skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
odskoky na Do-nefakaj
hod sem oznaceni, vygooglim ti manual
ty fleky tady to sou fotky???? pujcil sem si brejle, ale nezlepsilo se to.....
na me je tam nejak moc koster.........neni to spatne zapojeny?
syky....strasne moc dekuju za rady .o)
syky....strasne moc dekuju za rady .o)

na levo červenej je ddanej na +...druhej zleva bilej je na blnikry.ten modrej a zelenej zleva ...oba sou zaizolovany.oba ruzovy sou napojeny na kostru., 4 drat zprava..modrej...ten je zaizoilovanej..... ten zelenej (3 zprava) je privod na odskok a ten cernej je napojenej na kostru...................
........

1 foto je ridici jednotky a druhy foto zapojeni...popisu vam to.jak to bylo pripojeny

zdarec koupil jsem si novy auto a tam byly odskoky na DO.ale vubec se jim nechce fakat,vubec nevim v cem je problem.neni to spatne zapojeny?
tady posilam foto ty rifici jednotky....signal z dalkace to prijima ale zda se mi ze ho nepousti do odskoku ten proud.poradite mi nekdo se zapojením?
chci to zkusit opravit.a kdyz to nepujde.tak se naseru a koupim novy odskoky a novou ridici jednotku.
a jeste odskok ve predu ve dverich neni.je tam nejakej domamont.dou do toho 2 +draty.vubec nevim z ceho to je.vypada to trsoku jako odskok.ale neni to vono.taky sem zkousel na ten + a - kabel co vedou k doskoku dat zarovku jestli se rozviti.a ono nic.myslim ze je to spatne zapojeny.:O)
syky
tady posilam foto ty rifici jednotky....signal z dalkace to prijima ale zda se mi ze ho nepousti do odskoku ten proud.poradite mi nekdo se zapojením?
chci to zkusit opravit.a kdyz to nepujde.tak se naseru a koupim novy odskoky a novou ridici jednotku.
a jeste odskok ve predu ve dverich neni.je tam nejakej domamont.dou do toho 2 +draty.vubec nevim z ceho to je.vypada to trsoku jako odskok.ale neni to vono.taky sem zkousel na ten + a - kabel co vedou k doskoku dat zarovku jestli se rozviti.a ono nic.myslim ze je to spatne zapojeny.:O)
syky