Problém s evidenční kontrolou

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 06.12.2008 do 10.12.2008, založil/a Tuneman2
řadit dle data
22:12:27
10.12.2008
su.tech – nezodpovědný hajzlík
KDYSI JSEM ŘEŠIL STEJNÝ PROBLÉM - VYŘEŠILO SE TO NÁSLEDOVNĚ.

- od kámoše ze servisu jsem si nechal napsat že byla závada na ojnici, která praskla a proletěla blokem. Napsal mi fakturu na opavu a díly + kecy, že byl vyměněn blok záměnným způsobem, kdy číslo 136B nesedí s původním, ale byly do toho bloku vloženy díly ze 136 který měl neopravitelný blok. Takže emisní kecy ohledně stříkaček vz. karbec byly tímto odsunuty bokem a na úřadě to normálně zapsali... zkus to.40
22:59:47
09.12.2008
Tuneman2
Tak jinak..dnes sem byl na uřadě..chvilku mu trvalo než pochapal že stříkačku tam cpat opravdu nehodlám...nakonec prohlásil že to mám nechat až na přihlašování že se to dořeší a zapíšou..jelikož měli po pracovní době(lehce sem to nestih) tak odmítl cokoliv řešit..tak tam zitra jedu nanovo..ale zda se že problem jako tak s tim nebyl
08:42:25
08.12.2008
Tuneman2
-> LiMaK: mě někdo tvrdí že od noveho roku to s tim blokem neplatí ale8
19:44:44
07.12.2008
LiMaK - 742 forever
B zavada znamena 30denni technicka....

bcko znamena závažna vada -. to je treba barva nebo nepresnost v dokladech, kulovy cep rizeni

ceckova zavada je NEBEZPECNA zavada,ohrozujici provoz...treba brzdy komplet ko. nedaj techniku ani na den.

ackova zavada ani neni, to je proste klasika- VYHOVUJE

takze Bcko, technika na mesic, na urad zapsat BLOK MOTORU a tradá na opakovanou techniku (cca 160kč) a technika na 2 roky....(budou ti pasovat papiry a kára)
12:35:33
07.12.2008
Tuneman2
-> LiMaK: no to je pravda...ja neudelal ani tu tricetidenní STK..mel sem C zavadu ruční brzdu..tu sem odstranil...a ted muzu dostat tricetidenní nebo to musim udelat bez Bckovych zavad?....takze prvni na uřad a pak teda na STK jo?:.hele dekuju moc za radu:-)
09:36:22
07.12.2008
LiMaK - 742 forever
jo a naco chces delat evidencku??

technicka plati 14 dni zarovno i jako evidencka a navic na evidencce jen vypise veci, co vidi na ute....tzn zkontroluje cislo kastle, opise do protokolu cislo bloku, barvu a tim to konci...na evidencce spravne NEMA co rozhodovat, jestli auto tak muze byt nebo ne...to je veci magistratu...technik na evidencce ma jen za praci napsat co v aute vidi.
09:33:27
07.12.2008
LiMaK - 742 forever
precti si posledni vyjadreni skodovky, podle ktereho se vetsinou na urade ridi...

cituji:

Bloky motoru 781.135/135E/135B/135M a bloky 781.136/136B/136X/136M

jsou mezi sebou vzajemne zamenne jako nahradni dil.

Jedna se o samozrejme vymemy bloku motoru, ne celych systemu vstriku a vyvodu exhalaci...holej blok motoru muzes mit jakej chces, ale pokud mas papirove karbec, musi byt i potom.

pokud mas papirove strikacku, musi byt i potom.

a tohlencto na urade prepises....na STK ti jako Bcko zavadu na mesic napise aji jinou barvu (v papirech treba modra a real cervena) dostanes STK na mesic, zajdes na urad pro novy technicak, kde bába zapise spravnou barvu, pak jdes zpet na technickou, technikovi uz budou sedet doklady s autem a da nalepku na 2 roky....

jo a v malem technicaku prave potrebujes na urade zapsat

DO ZVLASTNICH ZAZNAMU(zezadu):

V automobilu je pouzit BLOK motoru zamenneho typu 781.135B

pokud by ti totiz pretipovali auto na 781.135B(typ vozidla:781.135 mas tedka), tak bys tam prave musel nacpat aji strikacku a kat, coz zrovna asi nechces...

CISLO NEPRERAZEJ, TO JE PAK PROBLEM, to je jak kdyby jsi mel u sebe jen tisícovku a potrewboval dve petistovky...tak bys ten litr pretrhl napůl a na obe pulky dopsal 500,-
22:27:33
06.12.2008
Tuneman2
-> tadeas: nebo ho vypilovat a jit do skodovky zazadat o urceni typu motoru což?...to mě napadlo a dnes3
14:15:20
06.12.2008
tadeas
Jedině přerazit číslo, nic jinýho během týdne nestihneš...
14:08:28
06.12.2008
Tuneman2
Mám menší/větší problém, na který se přišlo až na STK...mam favorita 136 r.v. 1989, čiže karbec..tedy motor 781.136....dle dokladů...situace je ali jiná..v autě byl měněn motor a nějaký Jarda tam nacpal 781.136B, sice je předělán na karbec takže technicky je to naprosto OK(na emisích s tim problem neměl) ale jelikož nesedí typ..napsl mi to jako zavadu na STK do Bčka a navíc neudělám ani evidenčku skrz ten typ..jde mi hlavně o to že takhle to auto nemužu přihlásit a času moc není..prosim zachraňte mě někdo nějakou chytrou radou..jen podotykam ze vyměna motoru nepřipadá v uvahu...a pozn. čislo kastle a barva auta sedí..jde jen o ten motor..tazne taky nemam neni ani v TP....
Extreme Tyres