Odhlášení automobilu bez dokladů

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 06.10.2010 do 07.10.2010, založil/a Bonnini
řadit dle data
11:27:15
07.10.2010
saskyn2
LiMaK - 742 forever 06.10.10 21:39:05 napsal: Kdyby se mi tohle stalo, tak bych se s tím vubec nesral. Ono totiz stačí, aby nový „majitel“ nekde opomenul treba zaplatit za natankování, projel na červenou nebo neplatil pojistku. V takovem pripade bude ta tva kamoska horko težko dokazovat že není majitelka, papírově totiž JE.

Bude se pred policii ohánet kusem papíru, kterej je jakoby prodejní smlouva…bez ověřených podpisů ti takovych smluv já osobně sesmolím mraky…
Kdybychom šli do detailu a policie ji uverila, tak samozrejme „nový majitel“ muze delat blbeho ze od ni nic nekoupil a ze si ty udaje nekde vycucala z prstu.
TÁÁÁKŽE K JÁDRU VĚCI:

doporucenym dopisem bych oznamil novému majiteli, že koupil automobil, na zaklade kupní smlouvy a plné moci se zavázal udelat prepis. Vzhledem k tomu ze tak xy dní (měsíců) neučinil, muže ona (kamaradka)toto považovat za porušení smlouvy a může od ní odstoupit. (nebo tak neco at to zní dravě)… Sdelit kupci, ze mu davam pak jeste poslední mesíc na podniknutí nezbytnych kroku vedoucích k prepisu vozidla, nebo jeho odstranení z registru. Varovat jej, že pokud tak neučiní, podávam na policii ohlášení pro krádež.

Pokud nový majitel vuz neprepise ve stanovene lhute, zašel bych na policii a nahlasil kradež auta. Policie samozrejme bude dupat, že chce videt technicaky, ale to se da osefovat tim, ze auto bylo den predtim na nejake kontrole…technic­ke…p roste neco,
a ze papíry omylem zustaly ve vozidle. Samozrejme policii se to nemusi libit, ale znam spoustu lidí, co bydlí v chaloupce, auto maji v garaži a doklady komplet v kastlíku…sa­mozrejme semtam zajedou na parkoviste pred hypermarket a neuvedomuji si riziko…
→ takže bych ho normalne nahlasil jako kradené i s papíry, automobil se v registru blokne a pokud ho nahodou policie najde, vratí ji ho zpet… :-)

pokud noveho majitele dostatecne o tomto informuje, je jen v jeho zajmu jestli chce auto nadale pouzivat, a nebo byt nachytan pri rizeni kradeneho auta.....Jo a pokud by se policii snad chtel ohanet kupni smlouvou, klidne bych udelal blbeho, ze jsem nikdy nic takove nepodepsal a ze si ji vycucal z prstu… asi tak.

Jak hovado ke mě, tak já k hovadu.

samozrejme je tam jeste spoustu proměnných a neznámých, jako třeba počet svedku na obou stranach pri prodeji/koupi, jak je nastavena kupni smlouva a plná moc..Já osobne vždy udeluji plné moci vždy na dobu určitou (at casove- 7 dní), nebo minimalne do vyrizeni nejakeho rizeni (ohlaseni stavby)…i tam je ale maximalne DO (treba jednoho roku)

Proste zalezijak jsou napsane ty papíry.

Tak v tom případě by si se dopustil trestného činu podvodu, protože až by nového majitele v kradeném autě chytili, tak by vytáhl kupní smlouvu s podpisem, a kdyby si to nechal dojít až k soudu, tak by nastoupil grafolog a věř mi že by to pro tebe byla hodně drahá sranda.

Řešení je mnohem jednodušší, prostě si nechat udělat duplikát TP a OTP(každé 100kč) a rovnou to na základě kupní smlouvy přepsat na majitele, když tý babě v okýnku popíšete co potřebujete, tak to jistě pochopí, protože nebudete první ani poslední kdo to takhle udělal, a i úřední postup radí přesně tohle.

Já takhle prodal před deseti lety motorku, pán řekl že se sejdeme druhý den na DI a přepíšeme to, pak se vymlouval že to nestíhá. Nechal jsem to být, loni jsem zjistil že je pořád napsaná na mě. Tak duplikát, odhlášení na něj, dopisem jsem mu duplikát poslal. Ani né dva dny a pán volal že motorku už nemá, že ji před osmi lety prodal někomu jinému, tak jsem ho poslal do prdele, že je to jeho věc at si to vyřeší jak chce. Já jsem z obliga, mam kupní smlouvu a motorka je odhlášená na něj. Pán je v prdeli, protože to prý prodal bez smlouvy a ten další to už zase někomu prodal. Takže platí povinný na motorku co nemá, má doma doklady co nemůže dohlásit aniodhlásit, protože nemá motorku aby udělal evidenčku. A já říkám dobře mu tak.
21:39:05
06.10.2010
LiMaK - 742 forever
Kdyby se mi tohle stalo, tak bych se s tím vubec nesral. Ono totiz stačí, aby nový "majitel" nekde opomenul treba zaplatit za natankování, projel na červenou nebo neplatil pojistku. V takovem pripade bude ta tva kamoska horko težko dokazovat že není majitelka, papírově totiž JE.

Bude se pred policii ohánet kusem papíru, kterej je jakoby prodejní smlouva....bez ověřených podpisů ti takovych smluv já osobně sesmolím mraky...

Kdybychom šli do detailu a policie ji uverila, tak samozrejme "nový majitel" muze delat blbeho ze od ni nic nekoupil a ze si ty udaje nekde vycucala z prstu.

TÁÁÁKŽE K JÁDRU VĚCI:

1) doporucenym dopisem bych oznamil novému majiteli, že koupil automobil, na zaklade kupní smlouvy a plné moci se zavázal udelat prepis. Vzhledem k tomu ze tak xy dní (měsíců) neučinil, muže ona (kamaradka)toto považovat za porušení smlouvy a může od ní odstoupit. (nebo tak neco at to zní dravě)... Sdelit kupci, ze mu davam pak jeste poslední mesíc na podniknutí nezbytnych kroku vedoucích k prepisu vozidla, nebo jeho odstranení z registru. Varovat jej, že pokud tak neučiní, podávam na policii ohlášení pro krádež.

2) Pokud nový majitel vuz neprepise ve stanovene lhute, zašel bych na policii a nahlasil kradež auta. Policie samozrejme bude dupat, že chce videt technicaky, ale to se da osefovat tim, ze auto bylo den predtim na nejake kontrole...technicke....p roste neco,

a ze papíry omylem zustaly ve vozidle. Samozrejme policii se to nemusi libit, ale znam spoustu lidí, co bydlí v chaloupce, auto maji v garaži a doklady komplet v kastlíku...samozrejme semtam zajedou na parkoviste pred hypermarket a neuvedomuji si riziko....

--> takže bych ho normalne nahlasil jako kradené i s papíry, automobil se v registru blokne a pokud ho nahodou policie najde, vratí ji ho zpet... :-)

3) pokud noveho majitele dostatecne o tomto informuje, je jen v jeho zajmu jestli chce auto nadale pouzivat, a nebo byt nachytan pri rizeni kradeneho auta.....Jo a pokud by se policii snad chtel ohanet kupni smlouvou, klidne bych udelal blbeho, ze jsem nikdy nic takove nepodepsal a ze si ji vycucal z prstu.... asi tak.

Jak hovado ke mě, tak já k hovadu.

samozrejme je tam jeste spoustu proměnných a neznámých, jako třeba počet svedku na obou stranach pri prodeji/koupi, jak je nastavena kupni smlouva a plná moc..Já osobne vždy udeluji plné moci vždy na dobu určitou (at casove- 7 dní), nebo minimalne do vyrizeni nejakeho rizeni (ohlaseni stavby)...i tam je ale maximalne DO (treba jednoho roku)

Proste zalezijak jsou napsane ty papíry.
upraveno 1x, naposled 06.10.2010 21:43:50
20:59:52
06.10.2010
petr s
-> Bonnini: Tak jednoduché to nebude

Jak nahlásit ztrátu a zároven to převézt na druhého majitele který doklady má?

Jinak asi 200
upraveno 1x, naposled 06.10.2010 21:00:33
20:57:12
06.10.2010
Bonnini
-> petr s: a nevíš kolik to může stát?
20:56:24
06.10.2010
petr s
-> Bonnini: Nové doklady musí zaplatit
20:55:15
06.10.2010
Bonnini
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 3 né jen moc důvěřivá , takže k vystavení nových dokladů nic nepotřebuje jen to ohlásí tak to je v poho.
20:54:58
06.10.2010
Nwkt
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Takovejch lidí je víc, bohužel. Kdyby blbost nadnášela .....
20:50:58
06.10.2010
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Bonnini: Kámoška je blondýna? Napadá mě akorát nechat si jako majitelka vystavit duplikát TP a ORV (ohlásit ztrátu) a pak to na základě kupní smlouvy dát odhlásit na nového majitele.
20:49:03
06.10.2010
Nwkt
Nechat si vystavit duplikáty dokladů
20:48:14
06.10.2010
Bonnini
Zdravím , chci se optat kámoška prodala Felicii a novýmu majiteli dala velký TP a malý TP + plnou moc aby to mohl přepsat , ale to samozdřejmě neudělal , je tedy náká možnost to tedka odhlásit na nového majitele jen s kupní smlouvou??
Extreme Tyres