-> Tomaso435_Žák 3.Bé: hele o tom jak to vypadá kolem herny mi vyprávět nemusíš, v Hradci jich je taky dost...
a právě proto se snažím aby tady nebyla, ale jaksi jsem na to sám, jelikož ty důchodci a předseda sdružení vlastníků bytů to považujou za uzavřený... dneska jsem se s ním chytnul kvůli tom, že sundal z nástěnek rozhodnutí magistrátu a informační papír který jsem tam vyvěsil... táta na to řek, že ten ja taky asi podplacenej...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
OdvolÁnÍ - Stavební úřad - SpĚchÁ!!!
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 03.09.2009 do 04.09.2009, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
jdu trénovat na automaty...
Zastavil:dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
17:18:42
04.09.2009
04.09.2009

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
09:39:24
04.09.2009
04.09.2009

Tomaso435
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hele u babči dělaly ted pekárnu o barák vedle a hernu o barák vedle na druhou stranu,,, celý dny a noci tam slyšíš jen duc ´duc duc,,, ráno ti tam smrdí denně pekárna,,a v noci řvou vožralové,,,,,,, byly nějaký papíry kde lidi podepisovaly souhlas,,,,(který si vymyslel majitel když chtěl rekonstruovat byt na hernu,,, jelikož nesouhlas nikdo z duchodců v domě nepodepsal(a ani souhlas...). a souhlasů bylo od sousedících 5ti baráku plnejch cikánu co sou nalezlí v herně imrvére hodně,,, tak tam vznikla herna puvodně K2 ted metropolis a z krásnej ulice (hlavní třídy) se stalo doupě fetáku vožralů no a cikánu,,,,,,..... jako by nestačila hospoda na kažným konci ulice,,,,, proti tomuhle není síly
09:15:09
04.09.2009
04.09.2009

-> Majkl: dík za radu, máš pravdu, ale bohužel zbytečný prachy na právníka nemám, tak jsem to jen zkusil kdyby tady byl někdo kdo už s tím třeba má zkušenost. Něco už jsem včera splácal sám. Kor když na to všichni ostatní z baráku serou tak nebudu dávat prachy za právníka sám. Většina lidí už si myslí že se s tím nedá nic dělat, tak radši nic nedělaj než aby to zkusili. 

09:09:18
04.09.2009
04.09.2009

Majkl
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v takovyhle situacich bych se neobracel na virt ale na pravnika.. bude te to sice stat treba 3000,- ale budes mit jistotu ze to je spravne a o to budes mit vetsi sanci... preju at to dopadne dobre
08:29:33
04.09.2009
04.09.2009

Tomaso435
-> myschaak AZNP K.Hora:

22:20:04
03.09.2009
03.09.2009

-> myschaak AZNP K.Hora: to asi moc nezapůsobí 

22:15:47
03.09.2009
03.09.2009

-> Petrson: ke stažení zde na úřední desce: mmhk.imunis.cz/edeska/det
ail.asp?id=2197258...
Jinak nějakej elaborát už jsem splácal, ale chtělo by to aby se na to podíval někdo, kdo tomu aspoň trochu rozumí.
Jinak nějakej elaborát už jsem splácal, ale chtělo by to aby se na to podíval někdo, kdo tomu aspoň trochu rozumí.
21:44:41
03.09.2009
03.09.2009

Petrson
kde to najdu,rozhodnutí na úřední desce HK jsem nenašel
19:06:07
03.09.2009
03.09.2009

myschaak AZNP K.Hora
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vým gde bydlíšž vihořýš.............tohle bych jim poslal,víc nemůžu sloužit

17:44:58
03.09.2009
03.09.2009

Má někdo aspoň ponětí jak to má vypadat ten dopis??
09:57:16
03.09.2009
03.09.2009

Rooney - zrušená registrace
Tohle je hnus no, nějakej hajzl tam má známého a ten to tlačí.
Unás je to to samé, otevřeli pod barákem hernu, začli se tam slízat fetny, ožralci a samá dobrá společnost.
Pak ji pro množství stížností zavřeli a ted po cca 2letech, to tam začal zase někdo tlačit
Město už, na základě naší petice vyslovilo k tomuto nesouhlas, tak sem zvědavý co bude dál.
Jestli to projde, tak jdu na férovku na úřad, a asi tam někomu nechám upravit fasádu.
Takže držím palce, at to u vás taky neprojde
Unás je to to samé, otevřeli pod barákem hernu, začli se tam slízat fetny, ožralci a samá dobrá společnost.
Pak ji pro množství stížností zavřeli a ted po cca 2letech, to tam začal zase někdo tlačit

Město už, na základě naší petice vyslovilo k tomuto nesouhlas, tak sem zvědavý co bude dál.
Jestli to projde, tak jdu na férovku na úřad, a asi tam někomu nechám upravit fasádu.

Takže držím palce, at to u vás taky neprojde

09:07:27
03.09.2009
03.09.2009

Najde se tu někdo, kdo aspoň trochu rozumí problematice řízení na stavebních úřadech?
Potřeboval bych aby mi někdo poradil, jak má vypadat a co všechno obsahovatodvolání proti rozhodnutí stravebního úřadu "O změně účelu užívánání stavby".
Problém je ten, že z prodejny která přiléhá k našemu domu chtějí udělat hernu s barem a automatama s non-stop provozem, což se nám samozřejmě nelíbí. Naše námitky i námitky města (i přes to že ten úřad je podřízen přímo městu) ve stavebním řízení zavrhli a teď je naší poslední možností se proti tomu odvolat aby to šlo na kraj.
Poradí mi prosím někdo jak napsat odvoláná? Text rozhodnutí můžu poskytnout, je ke stažení na el.úřední desce.
Předem díky za rady!
Potřeboval bych aby mi někdo poradil, jak má vypadat a co všechno obsahovatodvolání proti rozhodnutí stravebního úřadu "O změně účelu užívánání stavby".
Problém je ten, že z prodejny která přiléhá k našemu domu chtějí udělat hernu s barem a automatama s non-stop provozem, což se nám samozřejmě nelíbí. Naše námitky i námitky města (i přes to že ten úřad je podřízen přímo městu) ve stavebním řízení zavrhli a teď je naší poslední možností se proti tomu odvolat aby to šlo na kraj.
Poradí mi prosím někdo jak napsat odvoláná? Text rozhodnutí můžu poskytnout, je ke stažení na el.úřední desce.
Předem díky za rady!

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
jdu trénovat na automaty...