? jinak poslední cena byla kolem 5500
no 1500 je pro mě cena max...má to cenu?
-> Discovera: Počítám šrouby na levé straně 130 4
136 3
136 3
-> Discovera: Tak to byl doprodej v horce a cena byla 790
-> petr s: seš sio jistý...na šrouby moc dobře nevidím..ale to vrchní zesílení mě trochu mate...to vidívá na 136kách...i njá ho mám 2x ne 3x...asi těch blokůje víc...
-> Discovera: 130
-> Discovera: A dej kontakt pokud to je 742.136 

-> Discovera: dej fotku
-> petr s: ...to mě nedošlo...logické....tak to abych si vzal pro jistotu seboou palici...obarzek vypadá jako blok na 136ku a já potřebuji 130ku....teda není špatný úplně nový blok za pár stokorun že jo? :-)
mají jiný počet šroubů na hlavě
Pro mě důležitá informace....jsou tyto bloky totožné a záměnné???? Střeva 130 do nového bloku 136...asi ano ale 8-kanál nemám a bloky sem vedle sebe neměl....ale vím, že moje 130ca má zesílení bloku na levé straně 2x ale tento blok jako 136 ma i na hoře zesílení ...opravte mě možná kecám...díky
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Hotové vyřízené :-)
Zastavil:Discovera