-> King 04.12.16 17:54:38: tak o tom tvrdnuti jsem slysel, ale me teda prisly spis vytahane, ty nove byly tvrdsi

a nerikej mi, ze po 20tis. km mam cekat problemy, ikdyz teplotni zatez jsem jim dopral taky peknou, ale to u rapida taky (ale tam je origo lovato a to je asi nejlepsi a nejjednodissi LPG, BRC vypada robustneji, ale je s nim vic problemu - u MTX roa s nim moc spokojen nejsem, ale tam taky neni podtlakova trubicka, ale aktivovane to je od bezkontaktu)... zajimave je, ze uz v te nive nekdo reduktor menil - je tam elpigaz commeta a v papirech je vega a membrany jsem bral primo z HTS Zabreh
Jinak ja mam vetsinou ohnute plovaky a plnim to 90 - 99% a zadny odfuk se nikdy nekonal, je fakt, ze po natankovani auto nikde stat nenechavam, to, ze se mi ve vedru nekolikrat nedarilo natankovat, to uz jsem zde kdysi popisival...
A k tem rekordum - porad me stve, ze jsem po 160tis. km vyhodil nesmrtelne championky, nechal jsem se ovlivnit kecama jako, ze na kolech bez vzorku to auto taky jede apod. a od te doby mi zadne svicky nevydrzely vic nez 30tis. km