skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
depozit ?prepis ? nevim si rady pomooc !
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 22.10.2008 do 23.10.2008, založil/a Marty500kw
11:53:09
23.10.2008
23.10.2008

ASokky 110Rs
Pokud je auto napsané na 1. majitele a ten auto odhlásil na 2. majitele a ten si to na sebe do 3měsíců už nepřihlásí, měl by být majitelem 1.majitel. Takže ty si to na sebe nepřepíšeš, i kdyby jsi měl stk, musí být v papírech auto odhlášené na tebe a ty by jsis pak musel zajistit evidenčku, ale to nelze, protože musí být platná STK. Pokud bude v papírech odhlášení na tebe, budeš mít evidenčku nelze bez STK tak pak si auto přihlásíš na sebe a dáš značky do depozitu,.
22:56:28
22.10.2008
22.10.2008

Marty500kw
pred 4my mesici sem koupil rapida je to vrak nema uz 2 roky technickou puvodni majitel rikal ze je v poloprepisu ale nevim co to znamena ja sem 3ti majitel a ten od koho jsem to koupil ja ho koupil za litr a je napsanej v technicaku jako majitel ale pak to proste prodal me asi po par mesicich kdy mu to stalo na dvore...no a ja sem to pritahnul nepojizdny domu s tim ze mi nekdo rek ze to nemuzu na sebe prehlasit protoze to nema technickou ani povinny ruceni ktery pro me nema smysl delat protoze na aute budu treba rok pracovat...ted ale stoji v garazi a ma SPZ a ja sem si precet na internetu ze muzu dostat pokuto pokud nemam povinne ruceni...usoudil jsem ze bych mel tedy odnest SPZ do depozitu ale pude to kdyz nejsem napsany jako majitel ? nechci si kupovat povinne ruceni za kolik tisic jen kuli prepisu ! poradte mi prosim co mam delat a kolik me to bude stat ? nechci aby mi najednou zaklepali policajti na dvere ze sem udelal neco spatne !