pomoc postup s přehlášenim auta

prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 23.10.2008 do 23.10.2008, založil/a zidlik
řadit dle data
14:50:30
23.10.2008
zidlik
takže asi se trošku rozepíšu....koupil jsem rapida136 od člena tady z virtu ale jelikož byl rozebranej tak se nepřepisoval hned a furt je napsanej na něj ale mám kupní smlouvu a čestný prohlášení že vozidlo nehodlá dále provozovat..koupil sem ho bez motoru a ted sem do něj dal motor z fáva 136..barva co je v techničáku je bílá ale auto už je červený technickou pořád má a ručení už sem taky zařídil..byl sem na evidenční kontrole tam mě napsal závady v barvě v čísle a typu motoru dál že sem tam neměl kouli a ted je problém vtom že sem byl na inspetorátu že to přepíšu už na sebe a rovnou se u toho přepíše i barva a udělá výmaz čísla motoru a voni mi řekli že já nemůžu změnit barvu ani udělat výmaz kdž nejsem v techničáku jako majitel a že potřebuju papír vo tom kde sem ten motor vzal..a že to přepsaní barvy a výmaz musí udělat ten původní majitel a pak teprv až když se udělá evidenčka a projde to ní že to na mě můžou přepsat8 tak sem se chtěl zeptat co si vo tom myslíte a co poradíte protože mě se to zdá náký divný...
Extreme Tyres