Krádež neexistujícího vozidla

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 23.10.2008 do 24.10.2008, založil/a panMilan
řadit dle data
21:32:43
24.10.2008
LiMaK - 742 forever
mam nahlasenych asi tam 9 skodovek jako kradenych a nemam s tim zadny problem...jen at si je policajti klidne 15 let hledaji jako kradene, dulezite pro me je tom ,ze neplatim pojistku a auto mam jako kradene, tudiz neexistuje zadny duvod k jakekoli zodpovednosti za nej Z ME STRANY....

auta sou davno pretavene na plechovky, nemuzou z nich nic najit.....neplatim nic a silne pochybuju, ze je policajti nejak hledaj, kdyz sem odhad skody ucinil asi na 2000,-za kus :-)

PREDCE NEBUDU ZODPOVIDAT ZA NECO, CO MI UKRAD NEJAKEJ CIKÁN A DÁÁÁÁVNO TO ROZREZAL DO SROTU...AZ TO NAJDOU A VRATI MI TO, KLIDNE SI ZAPLTIM A DOPLATIM POJISTKU :-)
17:53:02
24.10.2008
bonalaco
Cao.

Eko papier fakt nechcu dat ani za dobre peniazky :(

Tiez mam s tim problem,potrebujem vyradit auto a neviem ako/Docasne sa neda.
15:53:52
23.10.2008
Saimon2211
ja som niekde cital, ze ked mas auto v poloprevode dlhzsie ako 3 mesiace a neprepises si ho na seba, tak je majtel predchadzajuci a nie ty co si v poloprevode
15:49:51
23.10.2008
petr s
Ukradené vozidlo ti neodhlásí to je v evidenci 15 let od nahlášení krádeže
15:47:24
23.10.2008
panMilan
Zdar, mám tady závažný problém. V polopřevodu mám na sebe asi 9 staých škodovek, které již fyzicky neexistují. Dle stanoviska Ministerstva dopravy můžu bez dkoladu o ekolividaci vyřadit dvě z nich (splňují podmínky k vyřazení - viz odkaz: www.bezpojisteni.cz/clank y/jak-lze-z-registru-vozid el-trvale-vyradit-neexistu jici-vozidlo). Takže jich zbývá sedm. Napadla mě varianta, že zbývající vozidla prostě odhlásím na nějakého bezdomovce, popřípadě nahlásím alespoň dvě vozidla jako kradená, víc do konce roku nestihnu. Máte někdo konkrétní zkušenosti z výše uvedeným??? Ještě k tý krádeži - poslední přestalo existovat v 04/2005 - Jaká je lhůta na nalášení krádeže, měl bych uvést datum po sešrotování v roce 2005, nebo, že se to stalo nedávno, ještě připomínám všechny ty auta jsou na mě v polopřevodu. Díky (Jo a na vrakáčích, kde jsem se ptal papír o likvidaci ani za úplatu nikdo nechtěl dát - to kdyby mi někdo radil)

Děkuji za vaše názory a zkušenosti.
Extreme Tyres