Pojištění auta

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 25.10.2009 do 24.11.2009, založil/a Mil@n
řadit dle data
20:57:32
24.11.2009
JoseA
Já taky koupil favorita a k němu dostal druhého na ND, jenže i ten měl značky a papíry. Původní majitel ale říkal, ať to neřeším a auto si v pohodě rozeberu, že smlouvu budem psát jen na to jedno, a druhé je jenom náhradní díl k němu, po rozebrání prej mám značky i techničák vyhodit. Zajímalo by mě jak to má naplánované zrušit. On ho totiž sám koupil na ND, nechal na svoje jméno odhlásit a nepřihlásil, takže asi věří tomu, že auto není nikde registrované, takže ho nikdo nebude nikdy řešit.
10:46:30
04.11.2009
Mil@n
Vyřešeno4 Nakonec sem se domluvil s puvodním majitelem a auto je na mě převedené5 Takže ted už jen dohlasit a hold mam o jedno auto víc3 Nejvíc mě ale sere ta eko dan 1000010
18:37:26
25.10.2009
Mil@n
-> Syny: Tak ja myslel že si ho chce třeba nechat na něco ale pak mě to začalo hlodat aby semnou nějak nevypekl a dozvěděl se toto8
18:33:49
25.10.2009
Syny
No ja spis nechapu jak se muze koupit auto bez TP, kdyz neni odhlaseny :)
18:30:23
25.10.2009
ZdeněkH - zrušená registrace
Proč by to házeli na tebe? Zkusit to můžou, ale to je tak všechno za auto jsi zodpovědný od doby kdy jsi ho ty koupil. Pokud jsi ho koupil bez papírů na nd tak se na vše tuplem vysrat to není tvůj problém to je problém těch dvou
18:27:23
25.10.2009
Mil@n
Ted řeším takový problem při koupi auta8Koupil sem auto od chlapa který ho bez smlouvy vlastnil skoro rok a neplatil povinné ručení a prodaval ho bez TP ale ja našel maly techničak a auto mělo značky.Byl sem u puvodního majetele dle malýho techničakua ten byl zděšený z toho že to auto je stale psané na něj a bojím se aby po mě nechtěl zaplatit pokutu za neplacení povinného ručení,navíc sem se dozveděl že mu za nej ten chlap dosud nedal ani korunu10 Nikdo totiž ted rok na toto auto ručení neplatí puvodní majitel ji zrušil a ten od kterýho to mam neplatil10 Tak jestli to mužou hodit na mě když podle smlouvy sem majitelem auta 2dny
Extreme Tyres