Já psal, že to tu někde je... :-) Jenom se mi to nechtělo hledat....
Jinak mě na čestný prohlášení bez problémů vyřadili Avii a to bez fotodokumentace. Jenom mě tam nechali dopsat: "Toto prohlášení je pravdivé a beru za něj veškerou občanskoprávní a trestněprávní odpovědnost." Psal jsem tam, že stojí na soukromém pozemku (nikde tam nebylo napsáno, že na mém) a slouží jako držák reklamy... A na moji otázku jak rychle můžu očekávat kontrolu z životního prostředí, jelikož jsem právě prohlásil, že mám na pozemku nebezpečnej odpad, mi (samozřejmě mezi řečí a neoficiálně) poradili tu fintu s tím, že pokud by přišla nějaká kontrola, tak můžu tvrdit, že mi to někdo ukrad. A že k tomu abych hlásil krádež věci, která má pro mě nulovou, nebo minimální hodnotu mě nikdo nemůže donutit. :-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
prodej auta na Nd
10:04:42
10.03.2009
10.03.2009

StepaNoFUN
18:15:31
09.03.2009
09.03.2009

vaclav785
14:24:44
09.03.2009
09.03.2009

StepaNoFUN
Jak už zde bylo určitě několikrát popsáno... - od 1.1.2009 lze auto odhlásit i bez ekolikvidace. Ale musíš napsat čestný prohlášení, že to auto stojí na soukromým pozemku a už neslouží jako motorové vozidlo, ale jako cokoli jiného (domeček pro děti na hraní, bouda pro psa, atd.) Ale nesmí tam bej napsaný, že ho máš na náhradní díly. No a potom co to takhle papírově zlikviduješ, rozprodat na ND a kastli odvézt do kovošrotu. Ale jelikož v tom čestným prohlášení v podstatě píšeš, že máš na zahradě nebezpečnej odpad (a jelikož nemáš povolení k nakládání s nebezpečným odpadem), tak budeš v případě kontroly z životního prostředí (opravdu můžou přijít) muset tvrdit, že Ti to auto někdo ukradl a že jsi to nehlásil z důvodu, že to auto pro Tebe mělo nulovou hodnotu.... Tím bys z toho měl bejt venku....
13:51:06
09.03.2009
09.03.2009

ReMY105
mám problém už nemám nervy ani prostředky ani finance abych auto pořád opravoval,tak se chcu zeptat když chcu auto prodat a auto odhlásit co je nejlepší,i když vím že auto neodhlásím pokud si neseženu doklad o eko.likvidaci?