Splacení pokuty

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 07.12.2010 do 10.12.2010, založil/a Michal - Rappid 136
řadit dle data
21:25:06
10.12.2010
eMBébé
Pokutu na místě nezaplacenou uloženou příslušníkem PČR je možné přímo policii zaplatit pouze do 15ti dnů na kterémkoli oddělení PČR, kde přestupce předá požadovanou výši pokuty v korunách s pokutovým blokem na místě nezaplaceným výměnou za pokutový blok zaplacený nebo více pokutových bloků zaplacených v celkové hodnotě výše pokuty. Pokutu je možné zaplatit kdykoli i poštovní poukázkou, kterou je policista přestupci povinen vydat (ale už ne vypsat) při uložení pokuty, a to na adresu v ní uvedeného Celního úřadu, popřípadě bankovním převodem na účet Celního úřadu uvedený na oné poštovní poukázce. Postup vytvoření variabilního symbolu je uveden v pravé části již zmíněné poštovní poukázky. Do kdy je třeba tímto způsobem (poštou nebo převodem) pokutu zaplatit, už není věcí policie. Vymáhání pokuty po 15ti dnech je věcí Celního úřadu.

Pokud máš v úmyslu poctivě zaplatit, zaplať kdy chceš, ať poštou nebo převodem. Ovšem uschovej si o tom doklad. Času je dost, dokud tě Celní úřad sám neupomene. Takže jestli jsi někde mimo bydliště, nelam si s tím hlavu.
00:58:00
10.12.2010
Flacek
Já když dostanu nějaký flast tak tak dostanu složenku tu vesele zahodím a čekám. Pokud něco přijde tak vždy na stejnou částku pokud to nezaplatím už je průser ale to já vždy zacáluju.
10:58:41
08.12.2010
Michal - Rappid 136
for dna69... složenku jsem nevyhodil, mam ji v aute, ale jsem ted pryc a nema kdo ji za me zaplatit. v pátek to bude 30 dní od vypsání takže bych to měl v poradku zvladnout zaplatit a i včas. je to od státních za 500kč a složenka adresována na celní úřad jen pro info :). díky moc
10:22:20
08.12.2010
1560 - zrušená registrace
Zbytečně bych neprovokoval.
08:16:31
08.12.2010
Herman
-> Michal - Rappid 136: Pokud jsi dostal slozenku od statnich poldu tak to funguje tak,ze mas 15 dni na to zalatit v hotovosti na uvedena adrese(bývá uvedená z druhé strany pkutového bloku) a nebo slozenkou do 30 dni od ulození pokuty......takze kdyz to zalatis do mesice treba prevodem s uctu tak je to v poho....tvoje r.č slouzi jako variabilni symbol :-)
05:04:03
08.12.2010
Matsoft
Mestaci jsou kurvy a davaj to exekutorum. Celni urad si pripocitava 200 kc jako vymahaci poplatek.
21:58:50
07.12.2010
LiMaK - 742 forever
ja v zivote penale neplatil a to mi prisli od celniho uradu pokuty stare i 5 let. Spocetli mi pokuty dohromady a ja zaplatil na cislo uctu. kdyz byly doplacene, vydali potvrzeni ze k datu tomu a tomu jiz zadne pohledavky neeviduji....

Nekde jsem zistoval, ze snad statni sprava nesmi uctovat penale atd... (jedine kdyby to slo soudne a to by se jednalo o soudni naklady)

Jak je to s mestskou policii nevim, ale tam to nevymaha celni sprava ... asi tak.
10:09:07
07.12.2010
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Michal - Rappid 136: To že jsi odjel pryč a složenku vyhodil je tvůj problém, to nikoho zajímat nebude. Co nejdřív to zaplať a doufej, že to ještě nepředali exekutorovi. Pokud sis to nechal dát na složenku, tak už to jde na celní úřad a tam se s tebou párat nebudou. 4
09:13:50
07.12.2010
Michal - Rappid 136
Ahoj, chci se zeptat jak je to s placenim pokut slouženkou, je tam splatnost 15 dní...co když ji zaplatim o 14 dní dýl protože jsem odjel pryc a složenku nemam? řeší se to nějak tragicky-penale, úřady...diky Michal
Extreme Tyres