Ukradené vozidlo nebo likvidace

prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 15.12.2008 do 17.12.2008, založil/a ludakost
řadit dle data
15:14:55
17.12.2008
ludakost
Stačí třeba kdyby mi na to minulí majitel dal plnou moc? , ale ekolikvidace je psaná už na mě. Je to problém?
10:33:24
17.12.2008
petr s
-> ludakost: Tak ekolikvidaci dáš bývalému majiteli
10:32:09
17.12.2008
petr s
-> ludakost: Dohlásíš to hned jak to najdou přece nebudeš na sebe dohlašovat co nemáš
10:27:24
17.12.2008
ludakost
petr s ano myslíš tu krádeš to je jasné, ale já zase myslím tu ekolikvdaci jestli má cenu dohlašovat nebo se jen prokazovat tím papírem co jsem od nich dostal nebo to dohlásím až po novém roce?
17:50:21
16.12.2008
petr s
-> ludakost: Nejdřív se to musí najít a potom dohlásit
12:47:02
16.12.2008
ludakost
Proč se to musí dohlásit? A po novém roce to bude z eko poplatkem? nebo to bude těch 800 stejně jako je to teď?
22:35:57
15.12.2008
Shadow_
-> Ondra: na nějakém větším parkovišti nejlépe sídliště
18:46:06
15.12.2008
Ondra
Prosímvás, když už je dávno po, krádež hlásit v místě události, v místě bydliště nebo dle nálady?
16:38:40
15.12.2008
Matsoft
pokud jsi v mezikolonce, tak se to dohlasit musi.
16:37:21
15.12.2008
ludakost
Takže teď ještě s tou ekolikvidací možná že to bude stejné co jsem se ptal toho likvidátora tak to odesílá na životní prostředí atd. Tak jestli budu platit ten poplatek po novém roce nebo ne? A jestli to vozidlo na sebe budu muset dohlásit? jsem jen v mezikolonce
16:32:53
15.12.2008
ludakost
Takže Shgadowe jsi mě k novému roku velice potěšil i když jsi vystál tu frontu tak tě moc lituji ale, dej a bude ti dáno já jsem tady také pomohl v sekci ,,Vozidlo je Váš majetek"
15:21:02
15.12.2008
Shadow_
-> LiMaK:

No moje zkušenost dnes z Brna: Auto jsem nahlasil jako kradené měl jsem od toho ten papír o vysvětlení. Jak tady jste všichni říkali že musím na DI a oni mi daji do techničáku razítko odcizeno, Tak jsem si z vesela vystál 2,5 hodinovou frontu a vzápětí jsem zjistil, že mi nic nenapíšou, protože když pokaždý všude zadaj spz tak se nahlasí jako kradený takže mohu jít domu jen počkat na ten druhý papír co ti příjde za měsíc dva od policajtu o zastavení pátraní a s tím zajít na pojišťovnu a zrušit pojistku. Tímto jsem rád že to tak je a i když mám auto v polopřevodu tak mě nemůžou dohlásit protože nemám ani novou stk ani evidenčku a ani ekolikvidaci kde by se dokázalo že WIN je v pořádku. Takže na zavěr mi s toho plyne to,že dopravní inspektorát v Brně je vysoce nadprůměrná instituce, že když je auto nahlašeno jako odcizené tak je odcizené od první sekundy jeho oznámení PČR, takže nepotřebuji po nějaké době nějaký pobouchaný razitko. Jen pojišťovny by jsi měly udělat jasno jestli kryjí vlastníky či zloděje z mého pohledu sse mi zdáli, že dělaj to druhé.
13:56:00
15.12.2008
LiMaK - 742 forever
na prevod kasli,,,nikdo me ze zakona nemuze nutit prevadet na sebe neco, co je davno ukradene....asi tak.

ja jdu na dopravku taky az po novem roce ohlasit kradez z roku 2006, ted uz to seru, jelikoz sem rad ze jsem legalizoval 3 auta, a jsem vysileny....podle me pokud hned 4.ledna naklušu na dopravku a ukazu jim papir od policajtu daji pokoj....

Jo a spravny postup je: nahlasit kradež na policii, ti vystaví po mesici papir ze auto nenasli ale ze zustava v patrani.

S timhle papirem MUSIS jit na pojistovnu, zrusit smlouvu, a pak jit na dopravku, kde si k autu poznaci "kradene" a pravdepodobne seberou velky TP (maly uz mi sebrali policajti)

to ze je auto nahlasene jako kradene u policajtu jeste samo o sobe nic neznamena....vsecko ostatni musis zrusit osobne na zaklade toho papiru od policajtu....pojistovna ti sama o sobe nebude zjistovat jestli nahodou to ci ono auto naaahodou neni v patrani a to same na dopravce...auto je na tebe hlasene a pokud nebudes platit povinko, tak jim to vyskoci cervene a vypisou podle me slozenku,protoze se taky na magistrate nebudou sami od sebe divat do nejakeho police registru ukradenců....jo a kdyz se tam pujdes v lednu vstekat, ze to auto mas ukradene a prisly ti 300pokuty, tak te s klidem poslou doprdele, jelikoz mas ohlasovací povinnost do janevim 8 dnu hlasit zmeny....prodej/ukradeni. ...
13:07:14
15.12.2008
ludakost
Nebo se na to vše můžu vykašlat a vždy když mě pojišťovna vyzve tak jí ukážu tyhle papíry a dají mě pokoj? Mám zůstat v mezikolonce? co mě hrozí jestli nedokončím převod , když už auta nejsou?
13:04:10
15.12.2008
ludakost
A ještě mám jednoho favorita tam jsem udělal likvidaci vozu mám na to papír ale také už to nestihnu do konce roku na DI můžu to udělat až po novém roce? Jestli to budu muset dohlásit na sebe budu platit i eko daň?
12:14:27
15.12.2008
petr s
-> ludakost: Ptal jsem se na to pokud máš zápis o krádeži tak ti nic nehrozí Jinak jde na DI zapsat do techničáku statut odcizeno a potom tě nebude otravovat pojištovna
12:04:13
15.12.2008
ludakost
Takže stratili se mě 3 vozidla škoda 120 byl jsem na policii udělali mi protokol o krádeži kde jsem byl v mezikolonce v odhlášce z Nymburka do Prahy teď už DI nestíhám udělat nevím jestli by mi to udělali v tom Nymburce nebo musím do Prahy kde je to absolutně nemožné a co když to neudělám vůbec hrozí mě něco? Pojišťovně vše můžu doložit.
Extreme Tyres