co je potřeba k zapisu do tp

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 21.11.2008 do 22.11.2008, založil/a Tomaso435
řadit dle data
14:55:32
22.11.2008
Tomaso435
-> Jarda: dobrej pokus 3 3 3
12:40:49
22.11.2008
Jarda - zrušená registrace
-> tomaso435: kdyby Ti nekdo chtel dat pokutu, tak mu ve vsi slusnosti rekni, ze to je schvaleny a aby Ti poskytl veskere udaje o sobe, ze si nejses uplne jist, ze postupuje spravne, ze se Ti to moc nezda, ale nijak nemachruj, proste, ze si vse chces zjistit a ze nebudes preci platit blokovku, proti ktere se nelze odvolat. Je dobre se mezi reci zminit, ze mas nekoho na vysokem miste, ktery tomu rozumi, ale ne vyhrozovat, proste slusne. Ja kdyz se takto jednou zacal zajimat, kdo me vlstne zastavil, tak mi rekl at si dam vse do poradku a pokracuji.1 (zacalo to tim, kolik jsem ochoten zaplatit) Nikdy jsem nedostal pokutu za jakoukoliv upravu na aute a to jsem najel pres 350tis. km.
12:31:53
22.11.2008
-> petr s: ja pridelene cislo nemam, mam origo, a ptal se me jestli to tam ma zapsat (do maleho) a ja mu rekl, ze by to bylo dobre a on, ze se mu to tam nevejde... a bylo9 hlavne, ze to mam ve velkym
11:54:04
22.11.2008
Tomaso435
-> Jarda: no atesty 8SD mám uplně od všeho a od čeho nemám papír tam je to na vírobku vyraženo nebo tam je E8........... alu nemám povolena v TP....... ale stk to s nima prošlo protože to sou na favority..... a policajti mi nikdy nic neřekly ale zapsaný ybch chtěl mít vše,,,kdyby měly pindy aby si načetli muj TP a viděly že je vše ok
11:39:07
22.11.2008
petr s
-> Jarda: Tak mě přidělené číslo zapsali i do malého
11:26:04
22.11.2008
-> tomaso435: teoreticky by Ti meli vse co ma atest zapsat - za jeden zapis do TP chteji 50kc, jenze neco zapsat, tak tomu se vyhybaji, jak to jen jde, mrkni, co mi delali za problemy u cervenyho roa, jedine zhkus napsat na ministerstvo dopravy a rict jim, ze se to policii CR nelibi a ze je vse 8SD a ze to chces zapsat... ale stejne Ti to dopisi jen do velkeho TP
11:23:25
22.11.2008
-> tomaso435: litaky mit muzes a to co ma atest, tak za to Ti pokutu dat nesmeji, akorat jim to musis predlozit, ten papir s atestem...
23:17:16
21.11.2008
Tomaso435
-> Fire-man: no bomba ta asi vidim že budu jen doufat že mi nedaj pokutu...3
10:38:32
21.11.2008
Fire-man
Tech moznosti je vic, bud certifikat primo od prodejce, kde bude uvedeno ze to je na tento typ vozidla nebo atest o "prestavbe" z ceskeho zkusebniho ustavu. Ovsem nejsem si jist kolik by takovy atest stal ale asi by to nebylo nic levneho, protoze tento atest by mel podstoupit celou radu zatezovych testu, takze pak se take muze stat ze nejakym testem to neprojde a jeste odejdes s rozbitym kolem.

Jedine reseni je opravdu atest od vyrobce k danemu vozidlu. Myslim ze na www.elektrony.cz pod "castymi dotazy" je nekde informace o tom "Jak zapsat kola do TP" nebo tak neco.... zkus to tam pohledat.

Co ja vim tak potrebujes ten atest, jeho preklad a doklad o koupi s razitkem prodejce. Pak jdes na Technickou prohlidku kde technik s poverenim odbornosti 3, ti da nejakej stempl ze ty kola co tam mas jsou ty o kterych se zminuji v papirech a ze auto je to ke kteremu je ten certifikat vystaven. S timto stemplem a vsim ostatnim pak zajdes na inspektorat a tam by to mely dopsat.

Hodlam tohle podstoupit nekdy na jare se svym Chryslerem. Mam vsechno krom toho vyjadreni technika z STK, takze jsem zvedavej jak rozdilna bude teorie od praxe.
10:13:00
21.11.2008
Tomaso435
-> Majklsto: krom kol bych měl vše...... kde se dají sehnat papíry že kn delta a borbet jsou na favority?
10:08:02
21.11.2008
Majklsto
podla vsetkeho potrebujes doklad od vyrobcu ze dana vec je schvalena a homologovana pre tvoje aute,pripadne ze ma atest
09:41:50
21.11.2008
Tomaso435
kuci chtěl bych si nechat zapsat do TP moje ALU jedná se o 13ky KN delta a Borbet, obojí rozteč 4x98........ 5,5j a ET 38 a 30...........

dále podspoilery prahy a ruzny doplnky od Ellri co mají 8SD.............. co je k tomu všecko potřeba a kde mi to zajakou částku zapíší............ jinak u nás ve vysokém mýtě když sem se loni ptal na alu tak za 22OO by je zapsaly.............takže jsem odešel.. a sháním jinou metodu..a jinej úřad--------- dík
Extreme Tyres