-> LiMaK: Ono toz zase není tak čenobílý
Je fakt, že míra domrvenosti legislativy kolem aut už přestupuje všechny meze
Co se ovšem škodovek týče, tak tam je potřeba oddělit tu obecnou legislativu a to, že se automobilka v MB chová, jako kdyby před BMM favem nic neexistovalo a pokud existuje, uděláme všechno proto, aby to neexistovalo :)
"...driv se povinne pracovalo, dneska mas strach o praci,kdyz o ni prijdes, tak mas problem sehnat…same praxe,vystudovani V OBORU…v 55 letech lidi vyhazujou pred duchodem…
kazdy rok se bojis zdrazovani,bo vsecko zdrazi o 10procent a na vyplatach pridaj 500,–
utahujes si opasek jak koko* a porad to k nicemu neni,cimvic si ho utahnes,timvic zdrazi…"
Tohle slyším každou chvíli, ale....Když jsem maturoval, tak se tady zrovna pozvolna dostával bolševik od válu. I řek jsem si, že jedinou jistotou bude, mít co nabídnout na trhu práce. Takže naučit se anglicky (ruština tenkrát nevypadala 2x perspektivně) a makat, makat a učit se, učit se, učit se (ten plešatej Uljanov, co ne a ne shnít, měl přeci malinko pravdu :) Díky tomu si zaměstnání můžu vybírat a pokud možno fleky, kde se automaticky valorizuje minimálně o míru inflace.
Nějak třeba nevšim, že by naše firma koukala na praxi uchazeče, kolikrát jsou to absolventi FELu s nějakou minimální praxí - hlavní je nebejt vohnout :-) Asi jsem poněkud deformovanej prostředím, kde se pracovně pohybuju, ale většinou pracuju s důchodcema co přesluhujou (protože pořád maj co nabídnout) a nebo s důchodcema, který firma po odchodu do důchodu, ukecala aspoň na částečnej úvazek.
"...dneska malem bez penez nechod do nemocnic…"
Já jsem třeba neslyšel, že by onkologie vybírali od vyléčenejch pacošů třeba x stotisíců za vyléčenýho raka

Spoustu let si pacoši v nemocnicích jedli "zadarmo" a kdo se na to odvážil poukazovat, byl hned za asociála - nemocniční žrádlo podle toho taky vypadá
Příští tejden jdu do špitálu na jednu takovou lahůdkovou prohlídku, kdy budu mít v prdeli minimálně cizí prst :) Doufám, že to bude bude stačit a těch pár 30tikorun mě snad nezabije...
"...to ze muzem litat letadlem k mori anebo si koupit zapadni auto?? dej pokoj, uz mam dost pitomců s autem za 3 miliony, co si mysli ze jim redbul dava kridla a jezdi jak hovada 260 po dalnici…zlaté auta z východu :-)"
Mě by jenom zajímalo, odkud se berou ty pověsti o těch prachatých pirátech (3 mega/260 dálnice)

Já se teda na dálnicích pohybuju denně, ale poslední co mě osobně ohrožuje, jsou tyhle závodníci. Btw: hned za Rozvadovem začíná Země krále Miroslava, kde si můžeš na části dálnic frčet 260 a nikdo to neřeší (a prosím, neopakovat tu profláklou tezi, že v Miroslavově zemi mají výrazně kvalitnější dálnice

)
"....Z vyplaty platis dane, a za zdanene penize platis v obchode dalsi dan z rohlíku, kterej zdrahne,kdyz zdrazi nafta,ale jak je videt,nafta je o 10korun niz a rohlik je porad drahej..
"
čili model kdy rohlík stál uměle léta 30 hal. byl lepší? Pravda, za bolševika se nezdražovalo, ale "upravovali se ceny" - zdražení zákl. potravin bylo obvykle kompenzováno zlevnění lokomotiv nebo párátek :)
"....dneska sicem uzes do novin napsat,ze ten ci onen politik je koko*, ale pokud ti nekdo schvalne zabije děcko,tak dostane 8 let a za dobre chovani je po 6ti venku…"
Řek bych, že uvedenej příklad spíš vyjímka, ne? Nebo snad bylo líp, když za každou pikačovinu reálně hrozilo pár let na uranu v "rekreačním táboře" s nápisem Práce osvobozuje?