skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
potřebuji zrušit auto
-> Matsoft: Že se EKO neplatí při likvidaci, to vím. Ale je to i když to na sebe registruješ pak zlikviduješ? Není náhodou napsané v zákoně, že se EKO platí při první registraci vozidla po 1.1.2009? Vyjímku mají jen ZTP, motorky, náklaďáky a veteráni. O tom. že když to hned po registraci zlikviduješ tam není ani slovo.
-> Boomber 12.12.10 21:29:02: v praze na dopravce maj napis, ze eko se neplati,kdyz zaroven likvidujes.
ZTP> registrace, ZTP>likvidace
-> myschaak AZNP K.Hora: To těžko. Eko se platí při REGISTRACI bez ohledu na to, co chceš udělat pak
-> mserok: zeptej se u vás na úřadě ale pokud bys udělal evidenčku a šel na sebe auto přihlásit a hned ho chtěl trvale odhlásit tak by neměli požadovat zaplacení ekopoplatku...takže tě to vyjde na litr asi...pokud to zkusíš a vyjde to,dej mi vědět
nejsem z tech kdo by zivil tenhle rozradenej stat
-> mserok: tvoje blbost že v tom máš takovej bordel. kdyby sis to normálně přihlásil

zdravim hosi mam tu sakra problem mam auto kterymu za par dni zkonci technicka i pojistka majitel jsem v poloprepisu chci to sesrotovat jestli to vubec jde a prej budu muset to stejne na sebe prehlasit a platiti dan?kdyz to budu chci vyradit z evidence poradite co s tim zkurvenym pekacem mam delat?
-> MATTESS: Hajzle, kazíš mi kšefty... 

-> ElvisB732: jak? Přesně takhle
skoda-virt.cz/cz/.../5624 -prohlaseni-o-zaniku-vyuzi ti-osobniho-automobilu-vyr azeni-bez-ekolikvidace
skoda-virt.cz/cz/.../5624 -prohlaseni-o-zaniku-vyuzi ti-osobniho-automobilu-vyr azeni-bez-ekolikvidace
-> šrek: jo to tak nějak vím že to jde ale u nás v jihlavě jsou pěkný kuwy a přesně nevím jak mám na ně jít a kde je v zákoně díra...
čestný prohlášení
A to musí být s eko likvidací?
-> ElvisB732: Když mi "dobře zaplatíš", tak ti rád poradím jak to auto zrušit. Napiš mi zprávu a já ti pošlu číslo účtu.
běž na vrakoviště, dobře zaplať, a máš to...
ahoj,sice se to tu už hodně probíralo ale přeci se jen zeptám,nemáte náhodou někdo možnost sehnat papír o eko. likvidaci???Dobře zaplatím,kdyžtak písněte zprávu.mooc díky