-> MATTESS 08.09.11 19:58:53: To je dobrý, to by chtělo výklad.. "jednoduchá disková" si já vysvětluju tak, že kolo nemá drátěnej výplet a že to není dvojmontáž...
-> Tomaso435 08.09.11 19:56:29: I dneska jak kdy.. u dvou aut mám z nedávna dopsáno povolení pro montáž pneu 165x13 s disky 13", u třetího obkresleny z vyjádření všechny ty Jupitery a jiný nebeský tělesa.
-> Hurdis: jenže ten 5" ráfek je uveden v základní tabulce rozměrů pod druhem kol stejně jako rozměr 185/70R13. Zatím teda zatím neprudil a doufám ani nebude...
-> darklord: je tam uveden druh kol - jednoduchá disková (v origo TP Rapid)
-> darklord: dřív to bylo jen rozměrově, a ted už přesnej typ. Kurvy . . než sem měl popsanej TP tak sem moh mit vše, ted jen 3 druhy. ale seru na ně . . .
-> Stepan FUN: "vyjímka" v serii jen novějších fáček . . .
-> Hurdis: to ako u vas musia byt zapisany presny typ kolesa? Ja mam teda v slovenskom TP iba rozmery a forman pokial viem ma zapisane tiez len alternativne rozmery. Ziadne nazvy kolies.
No vidíte, já mám v papírech zápis: Schválené alternativní použití pneu 185/70 R13 na ráfcích 5J. S ohledem na to, že tato věta vylučuje plecháče, hodlám na ní provozovat všechna litá kola rozteče 4x130 v uvedené šířce i s případnou docházkou ke správnímu řízení.
-> Zeke-ten šestý: když ti budou přepisovat tp dejme tom za "ztracený" tak ti tma napíšou vše, co k tomu datu výroby/modelu/a nějakýmu tomu číslu schválení v tej chvíli náleží.
zdar u formana mam zapsane pouze kola 165/70 R13 a rafky 4,5 palce....
a treba kamosovo facko ma v dalsich zaznamech rozepsane nejake lite kola a jine rozmery pneu.....da se to dopsat i do TP od myho formana? dik nebo mam smulu a nemam to řešit? :D