skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sr: VyhlÁŠka č. 464/2009 Z.z.
12:30:26
24.11.2009
24.11.2009

alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> sliwowitz: Prilepis silikonom.....
12:23:45
24.11.2009
24.11.2009

sliwowitz
nemam cas studovat to, len som to prebehol... kde je tam napisane ze nesmiem pouzivat pridavne svetla? ja tam vidim len ze mozu byt namontovane svetla predpisane a v predpisanom pocte pre danu kategoriu...
a §4ods7 ze musim mat zrkadlo aj na pravej strane? to si robia prdel... prave zrkadlo take co sa uchytava o ram dveri snad ani neexistuje, a koli tym dementom nebudem vrtat diery...
a §4ods7 ze musim mat zrkadlo aj na pravej strane? to si robia prdel... prave zrkadlo take co sa uchytava o ram dveri snad ani neexistuje, a koli tym dementom nebudem vrtat diery...
17:44:59
20.11.2009
20.11.2009

Majklsto
podla mna co sa tyka prídavných svetiel tak vo vyhlaske sa hovorí že ich nesmieš používat a to podla mna neznamená že ich nesmieš mat na aute.To že či ich používaš ti budú tažko dokazovat.
Ja idem tiež dávat svetelnú rampu ale "vôbec ju nebudem používat"
Ja idem tiež dávat svetelnú rampu ale "vôbec ju nebudem používat"

11:49:57
20.11.2009
20.11.2009

darklord
natankuj.sme.sk/c/.../upl
ne-znenie-vyhlasky-v-ktore
j-je-upravena-prevadzka-vo
zidiel.html
mam par otazok pre tych co sa v tomto nasom vyhlaskovo-zakonovo-polic ajnom bordeli vyznaju.
- to ze mam pneu mimo papiere sa asi nemeni postih (s tym tak trochu pocitam kym ich nezjazdi, potom sa uvidi)
- ale co s pridavnymi dialkovymi ktore mam na aute ? nechat? zhodit? na stk s tym neremcali...
mam par otazok pre tych co sa v tomto nasom vyhlaskovo-zakonovo-polic ajnom bordeli vyznaju.
- to ze mam pneu mimo papiere sa asi nemeni postih (s tym tak trochu pocitam kym ich nezjazdi, potom sa uvidi)
- ale co s pridavnymi dialkovymi ktore mam na aute ? nechat? zhodit? na stk s tym neremcali...