LiMaK - 742 forever 02.07.09 21:05:11 napsal:
tak jako do technicaku dostanes cokoli, co má atest pro provoz na verejne
komunikaci, cetifikát firmy která to tvoří, co je schválene ministerstvem
dopravy, co je poradne pridelane k autu.....
pamatuju jak mel znamej v malem technicaku zapsanou komplet sadu laminátů od
firmy ellri…protoze to má atest, je to schvalene a znameho nebavilo vozit od
kazdeho kusu papír, tak si nechal zapsat celou sadu (predni zadni
naraznik,kridlo nad a pod okno,žaluzir,nasavač…) do maleho i velkeho TP,
v malem to bylo v zapisu „ostatní“…mel tam – sportovní sada
aerodynamických doplnku dle (číslo)…takže proč by nemely jit legalní
folie, splnující požadavky pro legální folie :-)
jo díky už sem si to zjistil na úřadě :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ehkč48 eni splnen celem rozashu
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 21.06.2009 do 03.07.2009, založil/a Pankac1985 - zrušená registrace
16:37:12
03.07.2009
03.07.2009

Demoniak
14:55:13
03.07.2009
03.07.2009

Pankac1985 - zrušená registrace
tam je toho mraky prosim o odkaz
14:16:45
03.07.2009
03.07.2009

red.bill
EHK 48 se týká osvětlení vozidel viz. google
si to nastuduj a zjistíš co máš na autě špatně

01:31:53
03.07.2009
03.07.2009

LiMaK - 742 forever
Pankac1985 21.06.09 19:08:39 napsal:
co to je za nesmysl ajeste jedna parada
a mam ve VTP napsano 101/4-nevyznaceny homologace
dle EHK
to je jasné, že namáš atest na skle ani nikde jinde....proto to tam zapsali do toho technicaku...
vono to kdysi šlo...firma nalepila folie, nikde nebylo psané jak mají byt označené, tak šup technik z firmy na dopravku a zápis byl na světě....to že na aute byly folie dobre lepené a "normální" tak za to zodpovídal technik co je lepil a bába na dopravce mu asik verila.....
Co jinak resis? uplne vklidu jezdi, a když te bude chtit cajt mrdat za okna, ukaž mu tenhle zapis a je klid. v tu chvili musi sklapnout. co je psano, je jednou dano.
PS: ja mel tak kdysi omylem v technicaku vyskrtlý rozměr kol a zapsane tam bylo: "nestandartní typ pneumatik a ráfků" (původně to měla byt zmena z 14" na 13" rafky), ale urednice se dobre vyspala, vymyslela tuhke krasnou formulaci a já jsem si pak daval kola jake jsem chtel a cajti vždy začli jebat, načež jsem je zklidnil a nakonec dali pokutu za neco jineho :-)
a mam ve VTP napsano 101/4-nevyznaceny homologace
dle EHK
to je jasné, že namáš atest na skle ani nikde jinde....proto to tam zapsali do toho technicaku...
vono to kdysi šlo...firma nalepila folie, nikde nebylo psané jak mají byt označené, tak šup technik z firmy na dopravku a zápis byl na světě....to že na aute byly folie dobre lepené a "normální" tak za to zodpovídal technik co je lepil a bába na dopravce mu asik verila.....
Co jinak resis? uplne vklidu jezdi, a když te bude chtit cajt mrdat za okna, ukaž mu tenhle zapis a je klid. v tu chvili musi sklapnout. co je psano, je jednou dano.
PS: ja mel tak kdysi omylem v technicaku vyskrtlý rozměr kol a zapsane tam bylo: "nestandartní typ pneumatik a ráfků" (původně to měla byt zmena z 14" na 13" rafky), ale urednice se dobre vyspala, vymyslela tuhke krasnou formulaci a já jsem si pak daval kola jake jsem chtel a cajti vždy začli jebat, načež jsem je zklidnil a nakonec dali pokutu za neco jineho :-)
23:40:26
02.07.2009
02.07.2009

Ale ja od tech folii nemam zadnej papir a ani atest neni na oknech tak prave nevim
21:05:11
02.07.2009
02.07.2009

LiMaK - 742 forever
tak jako do technicaku dostanes cokoli, co má atest pro provoz na verejne komunikaci, cetifikát firmy která to tvoří, co je schválene ministerstvem dopravy, co je poradne pridelane k autu.....
pamatuju jak mel znamej v malem technicaku zapsanou komplet sadu laminátů od firmy ellri....protoze to má atest, je to schvalene a znameho nebavilo vozit od kazdeho kusu papír, tak si nechal zapsat celou sadu (predni zadni naraznik,kridlo nad a pod okno,žaluzir,nasavač...) do maleho i velkeho TP, v malem to bylo v zapisu "ostatní"....me l tam - sportovní sada aerodynamických doplnku dle (číslo)....takže proč by nemely jit legalní folie, splnující požadavky pro legální folie :-)
pamatuju jak mel znamej v malem technicaku zapsanou komplet sadu laminátů od firmy ellri....protoze to má atest, je to schvalene a znameho nebavilo vozit od kazdeho kusu papír, tak si nechal zapsat celou sadu (predni zadni naraznik,kridlo nad a pod okno,žaluzir,nasavač...) do maleho i velkeho TP, v malem to bylo v zapisu "ostatní"....me l tam - sportovní sada aerodynamických doplnku dle (číslo)....takže proč by nemely jit legalní folie, splnující požadavky pro legální folie :-)
20:24:06
02.07.2009
02.07.2009

Demoniak
do techničáku se daj zapsat folie? a na celym autě? 

18:58:40
23.06.2009
23.06.2009

myslsi ja jen abych nedostal pokutu vis
21:39:58
22.06.2009
22.06.2009

LiMaK - 742 forever
teda jako je to hodne divné, ale s tema foliema bych MOZNA vedel...
kdysi davno se lepili vselijake folie a bez jakehokoli omezeni...
i potom na to organ prisel, že lidi v tom delají bordel a lepí se černočerná tma a proto vynalezl nejakou normu a když už folie, tak označené...
a celej tvuj problem je v tom, že ti folie lepila trebas firma, folie splnují požadavky dle té normy, ale jednoduše v době nalepení tvých folii jeste nebyla v platnosti legislativa která určovala, kam a jake atesty se lepí. takže atesty na sklech ani nemohly byt vylepené, což nekdo chytre vyuzil a nechal si zapsat do TP sice legalni folie, ale jen neoznačené na sklech. asi tak...EHK je nejaka evropská norma...
a podle mě to EHK č. 48 je nejakej nadpis tveho problemu a v technicaku je nadele rozepsan presne tim cislem 101/4
kdysi davno se lepili vselijake folie a bez jakehokoli omezeni...
i potom na to organ prisel, že lidi v tom delají bordel a lepí se černočerná tma a proto vynalezl nejakou normu a když už folie, tak označené...
a celej tvuj problem je v tom, že ti folie lepila trebas firma, folie splnují požadavky dle té normy, ale jednoduše v době nalepení tvých folii jeste nebyla v platnosti legislativa která určovala, kam a jake atesty se lepí. takže atesty na sklech ani nemohly byt vylepené, což nekdo chytre vyuzil a nechal si zapsat do TP sice legalni folie, ale jen neoznačené na sklech. asi tak...EHK je nejaka evropská norma...
a podle mě to EHK č. 48 je nejakej nadpis tveho problemu a v technicaku je nadele rozepsan presne tim cislem 101/4
19:08:39
21.06.2009
21.06.2009

Mam zafoliovane cele auto a mam taky VTP napsano 101/4-nevyznaceny homologace dle EHK co to je poradte
Mam zafoliovane cele auto a mam taky VTP napsano 101/4-nevyznaceny homologace dle EHK co to je poradte