Mam problem

prohledat
34 příspěvků (zobrazeno 1 až 34) od 24.09.2008 do 12.02.2009, založil/a bonalaco
řadit dle data
21:58:09
12.02.2009
myschaak AZNP K.Hora
21:57:44
12.02.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> okej1: v tp by měl být zapsán výmaz čísla motoru,tzn že tam můžes dát jakýkoliv stejného typu...jinak s tim zánikem účelu pohledej tady v legislativě,pár lidí už tady auto takhle odhlásil,já s tím ještě zkusšenost nemám,jen předávám informace dál)
21:54:49
12.02.2009
okej1
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: a jak poznam,ze mam vymaz motoru?muzes mi prosim nejak popsat ten zanik?jak to udelat?treba na mail okej1@seznam.cz moc diky
21:40:20
12.02.2009
myschaak AZNP K.Hora
-> okej1: tak auto nedávej na ekolikvidaci ale odhlaš ho na základě zániku účelu a pokud máš u ok auta výmaz motoru a je to stejnej typ tak jseš vysmátej4
20:33:13
12.02.2009
okej1
chci se jen zeptat, mam dve auta, jedno dobry motor a druhe dobrou kastli, muzu do toho se spatnou kastli dat spatny motor a poslat na eko likvidaci?auto ktere jde do likvidace je v odhlasce, takze asi nejde nahlasit vymena motoru, spis mi jde o to, jestli kdyz si ten dobry motor dam do svyho auta(to s dobrou kastli) a do papiru o eko likvidaci napiseme cislo toho spatneho motoru, jestli to tak lze abych se nemusel bat, ze jezdim s motorem ze zlikvidovaneho auta a aby to nebylo o pruser?pripadne jak postupovat?
19:33:21
12.02.2009
bonalaco
Vyresene 3
11:42:22
20.10.2008
bonalaco
Caute!

Mam nove spravy :(

Ozval sa mi majitel,ze on to vie vyhlasit cez znamich,ale potrebuje na to vraj 6000sk!

Ja som mu hovoril,ze nech sa stretnime v piatok a dohedneme sa ako bude dalej.Povadal mi ze to da na policiu ak sa to inac neda riesit.Ja som medzitim behal na srotoviskach,ale papier nedaju ani za peniaze.
00:19:31
06.10.2008
bonalaco
-> suri:

Pravda

Byvaly majitel zase sa vyparil,neviem co chce.

No docasne urcite nevyhlasi, lebo neprisiel ani po papiere...

L.
18:14:42
03.10.2008
suri
-> bonalaco: nikto ti to neda vlastna skusenost je tam riziko ked na to prijdu ze stratia licenciu a 1 000 000 sk pokuta

bol tam kamaratov stryko ktory je prokurator a pozna sa tam takze tak
18:12:06
03.10.2008
bonalaco
-> Jožynek :

Tvrdo odmietali akukolvek manipulaciu :(

Fakt,potrebujem ho nahovorit alebo papier zohnat,ale skade?

Dat inzerat,to by uz bolo silne,nie?

Nikto nema znameho,ktorym by sa dalo dohodnut?
16:46:23
03.10.2008
Jožynek
-> bonalaco: a co tak sa stym srotakom dohodnut ze mu das za tu kasnu xyKG stareho zeleza, cca ako vazila kasna aby to sedelo vahovo, a das mu aj cislo kasne, ved ked to zosrotuju do kocky nikdo uz nebude vediet ci to bolo favo alebo nie...len taky navrh
10:19:21
03.10.2008
petr s
-> bonalaco: Tak budeš muset zaplatit aby ti někdo sehnal papír
10:11:25
03.10.2008
bonalaco
-> LiMaK:

Caute!

No,bol som na srotovisku, eko papier mozem zabudnut, nedaju ani za fotky :(

Majitel nechce vyhlasit docasne, lebo sa boji co bude s tim za x rokov.No coraz dlhsie sa to taha, tak mam z toho horsi a horsi pocit.
15:28:34
02.10.2008
LiMaK - 742 forever
-> bonalaco: hej chlape, tak jak jsi dopadl s tim autem a byv. majitelem?

nebo už sedíš? :-) (joke)
15:26:11
02.10.2008
LiMaK - 742 forever
-> Reeaper:

jo a jeste....kdyz pisu dalsi skodovku na urade na sebe, tam by mohla pani urednice rict, ze uz sem mel 5 aut, ale to prece neni trestne :-)

Aby mi to NEKDO dokazal, musel by pred garazi stat nonstop policajt, kterej by videl a fotil jak privezu auto,rozsekam,sesrotuju a pak za 35dní bych ji nahlasil jako kradenou....tak to potom jo. to by mi moh nekdo neco rict jako o podvodu nebo tak neco...ale pokud neni dukaz, tak v podstate mi vesnická podnapila omladina jdoucí z diskoteky krade skodovku,aby se svezla domu....A ZA TO JA PRECE NEMUZU :-)

jasne, ale s citem, nelze tak samozrejme li¨kvidovat kazdy mesic 5 aut, to je blbost. ale tech 4-5 rocne na ND, to jde prezit, to nikdo neresi...
15:20:59
02.10.2008
LiMaK - 742 forever
-> Reeaper: myslis jako policii??

no, jasne ze to nedelam kazdych 14 dni :-), ale na pilicajtech sem se nikdy nepotkal se stejnam kolegou, jednou mi to ukradou v ove, jindy to musim nahlasit v jine vesnici, kdy po zabave mi nekdo ukrad auto aby se svezl domu...tak musim koupit dalsi skodovku abych moh jezdit....no a na dalsi zabave v dalsi vesnici ji rano jako-nenajdu....proste klid. ja za to prece nemuzu, ze mi debilove co se chtej povozit ukradou 4 skodovky rocne :-) dokonce jednu skodovku mi nekdo zcizil i ve frydku :-)
18:38:10
01.10.2008
Reeaper
-> bonalaco: poslat ho do prdele sou jen blbý kecy..seš v blbý situaci, pokud majitel není fpoho, nemůžeš ho nasrat.. zkusil bych to vyřešit jka píše LiMaK

-> LiMaK: hele a to nikomu nepřijdedivný, že na sebe přepisuješ auta a pak ti je pokaždý ukradnou?
17:44:28
25.09.2008
teeny
-> bonalaco: myslim ze dotycnej se toho chce zbavit takze depozit nepomuze
16:44:39
25.09.2008
bonalaco
-> LiMaK:

nie to auto uz bolo na stk hadam okolo 2007,uz mi zostava len ekolikvidacia plus papier alebo docasne vyradit...
16:40:49
25.09.2008
bonalaco
-> Majklsto:

asi takto to bude najlepsie/docasne na 1000rokov
16:39:12
25.09.2008
bonalaco
-> Teeny:

mame len kupno predajnu zmlvu...
01:54:02
25.09.2008
LiMaK - 742 forever
-> Syny: Proto nemam moc dobre vyplnenou ID kartu a pohybuju se na pocitacich s IP adresou, ktera neni nejak archivovana :-), takze jsem tezce nevystopovatelny :-)
01:52:07
25.09.2008
LiMaK - 742 forever
-> Majklsto: v depozitu mozou byt znacky tusim jenom rok, plati se to a pak to musis bud zase prihlasit (s platnou TK) nebo ekozlikvidovat.

pletu se nebo ne?!
01:49:25
25.09.2008
LiMaK - 742 forever
-> bonalaco: mno, tak pokud mas motor z toho favala v aute, tak to je problem....a dost velky. to na tu kradez radeji nehraj.

leda, leda....by majitel nahlasil kradez skeletu bez motoru,ktery jako prodal tobe....ale domluv se s nim, pokud je to chuj, ze :-)

to ho nemuzes poslat ani doprdele, jak pise -->-> Teeny: , protoze te jeste nebonzuje, ze ten motor mas ty,coz polisi jednoduse overi :-(

proto si takhle hraju s autky, co uz maj vyresene papiry, bud s prepisem na me nebo primo po dohode s majitelem.

ale vratme se k tobe...nezavidim ti to, jedine co ti asi zbyde, domluvit se s nekym kdo dela ekolikvidacky,zkusit mu vysvetlit situaci. pokudmozno s nekym kdo podobne veci dela,velka firma te posle doprdele...

ale zas nadruhou stranu,uz vidim jak nekdo(cizi) na sebe vezme tohle riziko a vystavi ti papir na ekolikvidaci auta, ktere neni tvoje....

visco me jeste napada? toho fakana jsi koupil jako pojizdneho? byl od roku 2006 nekdy na technicke? nebo prepsany? Pokud by uz od nejakeho data v roce 2006 se uredne to auto nepohybovalo (stalo nekde v koprivach), tak jde vypsat cestne prohlaseni, ze auto ZANIKLO PRED DATEM PLATNOSTI ZAKONA O EKOLIKVIDACI....
00:03:37
25.09.2008
Syny
Kluci, je to tu verejne pristupny, nezapominejte 6
23:02:25
24.09.2008
Majklsto
povedz majitelovi nech auto docasne vyradi s evidencie/znacky do depozitu napriklad na 80 rokov a potom o 80 rokov ta s tym uz asi nikto nebude otravovat.druha moznost tu uz bola spomenuta,nahlasit kradez
22:55:07
24.09.2008
teeny
tys mu neco podepsal? bych vsechno poprel...nic nevim nikoho neznam... nepamatuju se
22:27:38
24.09.2008
bonalaco
Fhu no neviem ja sa moc bojim o tych polisu,ved staci im zaklikat tuna do virtu a majo obraz ze som predaval veci z favaku a vsetko mozne.Dokonca v Rapke mam motor z toho favaku...presnejsie tento tyzden to vymienaju... Musim sa stretnut s majitelom a nejako sa dohodnut.Ale teraz som na vyske neviem ist domov...

Ale keby niekto,nahodou z vas vedel zohnat eko papier tak by bolo super.
22:02:35
24.09.2008
LiMaK - 742 forever
-> petr s:

tak v tom pripade mam na sebe napsanych asi tak 10 aut :-)

neee, ted vazne, pojistku zrusi v pohode, policisti primo na ooddeleni mi hned vzali osvedceni o registraci, velky TP sem jim musel donest z domu. po mesici napsali papir, ze se patrani odklada, a na dopravce si do zaznamu dopsali, ze auto je kradene a ze ho v podstate nepouzivam a nemam. - vyrazene z evidence....(eviduji ho sice jeste, ale jen jako kradene tzn.-ze ho nemam,coz je i pravda...)

Na zaklade TOHO papiru od polisu ho snad po roce muze odhlasit z evidence uplne, na vlastni zadost....ale proc bych to delal? AUTO MI UKRADLI, nic nemam, nic neplatim, nikdo po me nic nemuze chctit.

takze v podstate jsem vzdy docilil jakehosi zruseni auta,kdy za nej nic neplatim, protoze ho papirove nekdo ukrad. problem by byl snad jedine v tom, kdyby se to auto naslo, coz po mesici zvrakovateni, cisla kasly v rybniku nejak nehrozi....auto uz je v podstate v plechovkovem nebi a ted do neho cpou sardinky.
21:41:27
24.09.2008
petr s
-> LiMaK: Ukradené auto nejde zrušit jde zrušit jenom pojistka a auto je v pátrání 15 let
21:13:57
24.09.2008
LiMaK - 742 forever
-> bonalaco:

A o co teda jde? byvaly majitel to chce odhlasit?

proste a jednoduse to chce zrusit ??

Tak se s nim domluv, smlouvu roztrhejte, a on kdyz to nahlasi polisum jako kradene, tak mu polisi hned vemou technicak, mesic to budou "jako" hledat (samozrejme to auto uz je daaavno pretavene na plechovky), po mesici kdyz nic nenajdou, prijde mu papir, ze auto nenasli a vec se odklada. v tu chvili s tim papirem zajde na dopravku a auto zrusi, i pojistovnu.

samozrejme se to chce domluvit, nemyslim at nabonzuje tebe, ale at flojdum rekne, ze se mu to ztratilo pres noc od baraku, jako vrak, a ze mu jde jen o znacky, ze to auto melo hodnotu treba jen 3000....polisi to pak hledat moooc nebudou,zablokujou jen znacky, a po mesici vypisi ten "odhlasovaci" papir :-)

zrusil sem uz tak par aut, je ale pravda, ze vzdycky byly hlasene na me, takze sem se s cajtama bavil ja osobne....ale pokud je byvaly majitel normalni, pujde to taky se domluvit...jde mu prece o to, aby to ze sebe odhlasil, ze?!
20:44:19
24.09.2008
bonalaco
-> suzie:

O pokus to stoji,do frasa je to velky pruser... 9
20:20:08
24.09.2008
suzie
-> bonalaco: sežen si papír o eko. likvidaci
20:16:57
24.09.2008
bonalaco
Zdravim!

Asi v prvom tyzdni augusta som kupil favorit na ND.

Vtedy sme sa dohodli ze byvali majitel po par dnoch

pride pre papiere a nejako urobime s tou casnou nieco.On vsak neprisiel,ale zavolal my ze pokazilo sa mu auto.Vtedy ani on ani ja som nevedel ze ako treba vyhlasit vozidlo,dohodli sme sa ze vsetky papiere odlozim a vyrezeme cislo a hotovo.On sa vsak potom vyparil.Cakal som az mesiac ale potom som uz musel oslobodit garaz pre svoje auto a kasnu som hodil do srotu.Predtim som ho snazil kontaktovat hadam parkrat.Dnes sa ozval a hovoril ze zistil ze cislo spz a papiere nestacia potrebuje pre vyhlasenie aj kasnu.Ohrozoval sa i policiou,ze ak sa nedohovorime bude riesit problem pomocou polisov.Vobec som nevedel ze kastnu treba odhlasovat-moja chyba,ale teraz co mam robit?

Prosim vas vsetkych aby mi pomohli napadmi ze co teraz... :(

L.
Extreme Tyres