skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pov ruc ,poloprevod info
08:39:57
12.06.2009
12.06.2009

jerrom
Nevím, je zajímavý, že na podzim jsem udělal evidenčku, byla to holá kastle, STK nebyla a normálně mi to u nás dohlásil na mě a hned šoupnul do depozitu. Koukám, zase co úředník, to jiný postup.
08:24:13
12.06.2009
12.06.2009

Jozka
-> xMart: To znamená vytvořit slohové cvičení na téma, že vozidlo je odstavené doma na dvorku, nepojízdné, neschopné projít STK a protože tím pádem nelze dokonat převod ani uložit SPZ/RZ do depozitu, dává se úřadu na vědomí nemožnost splnit zákonnou povinost? To by šlo..
16:08:34
09.06.2009
09.06.2009

xMart
Zdravim jestli to tu uz je tak se omlouvam ale nasel jsem uzitecny info kterak se zachovati kdyz se koupi vrak na dlouholetou renovaci ktery puvodni majitel na nas odhlasil a bez STK coz je casto, jej nemuzem dohlasit na sebe. O eko vypalnem ani nemluve. Jak znamo trapny depozit doklady v poloprevodu nevezme a tim padem se na nas muzou hojit vymahaci z K.Pojistitelu. Je nejlepsi premluvit puvodniho majitele aby se prevod udelal prez depozit ale zase tam je zakonem dana kokotska lhuta na ulozeni 1rok a pak mozno jak cvok prodluzovat. Kdyz mate rozdelany 3 a vice vozu na 5 let.. je to zabava : )