skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vlečka na 120 L a Stk
prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 20.01.2011 do 07.02.2011, založil/a Marra - zrušená registrace
ne, že by mě to nenapadlo:D
-> Marra: skoda-virt.cz/cz/inzerce
tak já do toho půjdu, akorát kde teď dobrou vlečku sehnat?
hodně o tom kecejte blbečci, ať tady máme bezpečnost práce 

-> afro100: tak někdy přijeď prohnat kilečko do Vratimova 

-> mafes: tak ja sa pohybujem aj vo FM casto ...
-> afro100: Hrabova je tak slavna i za kopcem jo? 

-> mafes: vieme vieme, pozname praktiky :D:D
-> afro100: přesně tak :D tam jsou klasici, ale zase záleží, koho tam člověk chytí..jsou tam i solidní ocasi 

-> mafes: Hrabova ? :D
-> Syny: Pravda
já jen cituji technika. U nás ty škodovky moc nehrotí, projde tu skoro všecko, za nějaký "bakšiš" tu prošel i 781.136 motor na 2 pistkach a kyvce 

-> Marra: 

-> Syny: co blbneš, všecky auta v GTA 4 jezdí na kyvce:D
-> mafes 21.01.11 00:36:39: A jakpak tatry s kyvkou jsou nesmrtelny a vyjedou vsude :)
-> Don_pepe: to samozřejmě udělám, ale ještě předtím jsem chtěl načerpat info odsud, abych pak mohl argumentovat..:)
budu to podstupovat taky a nejlepsi je zapirat. Rict ze to bylo ve vyrobe na prani zakaznika. 

-> Marra: A co se tam cvičně stavit a zeptat se přímo jeho?
MI přímo na STK u nás říkal, že je to záměnné jako náhradní díl, a prý, že je raději za tu vlečku, kyvka není náprava, to je hnůj ( to mi řekl
), takže si myslím, že by neměl být problém.

hmmm, tož to je zapeklité jak tak vidím... na STK kam jezdím, je sice fajn člověk, navíc jezdí škodovkou, ale je to originalista, co není jak má být se mu zrovna nepáčí. tož co včil...
-> Matsoft: nuooo to bych se hádal

neni nad cim primhurovat oko. U rady 742 je to zamenny dil. V pripade ze za to nekoho vyhodili, tak si stezovat.
Mě za to vyhodil před 5lety měl jsem 105 jen s vlečkou a origo motorem 105 a nedal mi to tak sem musel vracet kyvku,takova je moje zkušenost ale hodně zaleží na technikovi jestli přimhouří oko

pusti. Vlecka je zakazana u erek, stovek a starsich
už to beru jako jistou věc, ale teď jsem se zarazil. Papírově i reálně auto odpovídá typu 120 L, kyvka, motor 120, 5q mokrý, dvoupísty. je v plánu úhlovka, jinak vše zůstane původní - dejme tomu. čili to bude motor 120, předek původní, jen tam bude vlečka s 5q. Co mám čekat od TK, pustí mě, nebo ne? důvody? zkušenosti. díky.